בוקר אור לכולם!

ezraz

New member
בוקר אור לכולם!

בוקר שמח, בוקר צבעוני ובוקר מצחיק לכם.

gala21

New member
הי..

ציבעוני ושמח.. יפה. אתמול בעוד אני מפנטזת לי על הכיופים של הבוקר שיהיה .גבי החליטה שלא כדאי לי ואירגנה לעצמה 39 חום. אביגיל עושה סימנים של סולידריות .. הלילה דווקא עבר בשלום אבל אנחנו היום ב"פול האוס".. חגיגתתתת ( הרבה ת' זה בסדר עזרא?)

ezraz

New member
יש כאן קנוניה נגדי ולכן

אני פשוט אסגל לעצמי כלל של לא לקרוא מילים שיש בהם אות שחוזרתתתתתתת על עצמה יותר מפעם אחת.

חאתיזימצזמז

עזרא, בבבוקררר טטטובבב! הכנת כבר איזה שאלת פסיכומטרי, כמו באיזה שניה בשיר עמיר אומר מילה בעלת 5 אותיות? גאלה, בריאות לבנות. שיהיה לכולם יום קסום! ברור לי שגם היום אני לא אשמע את השיר החדש...

gala21

New member
תודה ..

אם תישארי על 90 FM כנראה שבאמת לא תישמעי.. עזרא.. ראיתי שהיה חידון אתמול .. גם אני רוצה .. ומה הפרס אגב..?

ezraz

New member
חידון יגיע בהמשך היום

בינתיים אני מנסה להתרכז בעבודה.

ezraz

New member
בוקר בוקר לך סאלי

זה היה ממש נחמד מצידך להתחשב. תודה. בקשר לשיר, אמרת ש 90FM זה הרדיו המשפחתי. תאיימי במשבר משפחתי אם לא ישמיעו עבורך את השיר. איך הרעיון? יום טוב.

דיברתי אתמול עם העורך המוסיקלי

ואחרי שצעקתי עליו הוא אמר שדוקא השמיעו אותו... היום אני אדבר עם המנהל, ואדרוש שישמיעו את עמיר כל שעה. למרות שהצעתי לו את זה בעבר והוא חשב שאני צוחקת...חחח, אצלנו בבית שומעים בעיקר רק את הרעש של הילדים (גם לנו יש תאומים), אבל תמיד מתנגן מאחד החדרים דיסק של עמיר. דרך אגב גאלה, את לא מתארת לעצמך כמה מסרים קיבלתי באישי עבור המשרה ה"נחשקת" לשמש לי כאב ילדי. אז כולם נא להרגע, התפקיד מיועד רק לאחד וליחיד!

gala21

New member
הוא יודע מזה?

אני בטוחה שאם הוא היה יודע כבר הייתה לנו הזמנה ביד..

למעלה