בוקר אור לכולם

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
בוקר אור לכולם

שבוע חדש מתחיל זה עתה. מראש אני אומרת לכם, זה הולך להיות שבוע נורא. מאיונת שלנו נכנסת היום לימי שבעה. היא כל כך שבורה מצטרך להיות הכי חזקים שבעולם, לעזור לה לשרוד...כשם שהיא עזרה לנו לנשום, בימים הכי נוראיים שלנו. בימים הכי קשים. בעוד שעה יגיעו אלי ניב ומייק. ניסע אל מאיונת. ננסה לחזק אותה. אני לא יודעת עד כמה נצליח. אני לא יודעת אם בכלל הבנו מה קורה לה. אם היא בכלל הבינה. אם היא מעכלת. לכל השאלות אקבל היום מענה... אני מבקשת מכן בנות, בכל לשון של בקשה. חוזרת על בקשתה של מאיונת... אל תפסיקו את המאבק שלכן, אל תפסיקו לספר ולדבר... שתפו אחת את השניה בכל מה שקורה לכן...אתן עוד חולות. עדיין זקוקות למקום בו תוכלו לשפוך את הלב. לשתף. אנחנו כאן כדי להיות לצידכן, בשעות הכי קשות. אוהבת אתכן יותר מהכל...אתן הבנות שלי. שלכן תמיד, תגל

t@gel

New member
ועוד משהו...

תעשו לי טובה ענקית... אני כל כך בוכה עכשיו... זקוקה לחיוך שלכן... אל תפסיקו לחייך... לירני...בבקשה... להוציא את המסיכות חייבת לראות חיוכים שלכן...

t@gel

New member
ודבר אחרון...

תשמרו על עצמכן בנות שלי השרב לא מהסס כבר עכשיו לפדות קורבנות מיובשים אני עצמי חושבת שהתייבשתי אתמול... תשתו המון, המון, המון, נוזלים... נסעתי לכל היום...טאי כאן וגם אייל, אם צריך... בכל בעיה תוכלו לכתוב להם לפורומים שלהם... טאי מנהל את פורום ווידויים, אייל מנהל את פורום תמיכה טכנית. שניהם כאן עבורכן... יום נעים לכולכן... אמא גולי

בנות יקרות שלי

חוזרת אני על בקשתה של תגל: אל תפסיקו לכתוב...אחת לשניה, לנו, לכל מי שרק נמצא... אבל אל תפסיקו. אתן לא גמרתן את המאבק שלכן...ואני לא מתכוונת להפיל אתכן יחד איתי. אמנם אני במקום לא ברור כרגע...אבל...אני תמיד איתכן. קוראת הכל...גם אם לא מגיבה. ודואגת לכן. דואגת כי אתן לא כותבות...לא מספרות מה קורה. הפורום הזה הוא הבמה שלכן להוציא מבפנים מה שכואב. ואני יודעת שכואב, אז אל תגידו שלא. בבקשה..בבקשה נצלו את הבמה הזו. אל תתנו לי להפיל אתכן. אוהבת אתכן יןתר מידיי. שלכן תמיד מאיה

עופרי-

New member
היי בנות

אני דווקא רוצה להדגיש שאני שואבת הרבה פעמים כוחות מלקרוא את מה שאתן ואתם כותבים כאן. לא בהכרח תמיד כותבת. לא תמיד מספיקה לקרוא הכל. אבל תמיד שואבת כוחות. הכאבים שלי נותרים הכאבים הפרטיים שלי. אבל אני תמיד משתתפת בכאבים של הכותבים כן. שאף אחד לא יעז להפסיק. אולי יום אחד עוד אודיע לכם שאני מתחילה טיפול. אז זה באמת יהיה חזון אחרית הימים.

עופרי יקירה

אני יודעת שגם רק לקרוא זה מחזק הרבה פעמים. זה נותן לך את התחושה שאתה לא לבד.... שיש עוד אנשים הסובלים מאותן הבעיות פחות או יותר. ואני כל כך שמחה שאת כותבת שאת שואבת מכאן כוחות. כי זו היא מטרת הפורום - לתת כוחות וחיזוקים כדי להמשיך קדימה. אז בזאת אני קוראת גם לך....למרות שאת אכן כותבת לפעמים... אל תשאירי את הכאבים שלך בפנים לבד. הם הכאבים הפרטיים שלך, ותמיד ישארו שלך, אבל להוציא ולשתף עוזר עד מאוד הרבה פעמים.. ואני בטוחה שאת כבר הרגשת את זה. וכמובן, כשכותבים גם מקבלים תגובות...וגם זה מחזק המון. כולי תקווה שיגיע היום בו תודיעי לנו על תחילת הטיפול שלך. ואני מקווה שהוא יגיע בקרוב. כי אין כל סיבה שתסבלי סתם...אם אפשר להקל ולהפסיק את הסבל, אפילו בקצת. אז חזון אחרית הימים או לא....אני מקווה ומצפה. שלך תמיד מאיה

עופרי-

New member
אוי אוי מאיוש

אני חזקה. מאד. בינתיים. אין לך מושג איך הפרעת האכילה היא בעיה שולית בחיי. התקופה הקרבה, היא תקופה מאד קשה, עבורי ועבור כולנו כאן. אז...... בעיות אכילה? יהיה בסדר. לפחות את זה אני יכולה לתקן.

עופרי

את יודעת שאת תמיד מוזמנת לכתוב לנו הכל....לא רק על בעיית האכילה. אני שמחה כל כך שהיא שולית בחייך. אבל זה אומר שיש בעיות יותר בוערות ויותר כואבות. ואני מציאה לך את הבמה לשתף אותנו. אולי נוכל לעזור ולו במעט. את יודעת...טיפול אינו חייב להיות אך ורק בכוון של בעיית אכילה. הוא צריך ויכול להיות בכוון של כל בעיה הקיימת ומציקה לך. ואני יודעת שיש לך. אז בבקשה...אל תחכי לחזון אחרית הימים. מה רע בזמן הקרוב? התקופה הקרובה...אכן תהיה קשה. לכולנו. אבל אם נוכל לכתוב...לשתף קצת...אולי היא תעבור בקלות יחסית. הכל יחסי בחיינו, את יודעת. אני מגלה את זה בכל פעם מחדש. ותמיד...יש הפתעות. אבל לפחות פה...יש מי ששומע ומקשיב. וגם עוזר ככל יכולתו. נצלי את זה. אין הרבה מקומות כאלו. שלך מאיה

ועוד דבר...

את לא היחידה שלא באה אלי. באו אלי היום מייק ותגלי וניב. ואני מודה להם כל כך. אבל...גם אתם, כל אחד בדרכו, מגיע אלי. דרך האינטרנט...אבל מגיע. ותודה לכולכם. על הכל. שלכם מאיה

עופרי-

New member
את צודקת

קודם כל, בעיית האכילה שלי היא לא שולית, היא חמורה מאד, אבל שולית בחיי, יחסית לדברים האחרים, שאותם אי אפשר להחזיר אחורה או לתקן. אני מנסה להעזר בבמה כמה שאני מסוגלת. ואני משתדלת. מאד. אין לך מושג איך כל משפט שאני כותבת פה נכתב בחשיבה ובלחץ. אבל עכשיו נדבר עלייך, מה שלומך? איך את מחזיקה? אני מקווה שאת בסדר, עד כמה שניתן להיות במצבים הנוראים האלה. תקופות שיש לך תחושה שלא תצא מהן בחיים. אבל, אני קצת פוחדת להגיד את זה ויחד עם זאת- יהיה בסדר מאיה. אני באמת אומרת את זה מנסיון. יהיהי בסדר. כי חייב להיות בסדר. וזה לא משנה את העובדה הזו שעכשיו, כלום לא יהיה אותו הדבר. אני כאן בשבילך אם את רוצה.

felomena

New member
מאיוש...

אני מצטערת שאני לא כותבת אני רק רוצה שץדעי שאני איתך ואני אוהבת אותך.. תהיי חזקה

יעלי יקרה שלי

אני יודעת. גם אם אתן לא כותבות. לא ידעתן שאני קוראת מחשבות? סתאאם...אני מבינה ורואה עד כמה קשה לכן, לכולם, לכתוב בימים האחרונים. ואני רוצה לעודד את כולכם להמשיך ולכתוב. ולא להשארי עם הכאב והקושי לבד. כי כואב...ועוד יכאב הרבה, אבל אתן חייבות להמשיך. כבר כתבתי לכן כמה וכמה פעמים שאני לא מוכנה שאתן תיפלו בגללי. לא מרשה! אז תכתבו, תוציאו, תשפכו הכל...כל מה שבוער בפנים. וזה לא אומר שאתן לא איתי. תבינו, אתן הדבר היחיד שנשאר לי עכשיו. ואם אני ארגיש שמה שאני כותבת מפיל אותכן - אני אפסיק לכתוב. אז בבקשה...תמשיכו. פה אפשר הכל. ואני פה...תמיד קוראת. לא תמיד מגיבה, לא תמיד יכולה, אבל אני פה, אוהבת ודואגת לכן. במיוחד כשאתן לא כותבות. שלכם תמיד אוהבת עם כל כל הלב. ובבקשה, שימרו על עצמכן...לא יכולה לאבד גם אתכן. עם דמעות בעיניים...בשבילי. תמשיכו... אל תפסיקו לכתוב. זו הבמה שלכן, ואני לא ארשה לעצמי לקחת אותה מכן. בשום אופן לא. אוהבת מאיה

felomena

New member
כוונתי מאיוש...

היא שאני לא תומכת ועוזרת לך כמו שאר הבנות אני יודעת..... אם קראת את ההודעה שלי באותו יום שקרה המקרה אז תביני למה כל כך קשה לי..להתבטאות..זה פשוט נורא ממחזיר אותי לתקופה שאני וחבר שלי נפרדנו אני יודעת...זה לא אותו דבר....אבל באיזה שהו מקום זוהי גם אבידה...ואני מבינה אותך..כל כך ...ואני כל כך תומכת ועוזרת..אבל אני מרגישה שאין לי מה לכתוב..הרי כל דבר שאני אכתוב..כזה חסר ערך לעומת מה שאת מרגישה... אני אוהבת אותך..ולדעתי עכשיו יש לך מלאך ששומר עלייך... כמו שמלאכים שומרים על מלאכים אחרים..מלאך כמוך... אני משתתפת בצערך כל כך אני אוהבת אותך.. ותמיד פה.. אם תרצי את הטלפון שלי.את מוזמנת לקבל... ץהיי חזקה מאיונת..

יעלי יקירה

קראתי מה שכתבת...לא יכולתי אז להגיב. ואת, אתם כולכם, כן תומכים ועוזרים...גם בלי המילים. בגללכם אני פה...ממשיכה לסחוב...מנסה... אז עם מילים או בלי, אתם איתי תמיד. רק שתדעו את זה. תמיד תמיד. אוהבת מאיה

למעלה