בוקר טוב ורגוע לכולם
מ מיצה נבים New member 27/5/08 #17 וואו! שרשירית, איזה יופי!! שיהיה בהצלחה! הרבה יותר כיף בלי, נשבעת לך...
ש שרשירית New member 27/5/08 #24 תודה יקירתי ../images/Emo24.gif בעוד 3 שבועות תתכוננו לשרשורי קריז, עד אז אני ממשיכה עם ההרגל המגונה
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 27/5/08 #19 יאללה יאללה נראה אותך רואה בשנה הבאה את גמר הצ'מפיונס ליג בלי הכי טוב עם ווינסטון "וצ'לסי.. לא.. הכדור בחוץ" - רמי וויץ, 21/5/2008
יאללה יאללה נראה אותך רואה בשנה הבאה את גמר הצ'מפיונס ליג בלי הכי טוב עם ווינסטון "וצ'לסי.. לא.. הכדור בחוץ" - רמי וויץ, 21/5/2008
פ פחתולית פראית New member 27/5/08 #21 בוקר מצויין... והתנצלות... פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים ולא הספקתי להודות לכם על התגובות ולהגיב בעצמי... לצערי המחשב האישי קרס לו... אז שוב.. תודה לכל העונים
בוקר מצויין... והתנצלות... פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים ולא הספקתי להודות לכם על התגובות ולהגיב בעצמי... לצערי המחשב האישי קרס לו... אז שוב.. תודה לכל העונים
N navy123 New member 27/5/08 #22 ../images/Emo42.gif איזה שרשור בוקר כייפי../images/Emo70.gif מזל טוב לחוגגים, לנגמלים וגם לכל השאר שיהיה אחלה של יום , עם המון חיוכים
../images/Emo42.gif איזה שרשור בוקר כייפי../images/Emo70.gif מזל טוב לחוגגים, לנגמלים וגם לכל השאר שיהיה אחלה של יום , עם המון חיוכים
ש שוב מתחילה מחדש New member 27/5/08 #23 בוקר טוב../images/Emo41.gif בוקר שמתחיל בהתכרבלות עם גבר אהוב שישן לצידי לא יכול להיות רע...
D DANAQ32 New member 27/5/08 #28 בוקר טוב לא יודעת למה קמתי הבוקר עם הרגשה לא כייפית , לא נורא עד החתונה זה יעבור... אז שיהיה לכולכם המשך יום נפלא, ולי - שישתדרג כבר המצברוח... < מזל שבערב אני הולכת לחתונה>
בוקר טוב לא יודעת למה קמתי הבוקר עם הרגשה לא כייפית , לא נורא עד החתונה זה יעבור... אז שיהיה לכולכם המשך יום נפלא, ולי - שישתדרג כבר המצברוח... < מזל שבערב אני הולכת לחתונה>
K kleo patra New member 27/5/08 #29 באמת.<? אני אישית שונאת חתונות -זה ממש עושה לי איכס - לא מבינה מה ההצגה ועל מה המהומה..
D DANAQ32 New member 27/5/08 #31 גמני שונאת חתונות בכלל אני חושבת שאנשים עושים טעות ואני צריכה לשלם את הקנס על זה אבל אומרים "עד החתונה זה יעבור".. אז יאללה שיעבור לי עד הערב המצברוח המעצבן הזה...
גמני שונאת חתונות בכלל אני חושבת שאנשים עושים טעות ואני צריכה לשלם את הקנס על זה אבל אומרים "עד החתונה זה יעבור".. אז יאללה שיעבור לי עד הערב המצברוח המעצבן הזה...