בוקר אור לכולנו

בוקר אור לכולנו

היום אני "חנוקה" מעבודה בגלל השכר שצריך להקדים. אשתדל להכנס מידי פעם ולראות מה קורה. ביום רביעי גיסתי היקרה תגיע לאילת הישר מירושלים (באה מארה"ב קודם לירושלים) והשמחה תהיה ע נ ק י ת (במיוחד לגיסתי המלעונית שכבר מפתחת פחד נטישה וחרדות למינהן). אנחנו מתכוונים לארגן ארוחת ערב מפוארת לה ולמשפחתה (ולהוציא למלעונית את העיניים דרך המעיים) אוי איזה שמח מחכה לנו השבועיים הללו................... חבל על הזמן כמה נכון המשפט : נקמה קרה טעימה יותר.!

אורא

New member
בוקר אור לכולם + עציון + כל מי שרוצ

סיגלי תבדקי איתה אם התאריך שלי פנוי - יכול להיות שנצטרך להחליף.... חוץ מזה אצלי הכל בסדר. היום יש טעימות באולם וזה אומר שהורי ייפגשו בפעם הראשונה את האחים של החתן (לא כולם) אבל אני במתח מזה...... יום נפלא לכולנו אור

בוקר אור יקירתי

קחי את זה בנחת והפגיני בטחון עצמי (יש לך על מה) סומכת עלייך נשמה. תאכלי גם בשבילי משהו טעים.

אורא

New member
תודה נשמתי - מה הייתי עושה בלעדייך

אתמול בערב אחותו הקטנה של החתן מתקשרת ומבקשת להזמין לטעימות את האח הבעייתי, אני מזה נלחצתי
מקווה שהכל יעבור בשלום ובלי בושות תני לי תשובה לגבי התאריך אור

שש שבע

New member
ממתי?

האחים של החתן באים לטעימות באולם? או שמא מנסים להשיג שם ארוחת ערב חינם?

אז ככה

היות והחתן יתום משני צדדים (גם מאב וגם מאם) אחיו של החתן הפכו להיות החמי והחמות של אור. (כך יוצא שלאור מותר להשתתף בפורום היות והיא "מרובת" חמות, אחרת מה יש לה לעשות כאן?)

אורא

New member
ועוד איזה מילכוד

נראה אותך חיה עם 4 חמות ועוד 6 חמים ועוד מליון גיסים וגיסות (שלא כולם נחמדים בלשון המעטה). אז אני מנסה ללכת בין הטיפות והרבה פעמים נרטבת ונפגעת אבל זה שאין לא הורים לא אומר שיותר קל אור

שש שבע

New member
אין דבר חומד

קצת סבלנות, אחרי החתונה, קחי את הבעל שלך הרחק מהמשפחה, ותלמדי את כולם מי בעל הבית. תאמיני לי ככה הכי טוב. כשאני התחתנתי, התרחקתי גם מההמשפחה שלו וגם משלי, ועשיתי מה שבראש שלי, ביקרנו אחת ל... והיה יופי, למזלי התברר לי שחמותי, היא אחת ממלאכי עליון, ודוקא אמא שלי ז"ל היתה הנודניקית, אבל מכיון שהייתי רחוקה זהלא ממש הפריע לי.

מיגנובה

New member
בוקר טוב לכולנו../images/Emo70.gif!||../images/Emo70.gif

בוקר טוב לכל העובדות והעובדים
מי מכם שובת מביום רביעי
אור חמודתי... אין צורך לקחת את כל החמים והחמות לטעימות - תקבעי מראש עם בעלך מי את רוצה שילווה אתכם בסידורים לחתונה מהמשפחה שלו וסגרי עניין... שיהיה בכיף ובהצלחה

אורא

New member
אז ככה למען הסדר הטוב ושש שבע

חמתי זו סיגל ..... היות וחמתי המקורית נפטרה סיגל לקחה על עצמה את התפקיד בגאוה.... לגבי הטעימות, ברור שאני לא לוקחת את כולם - האולם הקציב 6 איש חרגתי רק ב אחד. אבל רציתי את האחות הגדולה מחיפה והיא לא יכולה להגיע לצערי. הזמנתי את האח הבכור (הוא לבד) אני מאוד אוהבת אותו (הגבר היחידי במשפחה שאני אוהבת). ואת אחותו הקטנה ובעלה במקום האחות הגדולה שאיתה אני גם ביחסים טובים. רק שאתמול היא התקשרה בערב וביקשה שנזמין גם את האח הבעייתי - עליו סיפרתי את כל הסיפורים בהתחלה.... ואני ממש לא רוצה קשר בינו לבין שום סידור בחתונה שלי ואם יכולתי הוא גם לא היה מוזמן לחתונה!!!!! זה מה שהלחיץ אותי והטלתי וטו אם הוא מגיע אני לא מגיעה ולא ההורים שלי. אז הוא לא יבוא לשמחתי - שמעו עד אילת את אנחת הרווחה.... לגבי התאריך סיגל - ברור שאת פנויה אני שאלתי לגבי מירה, אני כנראה אחליף צלם - התכוונתי שתבדקי איתה אם היא פנויה בעצמה ולא צוות..... אוהבת את כולכם אור

שש שבע

New member
לא ממש הבנתי

ואני דוקא קולטת מהר, רק צריך להסביר לי לאט, סיגל אמרה שהחתן יתום והאחים הפכו חמים, אז מה סיגל באמצע? למיטב ידיעתי, שתאריך אימה שנים רבות וטובות, למה היא לקחה את התפקיד שלה?

אורא

New member
היא לקחה את התפקיד אצלי ולא במקום

אימה - שתחיה עוד שנים רבות. היא חמתי הוירטואלית והריגשית.... אור

שש שבע

New member
אה?

אז למה לקחת תואר כזה שנוא? חמות? אולי תקראי לה ידידת נפש? לא יותר סימפאטי?

אורא

New member
שש שבע אל תדאגי הכל בשליטה

והיא קיבלה את התואר בכבוד והרבה הערכה... חמות זה לא תמיד שם נלוואה לשנאה, הרי את כתבת בעצמך שחמתך המלאך משמיים. ויש עוד הרבה חמות כאלה.. אור

שש שבע

New member
אחד אמר לחבר שלו

"אתה יודע, אישתי ממש מלאך" אז הוא ענה לא "גם אישתי לא בנאדם"

למעלה