בוקר אור לכולם יאללה עוד כמה שעות מתחיל הסופ"ש....
M most optimum New member 1/3/07 #2 בוקר טוב מבחינתי כבר התחיל סוף השבוע.... רק חבל שהגשם קצת מפריע אבל יהיה בסדר
P Paranoid Eyes New member 1/3/07 #4 בוקר טוב בובה השארתי את חלון חדרי פתוח והגשם עכשיו עושה לי הצפה בחדר בטח ושכחתי מטריה.. והולך להיות יום ממש מאגנייבב!!!
בוקר טוב בובה השארתי את חלון חדרי פתוח והגשם עכשיו עושה לי הצפה בחדר בטח ושכחתי מטריה.. והולך להיות יום ממש מאגנייבב!!!
P pardoi New member 1/3/07 #6 כיף כיף../images/Emo24.gif אני מתה על גשם..כמובן לרוב כשאני מוגנת מתחת לשמיכה או במקום חם ונעים....
P PrInCeS LiAh New member 1/3/07 #8 עד יום ראשון המינוס יגדל. למה אי אפשר למשוך כסף בלי שהמינוס יגדל? אני יציע את זה כהצעת ייעול לבנקים.
P PrInCeS LiAh New member 1/3/07 #25 תודה אני באמת צריכה תמיכה ברגעים אלה. אפשר אולי תמיכה כספית? כל סכום יתקבל בברכה חחח .
P pardoi New member 1/3/07 #27 בכיף ממי אגב..גם אני צריכה תמיכה כספית... כנ"ל..כל סכום יתקבל בברכה... מישהו? משהו??
B b0redavid New member 3/3/07 #37 נתתי לך את העזריקאין שתמרחי על הפה! אבל במקרה שלך, אני מבין מאיפה הבילבול הגיע...