בוקר אור

בוקר טוב..

לא ישנתי הכי טוב בלילה וקמתי מוקדם מדיי בסביבות 4:00..נקווה שהמשך היום יהיה טוב יותר.. המשך יום נעים לכולם.

גבי 2006

New member
טוב בתנאי אחד ../images/Emo8.gif

אל תשכחי להכניס אצבע לפה אחרי האוכל בעעעעעעעעעעע

A d i 23

New member
../images/Emo42.gif בוווקר ../images/Emo39.gif טוווב ../images/Emo13.gif

איזה כייף זה לקום עם מצב רוח !
ועכשיו אני הולכת להתארגן לעוד יום עבודה.. אז שיהיה יום נפלא לכולנו !

avitali7

New member
שבוע טוב...

כבר במשך כמה שבועות אני שוקלת האם לשתף אתכם במשהו..ואשמח מאוד ותעזרו לי.. אז ככה בקרוב יהיה לי ולחבר ארבעה חודשים ביחד ולא יודעת אם אתם זוכרים שהוא היה הידיד שלי הכי טוב ואנחנו מכירים כבר ארבעה ומשהו שנים ורק לפני כמעט 4 חודשים נהפכנו להיות חברים.. עכשיו לפני כחודשיים בערך הוא עשה לי מין הפתעה בחדר שלי ורקדנו והגענו למצב שהתנשקנו נשיקה מדהימה בפעם הראשונה וזה היה מדהיםםם..בקיצור עבר זמן ומאז לא הייתה נשיקה ולא מעבר לזה.. שאנחנו נפגשים זה חיבוק ונשיקה בלחי ..כי גם לא יוצא לנו להיות לבד תמיד זה עם המשפחה שלי או שלו.וגם הוא הרבה זמן בצבא. ובחוץ אנחנו מחזיקים ידיים וזהו.אה וגם שהיה לנו חודשיים הוא כתב לי שיר מדהים וקנה לי מתנה וורדים. וזה קצת מפריע לי.. אני מאוד אוהבת אותו לא רק כחבר אלא כבן אדם..עכשיו אני מתגעגעת לנשיקה ולמגע שלו ..הבעיה שאני ביישנית וקשה לי ליזום, והרבה אנשים בסביבתי אמרו לי לדבר איתו.. ונגיד אני אדבר איתו איך אני מתחילה לדבר על זה? לא יודעת זה נראה לי מוזר.. באמת שאין לי מושג מה לעשות.. אשמח לעזרתכם .. בתודה טל'וש.

אני קצת לא מבינה

את הסטטוס. הייתם ידידים 4 שנים, ו...מה קרה לפני 4 חודשים שגרם לך להבין שאתם זוג? הרי את כתבת שהנשיקה הראשונה היתה לפני חודשיים?
אני לא כ"כ מבינה מה מגדיא את החברות שלכם ל-4 חודשים דווקא... ולפני חודשיים היתה נשיקה ראשונה- ו...? מה קרה אחריה? מה עשיתם באותו ערב ואחריו? תוכלי לפרט את הלך הרוח של הקשר מאז?

avitali7

New member
אז ככה..

דיברנו והוא אמר לי שהוא אוהב אותי ושהיה לי את החבר הקודם הוא נורא קינא בו.. ואני מאוד חשובה לו וכיף לו איתי.. והוא שאל מה אני אומרת על זה ואחרי יומיים החזרתי לו תשובה ואמרתי לו שגם אני תמיד אהבתי אותו ואף אחד לא ידע מזה ושנהיה ביחד.. אחרי חודש ומשהו אחרכ הוא עשה לי הפתעה והייתה הנשיקה הראשונה הגדולה..וגם רקדנו לפניה ואחרי הנשיקה נשכבנו על המיטה שלי ופתאום היה צלצול בדלת ואח שלו וחברה שלי באו לבית שלי אז הפסקנו.. מאז נסענו לצפון ביחד עם חברים ורוב הזמן הוא בצבא..ולא היה זמן מאז הנשיקה שנהיה לבד רק שנינו וחוץ מליטופים ולפעמים מסא'גים לא קורה כלום.. ומה מגדיר אותנו כחברים? היחס שלנו אחד כלפיי השני אנחנו מדברים כל יום או פעם ביום.. הוא כותב לי שירים ואנחנו קונים מתנות אחד לשני..שאנחנו הולכים אז אנחנו מחזיקים ידיים..

אבל חודשיים בלי נשיקה?

מוזר לי קצת... בני כמה אתם? בכל אופן, אם אתם הייתם ידידים כל כך הרבה זמן וגם בלי קשר לזה, קשר של 4 חודשים זה מספיק זמן בשביל שתוכלי להיות כנה לגמרי. תגידי לו ישירות: תנשק אותי. או , שתנשקי אותו בעצמך. את אוהבת אותו, לא? אז תראי לו. ובכל מקרה תיזמי סיטואציות שתאפשרנה לכם להיות לבד. תציעי ללכת לסרט, או למסעדה, או אצלו/אצלך (אם יש לכם פרטיות בבית.) מה שבטוח שמגע הוא חלק מאד גדול מקשר, מקרבה, מאינטימיות. ואני בטוחה ששניכם רוצים בזה, רק לא מובן לי כל כך מה עוצר אתכם... אפילו אם אתם לא לבד- כמו שאתם מחזיקים ידים אתם יכולים גם להתנשק (כמובן לא נשיקות כאלה שמוציאות את העיניים לאנשים, אלא לחטוף נשיקות קטנות וחמודות.)

avitali7

New member
כן זהו גם לי..

אנחנו בקרוב בני 20. את צודקת אני צריכה לדבר איתו .. הקטע שתמיד אני מייעצת לו בכל מיני נושאים ודברים אבל שזה מגיע אלי אני לא יכולה לדבר על זה.. זה מאוד מוזר לי..ולפני שבוע בערך הוא סיפר לי שהוא חלם על שנינו ..ושתקתי לא ידעתי מה להגיד לו על זה ואחרי כמה ימים גם לי היה חלום שכזה.. אני לא יודעת מה עוצר ..נראה לי שזה ששנינו ביישנים וקשה לנו ליזום..נגיד שהוא שם לי מוזיקה בחדר והוא אמר לי "בואי נרקוד ו אם לא הייתי אומר לך אז לא היית מציעה נכון?" אני מודה בזה שקשה לי ליזום ומקווה לעבוד על זה... תודה לך ורודה.

למעלה