בוקר אור!!

HighJunior

New member
בוקר אור!!../images/Emo144.gif

סטודנטים יקרים אהלן, אני בדרכי להיות סטודנטית ורציתי לדעת האם יש בכלל זמן לבילויים כשאתה סטודנט?? או האם החיים הופכים להיות למידה למידה ורק למידה? מצפה לתגובות! יום נהדר לכולם, ובהצלחה בבחינות!

dudmel

New member
תלוי בבן אדם

ונגיד שאין זמן לבילויים בכלל? זה ישנה את החלטתך להיות סטודנטית?

dudmel

New member
תראי, זה ממש תלוי בבן אדם

אני, למשל, גזרתי על עצמי חוסר חיים מוחלט, כי גם ככה קשה לי לא להזניח את הלימודים. ואם בטעות יש זמן שאני יכול להרשות לעצמי לא ללמוד אז אני ישר מתקשר לעבודה ומחפש לעצמי עוד כמה משמרות... מתחילת הסמסטר יצאתי לבלות אולי 3 פעמיים. אבל זה רק אני. חברים שלי לספסל הלימודים דווקא יוצאים לפחות פעם בשבוע. זה מאוד תלוי בבן אדם, בתואר שהוא עושה ואפילו במוסד בו הוא לומד.

Lir האחת

New member
בוקר טוב ../images/Emo163.gif

תמיד יש מקום לבילויים! אם רואים בזה משהו חשוב ומפנים לו את הזמן
לי אישית בזמן הלימודים יצא הרבה פחות לבלות באמצע השבוע, אבל בסופ"ש היה מתפנה לי קצת יותר הזמן. החיים ממש לא הופכים ללמידה ורק למידה. יום מקסים

Lir האחת

New member
טוב...אז ככה זה

כשכותבים הודעה ומדברים בטלפון בו זמנית
אני אנסה שוב, מרגע שתתחילי ללמוד, הלימודים אף פעם לא יסתיימו. גם כשאין עבודה להגיש עוד יומיים, יש תמיד עוד משהו שאפשר לשבת עליו. א-בל מכיוון שלימודים הם לא כ-ל החיים, צריך "ללמוד" לפנות את הזמן גם לדברים אחרים. כגון בילויים

יש, אם יוצרים זמן לכך...

אני למשל משתדלת לא ללמוד בסופי שבוע ופשוט ללמוד ולהשקיע כמה שיותר במהלך השבוע כדי שהסופשבוע יהיה לי פנוי למנוחה ובילויים עם החבר...

d e m o sthenes

New member
הייי. אני עוד לא סטודנט, נרשמתי

השנה אבל אני יכול להגיד לך למשל מלימודי הפסיכומטרי שלי לא מזמן שהכל תלוי באופי. אני למשל הייתי מעידף לשבת 8-9 ביום לסיים את הכל ואז לצאת לבלות בראש שקט. אם יש לך תחת לשבת עליו וקצת כוח רצון לא צריכה להיות בעיה. הכל עניין של כוח סיבולת

Musi© Gi®l

New member
אמרו פה שזה קשור לאופי של הבנאדם

שזה נכון, אבל זה גם די קשור למה לומדים, ואיך מתייחסים לזה. בואי נגיד שאם יש לך 6 תרגילים להגיש במהלך השבוע זמן לבילוים קצת מצטמצם [או מאוד מצטמצם ביחס לחיים שלך כיום, סביר להניח] לגבי למידה למידה ולמידה זה לא ממש חייב להיות בכל מקרה, כי אנשים בכל זאת חיים, וחלק לא קטן גם עובדים, אז הכל אפשרי עם קצת רצון

unholy

New member
זה גם המון תלוי

בהאם הש"ב שלך הם להגשה...בכמה שעות אתה לומד בשבוע. בהאם אתה יכול להבריז מדברים שמתחילים מוקדם כדי לצאת באמצע השבוע. אני דווקא ממש נהנה מיציאות אמצע שבוע ומיציאות סופ"ש אני לא כי אני יודע שזה יגרום לי לקום מאוחר וללמוד פחות בשבתות שהם ימים פרודוקטיביים למדי!

למעלה