בוקר אור עולם

בוקר אור עולם

מה שלום כולם? עוד יום נעים למרות שלפנות בוקר ירד גשם זלעפות. חזרתי לפנות בוקר ממסיבה שהייתה מלא הומור וכייף .. לבסוף התחפשתי לטלי ...וזהו .. ואך עובר עליכם פורים?

../images/Emo154.gif../images/Emo148.gifיופי לקרוא שנהנית עדלאידע...

אצלינו פורים עובר בכייף וחבל שמחר זה נגמר כבר..... בשבת, היינו כל המשפחה המורחבת במסעדה, כדי לחגוג ביחד עם פורים, יומולדת לבעלה של אחותי ולאבא שלו, שחגג מעט קודם. אתמול, ביליתי עם נסיכתי בהפנינג פורים שהיה בפארק ברעננה (זה מקום שאנחנו אוהבים גם ללא קשר לפורים), סטודנט הבית, לא הצטרף אלינו והעדיף לישון עד הצהריים... והיום, עוד מעט נפגשת עם חברה שלא ראיתי, משהו כמו 20 שנה... פורים שמח

דוביבר

New member
למרות ? צו מאסר מיידי!!!

טלי ???? יום נעים למרות שלפנות בוקר ירד גשם זלעפות ? גשם ועל אחת כמה וכמה גשם זלעפות
- הוא הגורם והסיבה להגדרתו של יום כ: "נעים", "נפלא", "משמח", "רגוע" ועוד... זוהי תכלית החיים (לפחות אחת החשובות שבהן) ואת מפטירה ככה סתם: שהיום היה נעים למרות גשם הזלעפות ? במדינת חוק מתוקנת הדבר היה מביא להוצאת פקודת מעצר מיידית כנגדך
(מובן שמייד כל הפורום היה מתייצב ופועל לשיחרורך המהיר, אבל בעיקרון שבדבר.....) מזל גדול עבורך שאין אנו חיים במדינת חוק מתוקנת...
שבוע זלעפתי... דובי נ.ב מה זה בכלל זלעפות ?

פורים שמח לעיר שסביבה חומה

בירושלים ובעכו חוגגים היום את חג הפורים ככה זה בעיר שסביבה חומה חוגגים יום נוסף אז ספרו לנו איך זה לחגוג פעמים את פורים

../images/Emo45.gif או...סופסוף מישהו שחושב כמוני...

יום סוער = יום נפלא
ועדיף שלגשם יתווספו גם סופות ברקים ורעמים.... וכמו שאומר השיר היפה... I'm singing in the rain Just singing in the rain What a glorious feelin' I'm happy again

אני, פורחת

במינימום 35 מעלות! וגשם מזיק לתחפושות , אבל חסך לי השקיה של הגינה.. אבל בלוי בפארק עם הנכדים ביום גשם בהחלט לא התאים לי... השמש זרחה והיה נעים ,והנכד נהנה בחי פארק במוצקין . ובמדינה מתוקנת היו מזמן מערכות להתפלת מים ... ולא הייתי נאסרת

פחחדדדד, איך אפשר?? אני נובלת

וסובלת בקיץ, דבוקה למזגן, שונאת כל רגע מהחום, מקטרת ורוצה שיבוא כבר החורף, גם תראי איך כל הפרחים האומללים, נשרפים, כלום לא מחזיק מעמד בקיץ. בשמש אני לא יכולה לעמוד, יותר מדקה אחת ועושה פרצופים אומללים ואני גם לא אוהבת ים/בריכה, מקסימום אוהבת לראות את הים, בשעות הערב ורצוי מתוך בית קפה, בנמל/מרינה. לעומת זאת בסופות ברקים ורעמים יש לי חיוך של חצי פיתה, ידידי הטוב (חוץ מהGPS) הוא מכ"ם הגשם...

קיץ:)

לקום בבוקר לאור קרני ה
,כייף , לשבת תחת העץ עם/ בלי
ו
קפה/תה ביד ..תענוג . לצעוד בים מתחת ה
המחממת כל עצם תענוג וכשמזיעים לקפוץ למים הקרירים לטבילה נעימה ולצאת מהים ולשכב על החול החם ולהתחמם תחת קרני השמש ...עונג עילאי .. וכשבבית וחם מדלקים את המזגן ונעים .. אך בכלל אפשר לחשוב שהחורף הסגרירי האפור , נעים? בחורף מצב רוחי יורד בצורה משמעותית . ויחד עם זאת מייחלת לעוד ימים של גשם ..

../images/Emo268.gif...לפחות אנחנו מסכימות על דבר אחד....

נייחל לעוד ימים של גשם..... ובאשר לשאר... לקום בבוקר לאור קרני השמש??
את שמת לב באיזו שעה השמש קמה?????
והאור שלה כל כך חזק, שהוא חודר דרך העיניים, ישר למוח ועושה מיגרנה
. לשבת תחת עץ????? ברחשים, יתושים, זבובים, דבורים ושאר חרקים - זה תענוג?? לא יותר עדיף לשבת תחת הפוך עם כוס
חם ולצפות דרך החלון, במופע טבע יפה, של גשם רוחות שמרקידות את העצים לאורם של הברקים??
לצעוד בים מתחת לשמש המחמממת כל עצם?? בשמש חורפית נעימה, אולי כן, אבל שמש של קיץ??? שורפת של דבר - מסוכן!!
. כשמזיעים לקפוץ למים?? שונאת להזיע,
עדיף מראש להיות במזגן....... ובנימה אופטימית, לקראת 2 ימים של חורף (כפי שהבטיחו לי בתחזית של ערוץ 2) מאחלת יום נפלא

מיק41

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

אנחנו היינו בשבת עם הילדים בים במכמורת..... היה ממש כייף ונעים.... היתה רוח.... הילדים אפילו טבלו את עצמם במים..... ואתמול נסענו למוזיאון המדע בחיפה...חוץ מהתערוכה הקבועה ששם.... היתה תערוכה של רובוטיקה... ואח"כ נסענו לאכול ולטייל בדלית אל כרמל... היה חופש ממש כייפי

יש מה לראות בצפון

האביב פורח בצפון הארץ הכל ירוק ומלא פרחים והעצי הפרי פורחים בשפע מוזיאון המדע בחיפה הוא אוצר חויות עבור ילדים הוא הטכניון הישן שמהווה מקום לנוער שוחר מדע שמחה לסוף שבוע נהדר שהיה לכם בצפון

em0854

New member
פעם הבאה שאת בחיפה

פעם הבאה שאת בחיפה, ביקור חובה!!!! עדנה

יום נעים פורים שמח

טלי יקרה שלי לגשם יש תפקיד לטהר את האויר להרוות את האדמה במים שתצמיח לנו מזון לאכול שהגשם בא במנות קטנות הוא שוקע באדמה , זה עדיף על גשם חזק שזורם על פני הקרקע כמות גדולה שסוחף אחריו את הקרקע ולא חודר פנימה אל מי התהום בספרי התנ"ך כתוב שיבוא הגשם לטהר אתכם לפני בוא הגאולה ותמיד הרחצה והגשם הם המים המטהרים את גוף האדם והאדם שרובו מים זקוק למים כדי להתקיים בעולם הזה אז שיהיו הרבה גשמי ברכה על הארץ החצי מדברית שלנו שישקה את החלקות אדמה הזרועות שהאדמה תצמיח לנו חטה שיהיה מה לאכול בשפע במדינה המיוחדת שלנו

למעלה