בוקר אור לכולנו

בוקר אור לכולנו../images/Emo24.gif

אחרי הלחץ והדכאון של אתמול, הגעתי הביתה ולא נתתי לנפשי מנוחה. וגם בעלי היה בנפילה טוטאלית !!!!! (למרות שהרגעתי אותו אבל הספיק לו הפרצוף שלי בכדי להבין) אחות ממכבי וחברה קרובה מאוד שמעה מחברתה למשמרת שהייתי בצהריים וכך קרה. ההיא בלי הרבה חשבון רצה לרופא שלי ושוחחה איתו והבינה מה בדיוק. בסביבות השעה 18:30 בערב הרימה אליי טלפון והחלה בהרצאה במשך שעה ולא נתנה לי מנוחה עד ששמעה אותי צוחקת ומבינה עד הסוף את ההסבר. גם הרופא שלי יצא "גבר" והתקשר אליי בערבבכדי לראות מה שלומי והסביר לי שהוא לא יכול להרשות לעצמו לקחת אותי ואת ההריון היקר הזה בצורה קלילה. הוא חזר והדגיש שזה "שום דבר" והוא בסה"כ רשם את זה רק בשביל הפרוטוקול! הוא משוכנע ובטוח שזה יעלם מעצמו והדגיש שהוא יעשה בדיקות רק בכדי שלי יהיה שקט יותר.

אני אכולת דאגה

אור לא עונה לי בפלא ולא בעבודה כבר יומיים שלמים. מישהו שמע מ אור ?

מנופ

New member
לא שמעתי מאור

אבל אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר. שיהיה בבוקר טוב לכולם

עציון

New member
שמעתי גם שעמתי

אתמול היתה בהר הרצל בהזכרה של בני הזוג שנרצחו בכרמי צור.שורק היד

נוי3

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אם כולם כל-כך מרגיעים אז אני מאמינה שיהיה בסדר. הכי חשוב שבעלך ואת תרגעו. שיהיה לכולנו יום מקסים

smagi

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif וסיגלי באמת

תירגעי כי לחץ בהריון הוא הרבה יותר נורא מציסטות שכנראה יעלמו תוך שבועיים. תשמרי על עצמך ועל התינוקי! מחזיקים לך אצבעות על הבדיקה הבאה אני והעוברון. מגי

הבנתי נשמות, משתדלת להוריד לחץ

ומקווה שהקב"ה יהיה בעזרתי וישמע את תפילותיי. באמת עברתי ערב מאוד קשה והרגשתי כאילו חרב עליי עולמי. אמא שלי לא קלטה מה זה ונראה לי שעד עכשיו היא בשוק. אני בנתיים אחכה לתשובות של הבדיקת דם ומקווה שיהיה יותר רגוע. בנתיים ממה שהגיע בנושא הנוגדים הכל תקין. אז לפחות 50% של חרדה מתחיל לרדת.

amitmom

New member
בוקר נפלא לכולם. אני תכף עפה לישון

אבל רציתי לומר בוקר טוב ולתת חיבוק לסיגל. אל תדאגי חמודה אני בטוחה שיהיה בסדר. באמת איפה אור? מישהו שמע ממנה? גברת ג'יפ, לאיפה נעלמת לי? שולחים לך מסרים ואת איננה.
אצלי הבית נראה כמו דיר חזירים. ארגזים בכול מקום. בעלי מנסה לארוז אבל סתם מבלגן עוד יותר. לוקח לו שעה לארוז ארגז אחד ובזמן הזה אני מתלבשת על 4 ושלא נדבר על זה שאתמול הוא ארז את החפצים האישיים שלו ולקח לו 3 שעות ולמה זה..כי כל דבר מעלה לו זכרונות ועל כל דבר הוא מתלבט אם לזרוק או להשאיר עד שבסוף עלו לי העצבים ושלחתי אותו לשחק עם השבלולות ותוך חצי שעה השתלטתי על המגירות שלו וזרקתי מלא קשקושים. גיסתי מגיעה עוד שבוע לעזור עם השבלולות כדי שאני אוכל לתקתק עבודה כי המכולה מגיעה עוד שבועיים...אמאלההההההה. בוקר נפלא לכולם

mariana

New member
סיגלי את חייבת לשמור על עצמך

אחרת אני אחליף את אור ואני יהיה עם זכוכית מגדלת עלייך ותגישי טוב

בוקר טוב לכולם

נפל לא רחק ממני בניין בין 2 קומות ויש הרוגים ואלוהים ישמור ומהבוקר יש לי טלפונים מכל העולם ואשתו לראות אם אנחנו בסדר,,,, תגידו, בא לכם על מפגש פורום בקיץ הזה? אני חושבת שהגיע הזמן

פנינה, מה זה? את גרה בסביבה ההיא?

אני מקווה שהבניין שלך בסדר ואת לא גרה בבניין רעוע אם לאו תעופי משם ומיד!!!!!!!!!!!

לא לדאוג

אני גרה בדיוק בצד השני, לא בדיוק התיקווה זה לא עניין של רעוע או לא, פשוט הבנתי שהתפוצץ שם בלון גז וזו הסיבה שהבית קרס, אצלי זה לא יכול לקרות מכמה סיבות,,,, א', מאז שעברתי לאיזור, אני לא מדליקה גז בכלל, הולכים לאמא ב', הבית הוא בן קומה אחת בלבד (כל המתחם הוא שלי כולל הגג) והכי חשוב, זה שאנחנו בסדר אני עברתי את הילדות שלי באיזור וזו פעם ראשונה שקרס פה בניין למעט הבניינים שעליהם נפלו טילים במלחמת המפרץ

למעלה