בוקר אור לשבוע חדש

בוקר אור לשבוע חדש

מחר ליל סדר מתארגנים? מבשלים? קניות? ניקיונות? מה התכניות לשבוע הזה? איפה אתם בסדר? מאחלת יום שפוי בבית בעבודה ובכבישים טלי

אבשלום68

New member
מעניין איך גם אצלי

יוצא מחר ליל הסדר ?????????????????? אני כבר קנוי מאורגן מנוקה ומבושל מסיים היום את הפינישים - חרוסת וקניידלאך אני בסדר ( באירוע) עם המשפחה ורציתי לאחל לכולם וגם לי ולילדים שלנו ולכל הקרובים לנו התמודדות קלה יותר עם הכאב, ואולי גם איזה שהוא פרק נוסף עם קצת נחמה וכמובן בריאות טובה ושקט לכל עם ישראל

אבשלום יקירי ../images/Emo8.gif

לא מבינה אך גם אצלך סדר מחר .. ואצלי בכלל בלגן ...לא נראה לי שיהיה סדר ..התחילו לעבוד על ארגון החצר ויש המון המון עבודה.. כל הכבוד על העשיה .. טלי

ואצלי המטבח כבר מוכן ושאר הבית כבר מחר אני

כבר סחוטה מחר השטיפת רצפה אבק ודי בסדר אני אצל אחותי בחיק המשפחה עם הבנות שלי וחמותי. בני אצל חותנתו. תורה השנה. שנה שעברה היו אצלינו ושנה הבאה אם ירצו יהיו אצלי. אנחנו נעבור גם את זה בגבורה. לא מבטיחה שלא אבכה.

אשד ../images/Emo24.gif

משהו אסר עלייך לבכות? כשכואב בוכים ...ומנגבים את הדמעות ושמים מסכה ... כל הכבוד לך על העשייה, תנוחי היטב

דוביבר

New member
כשאת בוכה, את...

אשד יקרה, רציתי למהר ולשאול למה לכל הרוחות שתרצי להבטיח שלא לבכות, אך ראיתי את כותרת הודעתך זו - הבנתי למה, אך הצטערתי ולא הבנתי הכיצד... לא נעים לבכות כשכל כך כואב וריק וחסר ? ברגעים בנם הבכי תופס חזקה בנפשי (בלילות למשל ובעת ההכנות לפסח הראשון בלעדיה הרי שאם מאפשרים ךו זאת, הוא נעים ומטהר ומפרק ומשחרר. ואחריו. אני כל כך שליו ומלא עוצמה ויכול להתמודד עם כובד העולם המונח על כתפיי. אין ספק. אטלס היה אלמן. חג שמח וגם עצוב (או, כפי שכתב פעם חבר שלי, קהלת, באיזה ספר שהוא כתב: ״עת לבכות ועת לשחוק, עת ספוד ועת רקוד״)

היינו בצאט עד קצת לפני 23

אפשר להתחבר למסנג'ר שלי [email protected] לפעמים, בזמן פנוי, אנו מדברות שם מספר חברות מהפורום בשיחת ועידה.

../images/Emo162.gifלילה טוב

היום ביליתי את כל היום כמעט עם אחותי, היינו בכל מיני סידורים, קניית מתנות וכו'...יום עמוס אבל נחמד. מחר אנחנו כולנו אצל ההורים שלי, כולל המשפחה של בעלה של אחותי, נהייה בערך 12-14. ההורים שלי וההורים של גיסי, אחראים על הבשרים, תוספת והגפילטעפיש. אחותי וגיסי מכינים מרק (מרק עגבניות מיובשות, שיצטרף למרק העוף+קניידלך, שאמא שלי מכינה), עוד תוספת ושני קינוחים שווים אני מכינה סלט (עלי תרד ורוקט, עם תותים, רוטב וגבינת דאנבלו/רוקפור). שיהייה חג שמח, מהנה, כשר למי ששומר וטעים

נשמע שבילתם יפה

יש לי הרבה תרד ורוקט בגינה וגם כמה תותים בודדים . אפשר מתכון?

למעלה