בוקר אור שני כאן

בוקר אור שני כאן

ושני זה נהדר כי זה יום לפני שלישי
ושלישי זה כבר האמצע של השבוע נה ננני נננה נה
אני כבר מוכנה לבושה בשלל צבעים ומקושטת בשלל סרטים
יוצאת אל היום הארוך שבחוץ מקווה שיהיה עוד קצת קר ועוד טיפ טיפה של גשם
שיהיה לכווולם בוקר עמוס ביצירה
רק טוב!!!

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם????

זוכרים את פינוקיו ??? אז מה שלומכם הבוקר, ואיך המרגש, נראה לי שהשמש שמבצבצת מבין העננים הוציא את כולכם החוצה לחוף הים.............. אני ספונה במשרד אבל חייבת לשתף אתכם במשהו שקיבלתי במייל, קצת ארוך אבל חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, הכל חיובי........ איש עסקים אחד נסע לרגל עסקיו לחו"ל, לפני הנסיעה הוא לוקח את סעיד האחראי על משק הבית ומעביר לו תדרוך: אני נוסע לחו"ל לכמה ימים, שים לב היטב שהכל כשורה, ואם יש בעיה הכי קטנה תתקשר אלי מייד. "אין בעיה אדון, אתה לא לדאוג" אחרי מספר ימים של שקט, מתקשר האיש לסעיד לוודא שהכל כשורה: "הלו סעיד, מה המצב" ? "אל תשאל, אדון רע מאוד....." למה ? מה קרה " ? "ידית של את חפירה נשבר אדון" "תגיד אתה מטומטם סעיד ? כמעט קיבלתי התקף לב בגללך! בגלל ידית של את חפירה אתה ככה מפחיד אותי ???" אחרי רגע של שקט מתחרט האיש על ההתפרצות כלפי סעיד ומנסה לפייס אותו: "אז מה, סעיד, איך בדיוק נשברה הידית "?? אה, שום דבר אדון, בדיוק נשברת ידית כשכבר גמרתי לקבור כלב שלך" "מה ? הכלב שלי, שאהבתי כמו בן מת? איך זה קרה "? "נפל בתוך בריכה , אדון" "אבל זה כלב מאולף, הוא יודע לשחות" "כן, אבל אין מים בבריכה, אדון, כלב מת ממכה בראש כשנופל" "מה אין מים? לפני שבועיים ניקינו ביחד את הבריכה ומילאנו אותה לקראת הקיץ" " כן אבל כבאים לוקחים כל מים מבריכה לכבות השריפה , אדון" "איזה שריפה ?" "בית של אדון נשרף" "סעיד אתה רציני? איך קרה דבר כזה"?? "בזמן שבעה של גברת אמא, אחד אורח מפיל נר ליד וילון ושורף כל בית" "איזה שבעה ??? אמא מתה??? רק לפני שבוע חגגנו לה יום הולדת 70 והיא רקדה כל הערב ובמצב מצויין" "כן אדון, אבל לפני כמה לילות גברת אמא לא מצליחה לישון, אז היא יורדת לסלון להביא כדורים, ואז רואה גברת אישה שלך מתנשקת ערומה עם חבר הכי טוב שלך, אז גברת אמא תכיף מקבלת התקף לב ומתה במקום" " אתה רוצה להגיד שאישתי בוגדת בי עם החבר הכי טוב שלי??? נו באמת סעיד לא יכול להיות, אני יוצא מהבית לחמישה ימים וכל החיים שלי נחרבים..... באמת לא קרה שום דבר חיובי בימים האלה שלא הייתי."???? "בטח אדון, זוכר בדיקה עשית לאידס"?? " כן, נו....." "זה חיובי................." ****************************************** זה כמו הבדיחה איך מספרים למרוקאי שאמא שלו מתה???? אומרים לו ללכת לרחוץ כלים, ואז הוא שואל, למה מי מת........... המשך יום נפלא ומחוייך לכולםםםםםםםםםםםםם

ברק 188

New member
יום טוב -למרות הבדיחה- ובטח זוכרים את...

פינוקיו שירתי בצבא עם אבא שלו סבא ג'פטו זוכר...היה לו הובי של גילוף מעץ... לא יודע בסופו של דבר מה יצא ממנו. והבדיחה זאת לא בדיחה זאת פדיחה אשר מזכירה קצת את השיר על המרקיז שחוץ מזה הכול בסדר המשך יום נפלא לכולם ולשאר העולם . וסתם בדיחה על מקרה שקרה ביום שני שעבר שודד נכנס לבנק עם רובה צייד, ניגש לקופאית ודורש את כל הכסף. לאחר שאסף את הכסף פונה השודד ללקוח שעומד בתור ושואל אותו "ראית אותי שודד את הבנק?"הלקוח עונה "כן אדוני" בתגובה יורה בו השודד והורג אותו במקום. השודד פונה לזוג שעמד בתור ושואל אותם "האם ראיתם אותי שודד את הבנק?" עונה הבעל "אני לא ראיתי, אבל אישתי כן ראתה".

alondli

New member
הגשם חלף- ההצטננות נשארה..../images/Emo122.gif..../images/Emo13.gif

לא נורא, אעשה לי יום מנוחה יבשתי-ביתי, עם כוסות תה צמחים, איזה ספר לא מחייב..וחבילת ממחטות אף בקירבה מיידית..
..זה בערך "היצירה" היחידה שלי להיום..

ברק 188

New member
הגם אתה ברוטוס ? !

ידידי אני כבר מיום חמישי וכעת שותה את התה המאה חמישים מקווה שהממחטות האף שלך לא מהסוג שגאיה העלתה פה אתמול (סוג של נייר מסוים) יאללה לשיפור המצב רוח והגשמים שירדו כמה סיפורי בדיחות משונות על ברוטוס ויוליוס. שניהם היו חברים טובים אי שם בעבר ההיסטורי ...זוכר ? אז כך.. 1. ברוטוס ויוליוס הם שליחי עיתונים בצפון. הם ביצעו שליחויות בקרית מוצקין. כשסיימו יוליוס בא לברוטוס ושואל אותו "הגם אתא ברוטוס?". 2. ברוטוס ויוליוס הולכים למכון ליווי ושואלים את הבעלים מה יש לו להציע. הוא מראה להם מספר נשים. לאחר שברוטוס ויוליוס רואים את הסחורה, יוליוס שואל את ברוטוס "הגמדה ברוטוס?" 3. ברוטוס וקיסר רוצים לקנות דיבורית לרכב, אז קיסר שואל את ברוטוס " הגם אתה bluetooth?" 4. ברוטוס חייל בצבא הגנה לישראל. ברוטוס הולך ברחוב ומוצא דרגות סג"מ ושם אותן בכותפות. פתאום יוליוס עובר לידו, רואה את הדרגות ואומר "סג"מ אתה ברוטוס?" 5. ברוטוס וקיסר הולכים לכנרת כדי להשתכשך במים. ברוטוס נכנס למים ורואים לו רק את הראש, אז קיסר שואל אותו "אגם אתה ברוטוס?" יאללה ידידי תרגיש טוב והיות ואני זוכר שאתה אוהב מוזיקה פורטוגזית השיר מוקדש לבריאותך.

alondli

New member
הרגת אותי מצחוק../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif כאשר כמעט נחנקתי

מהלחה בהתקפת שיעול מתפרצת .. "שנים קדימה, שלישי ברתק מאחור.."
יוליוס וברוטוס בטיול אחרי-הצבא בהודו, מגיעים לשכונה מפוקפקת ( " למה-מה- לא-טוב- כאן?? , כל החברה מהסיירת באים לשםכאן."..)..בו צעירות שחומות עור ו..מאוד צעירות מציעות להם..הכול, בעבור חופן דולרים.. " הקמה סוטרה ברוטוס?" שואלת הצנומה מבין השתיים ,שמלת הסרי השקופה מגלה טפחיים ומסתירה כלום. "הםם..זה לא משהו שלימדו אותנו באימון מתקדם.." מגרד ברוטוס את פדחתו המבריקה..ומאידך זו הזדמנות יחידה במינה לחזור גם הוא מהחזרח עם סיפורי גבורה..
יוליוס, הוא השתקן מבין השניים, אבל תמיד זה שנותן דוגמא אישית גם בלי לצעוק "אחרי !! ", ננעל בינתיים על המטרה המישנית , נערה רזה ורכה בשנים ושתקנית כמוהו.. הכסף מחליף ידיים ושניהם עולים במדרגות החורקות לחדרון הקטן והמעופש למעלה כדי לבצע רטוב... " זה מה שטוב כאשר משלמים עבור סקס" ציין לעצמו יוליוס בסיפוק .. "לא צריך לבצע "יבש" לפני שכובשים את היעד" "אולי אשאל אותה אם יש לה אחות קטנה..?" חשב יוליוס לעצמו..לא , לא לעצמו אלא לברוטוס ש..כבר בטירונות לא ידע לדאוג לעצמו ואפילו בעזה כמעט עלה על מטען צד לו לא משך אותו משם סמל המחלקה יוליסס ברגע האחרון... מבט חטוף למטה גילה לו שהפעם דאג ברוטוס לעצמו והוא כבר העסיק לעצמו בנק"ל מטרה קרובה .. הם החליפו בסימני ידיים מרומזים את המסר המוכר מאימון צמ"פ..:.. " שתיים מקדימה, אחת מאחור".. "..בכל זאת הילד לומד משהו עם השנים" סיכם לעצמו סמל המחלקה הקשוח ובהנף יד סגר מאחוריו בחריקה צורמת את דלת החדרון הקטן.. ..יוליוס וברוטוס , צעירים מבית WASP-י ללא רבב, סטודנטים באוניבריסטת STANFART הידוע שבמדינת CONNETICUNT ,מטיילים להם לעת ערב בין בינייני הלבנים הישנים של מעונות הסטודנטים , שקועים בשיחה אקדמית שברומו של עולם.. "ה GAMMA-TA ברוטוס?.." " לא אני PHI-DELTA , המשקאות שם בחינם והגם בחורות ..משוחחרות יותר" הםםםם..סידר יוליסס במחשבתו את המידע החדש הזה, מידע רלוונטי בהחלט לקראת מסיבות סוף הסמסטר, בעיקר לאחר שלורן עזבה אותו שלשום בלי להניד עפעף לטובת שחקן הקוארטרבאק החדש.. " זה לא אתה, זה אני.." הוסיפה את המשפט הנדוש הזה שכל בחור צעיר שגומר רק מהמחשבה על הזיון הראשון איתה היה חושש ממנו.. " מלבד זה, הוא ראש מועצת התלמידים של אגודת GAMMA-ATA .." הוסיפה דרך אגב, כאילו ש..כבר כבשה את כל חברי האגודה.. ...פתיתי השלג הקטנים המשיכו לרדת ולהערם על השביל שלפניהם עת שקע גם ברוטוס במחשבות פילוסופיות משל עצמו.. " GAMMA-TA או..PHI-DELTA ..?..הוא חשב אולי לשאול את אביו,גם הוא בוגר CUM LAUDE של מוסד מכובד זה..אבל מה הוא כבר יודע..?? אז בשנותה 60 ,כולם רק השתכרו, הזדיינו ועישנו גראס חופשי-אישי בלי חשבון.. להם לא היו דאגות של סטטוס, של כבוד ושל דייט שגם נותנת חופשי וגם לאבא שלה יש כיסים עמוקים ומלאים.. ..".. סיכם לעצמו את העננין, מבין שבדילמה זו יאלץ להתמודד לבד.. ..וכך המשיכו להם יוליסס וברוטוס בשתיקתם, מתקדמים לעבר הפאב ב"שניים לפנים" " לא היה איכפת לי עכשיו גם "אחד מאחור" חשב לעצמו יוליסס הידוע בנטיותיו ה..מגוונות שעה שהתיישב עם ברוטוס על מושבי הדלפק בפאב העמוס בשעת ערב מוקדמת זו.. מבינים גם הם - יותר באינטואיציה ונסיון חיים מאשר בהגיון אקדמי צרוף- שהדברים יתגלגלו להם עתה..צעד בצעד,כל דבר לגופו..או לגופה, תלוי לא מעט במידת האלכוהול שלגמו וברמת הבדידות של ימי תחילת החורף ושל סוף שנה ... .. ..
על האיחולים ברקי..

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

בבינה שגם יוליוס וברוטוס בקוררים. אחרת לבה שישבשו ככה את הבילים ?!
אין.אין עליך.העלית את שיבושי הבקלדת לדרגת אובנות.
תעשה עב זה בשהו. עבדתי קשהההה היום ואת המשך הרפתקאות קריוס ובקטוס שלך,קולומבוס אקרא אח"כ.מבטיחה. ראיתי שכמה חולים לנו. איחלולי לבריאות !!

בנים יקרים

בבקשה לגרוב גרב עבה ולישון בלילה עם גטעקס כדי לא להדביק את האישה
וחוצה מזה לשתות הרבה מיץ צוף ואפשר לקחת גם כדור ויטמין סי מאד מומלץ
הרבה בריאות
רק טוב!!!

alondli

New member
פה צדקת..../images/Emo13.gif אבל..האם בגלל זיקתך ל FBI

אני לא מצליח לפתוח את הקובץ??..
או זה אולי ..רק תוצאות השתובבותם של יוליוס וברוטוס, או בקצרה צמד ברוט-לי הידוע מהקולנוע.., לפני שעיברתו להם את השמות ומחקו להם את הסיומת "וס"..??..

ברק 188

New member
בטוב לי קראתי את ברוטלי

קודם כול חבל"ז שאתה לא מצליח לפתוח את הקובץ צמד ברוטלי ... מתחבר לי לספר עם הרבה רוטב...לא לי הזה האם יש קשר
?

alondli

New member
ויטמין C ?..לוקח כבר יומיים, אגב..

לעתים קרובות זה עוזר כמנע, אם אני מתחיל לקחת..ממש בהתחלה, עם הסימנים הראשונים.. זה פשוט עוצר במקום ונעלם..
..וטמין..פוטנטי מאוד..
אבל זה אל עזר הפעם..

alondli

New member
" יצירה"..?? היום זה היה בעיקר..../images/Emo122.gif

ממחחטות משומשות.. והנה..טיפ טיפה גשם עוד היה לך היום. ..וגם הקור נישאר.. מרוצה??..

למעלה