בוקר אור לכולם

alonitk

New member
בוקר אור לכולם

יש לי ארוע חודש הבא ומאוד הייתי רוצה שמלת קולר, האם יש כזו למידות גדולות? אם כן היכן אני יכולה להשיג? האם משהיא מכן לבשה שמלת קולר? איך זה היה?

fire witch

New member
לי יש שתיים - מהממות

אמנם המידה שלי עדיין מגרדת את מידות הביניים בעיקרון (45-46) אבל יש לי שתי שמלות קולר מג'אמפ , אחת שחורה א-סימטרית למטה והשניה באורך 3/4 בעירבוביה של צבעים (ירוק, קאמל, ורוד עתיק) שתיהן נראות מצוין על הגוף בעיקר כי הן מדגישות את המחשוף (הנדיב עד מאד יש לציין)ובכך לוקחות את הדגש מהירכיים שאצלי הן רחבות יותר מפלג הגוף העליון . הביעה היחידה שיש לי איתן היא שאני "חייבת" ללבוש איתן עם שרוולון כי אני פחות אוהבת לחשוף את הזרועות שלי במלוא הדרן בכל אופן אני חושבת שקולר מחמיא מאד כי הוא מסיט את תשומת הלב מאזורים פחות "יפים" ומעביר אותה למחשוף .

הצומומו

New member
שמלות

אני מצאתי שמלות קולר Dם אצל "הקיסרית" בשיינקיין 4 וגם אצל גרשון ברם (החנות שלו בדיזינגוף) והן היו מאוד מוצלחות

ראיתי את הבגדים של הקיסרית

ביריד המעצבים ויש לה המון שמלות קולר רק שאין לי מושג באיזו מידה

ruth0561

New member
תלוי באיך את רואה את עצמך

כללית- שימלת קולר מחמיאה למי שיש לה זרועות מוצקות וכתפיים עדינות וצרות באמצעות אורך אפשר להשיג האדרת אזורים אם הרגליים יפות- האורך מתקצר אם הן פחות- אפשר בקלות להסתיר

alonitk

New member
תודה לכולם על התשובות

אני אצא למסע קניות ביום ראשון. אם משהו מכיר מעצבת במחיר טוב אני יכולה לפנות גם אליה. ושוב תודה על העזרה אלונית

DREAM111

New member
אני ממליצה על אטי יעקובסון

סקסיית רכשה אצל אטי חולצת קולר אבל ראיתי גם שמלה אצלה. כדאי לבדוק ולגבי המחיר אפשר תמיד עם אטי. בהצלחה.

למעלה