בוקר אור לכם

בוקר אור לכם

נו? עכשיו דיאטה? מהמצות, מהמופלטות, ובכלל. חכו חכו, יום העצמאות לפנינו. לא חשוב, ממחר דיאטה. מה שלומכם? איך עברו ימי החג. כן, חגים ומועדים, זה לא פשוט לכולנו. ספרו מה עשיתם, היכן הייתם ואיך אתם מרגישים. אז בוקר טוב לכם אנשים. טלי

פשו שי ת

New member
היייייי לכולם

החג עבר חלף היה נחמד מאד בהתחלה לא ידעתי איפה נהיה בחג אבל ב''ה נמצא המקום היינו במלון ביהוד עם ארגון נפלא(לפני שנים יצאנו איתם לנופשי קיץ למשפחות) ליל הסדר היה מקסים (היו רגעי שבירה והדמעות ירדו בלי חשבון) בחול המועד היו טיולים נחמדים שבת וחג שני עברו בנעימים ובמוצאי החג חזרנו הביתה ב''ה היה טוב וטוב שהיה ב''ה ממחר בעז''ה חוזרים לשיגרה המבורכת לימודים גן לחפש עבודה ודירה מאחלת לכולנו המשך פורה ומשגשג
חגית

היינו בבית עם הילדים הגדולים והנכדים היה גם

נחמד אך עלי להודות גם קצת מעייף אתמול "החמצתי" את הבית בחזרה ועכשיו הוא חמץ איזה יופי. הייתי בתל אביב והייתי באשדוד כדי לקבל הצעות מחיר לטיפול בשניים שלי צריך 3 שתלים והרמת סינוס. וברגע שרופא השיניים שאל אותי למה לחץ הדם שלי השתנה מנמוך לגבוה כמעט פרצתי בבכי רק מאוחר יותר הבנתי ששכחתי לקחת את הכדור המרגיע שלי.לא תארתי לעצמי שעד כדי כך הוא משמעותי עבורי. חשבתי שאני כבר חזקה כמו קודם.

למעלה