בוקר אור עולם..

ה מ ש י ח

New member
בוקר אור עולם..

זוכרים שסיפרתי לכם על זה שעם קצת מזל וקצת כסף איילי לא יהיה היחיד שגר עם הבייב שלו? אז זהו. בעוד שבועיים מקסימום אני והחמור שלי עוברים ביחד לאחד הקיבוצים בעמק הירדן. כסף יש? -בקושי אבל יש. לימודים? -שנינו ממשיכים ללמוד. אני בתיכון והוא ב"אוהלו" ותגובת המשפחה? -נידוי מוחלט והפסקת העזרה במימון. עבודה? - הרבה. זמן לחיות? בקושי אבל מסתדרים. זהו. רציתי לשתף אתכם ולהגיד לכם בוקר טוב, חג שמח ושאני אוהבת את כולכם

Weird Eyal

New member
מזל טוב שונית!!!!!!!!!

המון המון מזל טוב ושימצי זין אחד גדול על כל מי שזה לא מוצא חן בעיניו!

MAX D

New member
שונית להגיד את האמת

אני לא מבין מה הבעיה של המשפחה עם כל העניין הזה. בהצלחה. אני מקווה שתצליחי לשמור על הראש מעל המים, אם לא למה יש חברים. אייל זה בעיה לשים זין על כל מי שזה לא נראה לו, בכל זאת זו משפחה. אלו לא כמה יצורים מוזרים שפגשת אותם ברחוב העצמאות בדרך לזונה... על כל דבר אפשר לדבר ועם כל וויכוח אפשר להגיע לעמק השווה, היות ושונית כבר לא גרה בבית זמן מה, אין למשפחה את הקלף של "אם... אז לא ניתן לך לחזור הביתה...". THINK ABOUT THAT

ה מ ש י ח

New member
לא כזה איכפת לי.

זה משהו שאני רוצה לעשות ואני אעשה אותו. אם לא נראה להם אז שלא יראה להם. יש לי גב כלכלי והרבה הרבה גב רגשי. חוצמזה, גם לו יש משפחה שיכולה לעזור.. בסה"כ ההוצאות בערך 1700 לחודש כולל הכל גם עם מרווח של 400 שקל על הוצאות שונות. אנחנו בהחלט יכולים לעמוד בזה.

ה מ ש י ח

New member
וכן, אני מאושרת, תודה!!!

ה מ ש י ח

New member
צחוש ../images/Emo13.gif

תקרא את ההודעה הראשונה. חוצמזה, זה כולל לימודים וכל מיני....

tygger

New member
מזל טוב לך.

שמח לשמוע שאת הולכת בעקבות הרגשתך. מקווה רק שתוכלי אכן להחזיק בכל ההוצאות של לגור יחד.

tygger

New member
כמובן שאת לא לבד בעסק

לכן זה נקרא לגור ביחד...
וכמובן

Zack DA

New member
הממ קראתי

וקשה לי לתפוס איך אפשר לגמור את החודש ב- 1700 שקל.
אני מקווה שאת מסתדרת בצורה סבירה (דהיינו אוכלת בצורה בריאה וכיוצא בזאת).

למעלה