בוקר אור של יום ב'

א פרסקי

New member
בוקר אור של יום ב'

התעוררתי לקול התרנגול שבנייד שלי והשמש כבר זורחת עם קרניה החמימות מבשרות על יום חם אך פחות חם מאתמול הילדה כנראה לא מרגישה טוב לא מוכנה להתעורר גם אחרי מקלחת מתאמול כבר היתה קרציה משעות הערב אז צפיתי את זה היא מנוזלת באמצע החום עכשיו מתלבט מה לעשות יש לנו סרט היום מהעבודה בסינימה ב VIP ואני כאן איתה כנראה מהבוקר..... מה עושים אחר הצהריים ( אני יודע את התשובה סתם שואל) בכל מקרה יום מקסים

navy123

New member
../images/Emo20.gifבוקר נפלא. איזו ../images/Emo42.gif נהדרת בחוץ

אפרסקי - תרגישו טוב (אחלה יום ל ללכת לים אגב
)

בוקר אור ../images/Emo42.gif

אני עם הילדה שלך- קצת מנוזלת... קמתי על הבוקר, השקעתי בסנדוויצ'ים עם חביתה, העיקר שיתחיל הבוקר טעים ונעים... שיהיה אחלה יום
ואגב,מסכימה עם נייבי- קח אותה לים- המלח יעשה לה רק טוב...

navy123

New member
פשש...

חביתה ... שקשוקה... אני רואה שהביצים אצלכם... שולטותתתת
תרגישי טוף

שרשירית

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif בוקר עייף ../images/Emo199.gif

אויש איזה לילה מתיש עברנו. הקטנצ'יק התעורר ב 02:30 והחליט ש "אמא קומי כבר בוקר". ואווווו, איזה לילה עברנו. ושוב באמצע הלילה החליט שהוא רוצה לישון על הכריות לרוחב המיטה ואני כמובן הייתי צריכה להתכווץ לגודל אפונה. קמנו עייפים ומותשים. מצוננים, מתעטשים, מתחילים להרגיש את בוא האביב. פיצ'י - תרגישו טוב.

רק שיר

New member
בוקר טוב../images/Emo178.gif חם לי

בא לי לבוא לעבודה עם בגד- ים. ממש כמו מכבש כאן. כל המזגנים וזה לא עוזר...ככה זה כשאני יושבת ממול חלון ענקי שפונה דרומה.
. שיהיה יום שקט

רק שיר

New member
ושתביני יש מולי מנהל כספים דתי

כאילו עם כיפה
אני והבנות כל היום מדברות על סקס והוא נהיה אדום חיחי
איך שאנחנו מתעללות בו.

אחות שלה

אם היא באה עם בגד ים לעבודה עוד מישהו יפסיק לעבוד
הייתי אומר ניתוק זרם
אבל לכי תדעי מה יקרה בחושך

רק שיר

New member
תכף רד-שי יגיע

וירד עלינו
השנה אני צריכה בגד- ים חדש..ווינסי..ראה רמז.

בוקר טוב../images/Emo204.gif

הבוקר יפה וארצי נהדרת כל כך מתחשק לי לטבול בכינרת.... אבל כולי פצועה ועקוצה. יש לי איזה 20 עקיצות נוראות שהתנפחו ופצע ענק על הגב (נפלתי על עץ) וכואב לי!!!

למעלה