בוקר אור לכולם! עזרא ואילת.... הקדמתי אתכם! עצה: אל תישנו במהלך היום כי אז קשה להרדם בלילה...
ס ס א ל י האחת New member 23/12/04 #1 בוקר אור לכולם! עזרא ואילת.... הקדמתי אתכם! עצה: אל תישנו במהלך היום כי אז קשה להרדם בלילה...
א אי י ל ת New member 23/12/04 #2 בוקר בוקר בוקר משובח!../images/Emo105.gif סאלי - עם כאלה תמונות שאת מוסיפה לבוקר טוב אני מעניקה לך את הבכורה מעתה ועד סוף השנה... שלא יגמר לעולם...
בוקר בוקר בוקר משובח!../images/Emo105.gif סאלי - עם כאלה תמונות שאת מוסיפה לבוקר טוב אני מעניקה לך את הבכורה מעתה ועד סוף השנה... שלא יגמר לעולם...
ו ו ר ד ב New member 23/12/04 #3 אני איתך איילת סאלי איזה תמונות , אני מוכנה לקבל יותר מבוקר טוב אחד עם תמונות כאלה , למות עלייך ממש
ס ס א ל י האחת New member 23/12/04 #5 בוקר טוב... תודה ! איפה כולם? בעבודה? תמונות תקבלו! כל יום קצת... מתרגשים להופעה היום? אז מי הולך? גרציה. ורד, איילת ותמר? אני החלטתי לא ללכת... כבד עלי ההופעות, הן משפיעות עלי מאוד. אגיע לזאפה בע"ה.
בוקר טוב... תודה ! איפה כולם? בעבודה? תמונות תקבלו! כל יום קצת... מתרגשים להופעה היום? אז מי הולך? גרציה. ורד, איילת ותמר? אני החלטתי לא ללכת... כבד עלי ההופעות, הן משפיעות עלי מאוד. אגיע לזאפה בע"ה.