בוקר אור לכולנו

תגידי מה יהיה ?

שוב מכתבים מעורך הדין? למה להחליף צלם ועוד עכשיו? מירה חוזרת בחודש הבא ויש לה יומן מלא אירועים לגבי ה 12/06 צריך לבדוק איתה. אני אשלח לה מייל ואשאל אותה.

אורא

New member
בתור עורכת דין - לא קיבלנו

תגובה ולא החזר הכסף עד עכשיו.... נא טיפולך לגבי הצלם - לאור זה שאתמול אמרתי שאני לא רוצה את האח מעורב בענייני החתונה.... החתן הנפלא שלי הזכיר לי שאח שלו סידר את הצלם (לא שילמתי מקדמה). אז אני אחליף צלם ולא אתן לאף אחד פתחון פה ושכולם יקפצו אור אור

נוי3

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

גם הבוקר התחיל לי קצת עקום. על הבוקר הלך לי הרדיאטור באוטו, אז עכשיו הוא במוסך. מקווה שיסדרו לי אותו עד 2 כי יש לי תור לרופא ואח"כ יש לי עוד כמה סידורים. סיגליהיא - הצלחת גם לבלבל אותי עם כל הגיסות שלך. אורא - מה את צריכה את כל הפמליה הזו??? ושיהיה לכולנו יום מקסים!!

בוקר אור גם לך נויצו', ולמה הבלבול?

לי יש את הגיסה המלעונית מצד אח בעלי.(אשתו) ויש לי שתי גיסות חמודות שהן אחיות בעלי. מעבר לזה יש לי עוד שתי גיסות שהן נשות אחיי (אבל הסיפורים עליהן דלים ביותר, איתי הן לא מתעסקות) זהו זה פשוט לא?

mariana

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

למרות שאני חדשה כאן אבל אני מכירה כל אחת ואחד בפורום זה עוד מתחילתו. את אורא אני מכירה מפורום חתונות אורא שיהיה לך בהצלחה היום, פשוט להיות אתם!!! ואני באמת חושבת שיותר מדי אנשים בטעימות זה מיותר, אבל בסופו של דבר החלטה שלך. וסיגליהיא בהצלחה השבועיים האלה ' "תעשי חיים"

jif

New member
בוקר טוב../images/Emo4.gif

אמנם לא בוקר, אבל הגעתי לעבודה לפני כמה דקות. יום מקסים לכולם. אור, עצה ממני-בעלי ואני בכלל לא הלכנו לטעימות (במילא החתןכלה לא אוכלים),ההורים הלכו. תשלחי את נציגייך ותחסכי לעצמך כאב ראש.

אורא

New member
רעיון טוב אבל אני לא יכולה לשלוח או

תם בלעדיי. עדיין לא עשינו מפגש משפחות, משום מה הוא כל פעם נדחה. כך שאני לא יכולה להיות שם חוץ מזה לחתן האוכל מאוד חשוב והוא רוצה לטעום. מה עוד שחצי מרוקאי וחצי אשכנזי וצריך לגשר בין השניים אור

jif

New member
שייפגשו בחתונה

אור, בשביל מה את צריכה להעמיס עליך דברים מיותרים??? המשפחות יתראו כבר בחתונה והחתן ילך לטעום את האוכל (נגיד, עם אח שלו). מנסיון, כל הלחץ הזה מיותר. לא זוכרים כלום אחרי 3-4 שעות של חתונה.

מנופ

New member
אור, מניסיון ג'יפ צודקת

אנחנו הלכנו עם ההורים שלי ושל בעלי לטעימות. בחתונה לא אכלנו כלום וגם לא נשאר כלום לאחרי החתונה, והיינו מזה רעבים, חבל"ז כך שכירסמנו קצת שוקולדים לפני השינה והתייצבנו כבר ב 7 בבוקר למחרת בחדר אוכל של המלון.

jif

New member
אצלינו

האולם ארז לנו אוכל ולקחנו אותו איתנו למלון, שם בעלי התחרע עליו. אודה ואתוודה שאני בקבלת הפנים נישנשתי מהצלחות של חברות שלי (היה לי נורא משעמם
)

אורא

New member
תודה על העצות - אנחנו נלך

לטעימות הערב ... ברשימת המוזמנים שלנו ההורים שלי אחות של החתן ובעלה האח הבכור של החתן לבדו (גרוש) סיפורים מחר בבוקר

נוי3

New member
שיהיה בהצלחה!!

אצלנו, אני לא זוכרת מה היה עם הטעימות, אותי רק עניין שולחן המתוקים. בכל אופן, אני זוכרת מה היה אחרי החתונה (עציון!!!!! רצית סיפור). אחרי החתונה, חמותי, שלא נתנה שקל לחתונה ושבזמנו היתה להם חנות ירקות, אספה בשקיות את כל הפירות (ונשארו המון) ולקחה אותם ולמחרת מכרה אותם בחנות. גם לא נתנה שקל, אפילו לא מתנה, וגם עשתה עסקים מהחתונה.

שש שבע

New member
גועל נפש

יש אנשים שאין להם כנראה מראות בבית, אחרת איך הם מסתכלים על עצמם בבוקר?

למעלה