בוקר אור לכולם,

Bisbal

New member
בוקר אור לכולם,

אני חדש כאן בפורום והתחברתי מאוד' לשם הפורום כי אני דיי מתמודד עם החיים - והאמת? שהם לא משהו בכלל. אני בן אדם שלילי מטבעי ולא תמיד רואה דברים כמו שצריך באמת לראות אותם. אני מודע לכל מה שאני עושה לפעמים גם פועל ודיי משלם את המחיר. אממ ככה בקצרה =)

לנושנוש

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אתה מודע וזה בהחלט לדעתי כבר חצי הדרך לשינוי או אפילו יותר. בתנאי שאתה רוצה השינוי כמובן.

Bisbal

New member
גם את זה

שמעתי, שזה כבר חצי דרך שאני מודע.. אבל זה הקטע שאני תקוע בחצי דרך כבר המון זמן. תודה רבה על תגובתך.

שירשולי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

וכן כולם כאן מתמודדים עם החיים הלא פשוטים, מקווה שתיתמודד במהרה

ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

אז אולי תנסה להיות קצת חיובי
במה מתבטאת השליליות והראייה של הדברים שהיא שונה ממה שהם
ספר על סיטואציות כאלה ואולי עיניים מבחוץ ידעו לסקור את הסיטואציה בצורה אחרת שתעזור לך. בכל מקרה, אנחנו פה בשבילך
.

Bisbal

New member
ההורים

של חברה שלי לא מקבלים אותי - כי אני לא בחור לומד (אני איתה שנתייים) והם עושים לי פרצופים. רע לי בעבודה יש לי מנהל עבודה שמקלל חופשי ו2 הבעלי בית ביניהם לא מדברים וכל אחד אומר לי שייטפל במנהל העבודה ואף אחד לא עושה את זה. מאיים צועק מה שלא תיארת לעצמך. אני לא יכול לעזוב כי אני מכלכל אותי ואת חברה שלי והיא סטודנדטית.. אמא שלי נהייתה צבועה עם השנים... אבא שלי לא רוצה בכלל להזכיר אותו - אין לי קשר אליו. אני מחפש את החום והאהבה מההורים שאין לי ומאוד חסר לי.. בטח שיש עוד.. אז החיים טובים לא ?=)

יש לי תשובה להכל, תיזהר ../images/Emo8.gif

לגבי ההורים של בת זוגתך- ככה זה הורים, הם רוצים את הטוב ביותר, ויש כאלה שהטוב ביותר מבחינתם זה מישהו שלומד. אתה סה"כ בן 24 וזה בסדר שאתה לא לומד עדיין, ובטוחה שזה ישתלב בדרכך בהמשך, כל עוד זה לא מצב שאתה יושב ומתבטל, ולפי מה שכתבת-אתה ממש רחוק מזה. תנסה להתחבר איתם, להתחבב עליהם, מניסיון עם אנשים-חיוך מביא חיוך, תחייך אליהם, תעשה מחוות יפות-תביא לאמא שלה זר פרחים, תביא לאבא שלה דיסק של מוסיקה שהוא ממש אוהב או משהו שקשור לתחביב שלו, קצת התחנפות לא מזיקה, אבל חשוב להקפיד על הקצת ולא להגזים... תהיה אתה!
לגבי העבודה שלך- במקרים כאלה, אני ממליצה ברצינות לחפש עבודה במקביל, כי לא טוב לך שם ואתה לא עובד כמו שאתה היית רוצה לעבוד, אז מה הטעם להישאר שם. תעבוד שם אבל במקביל לחפש ברצינות ככל שניתן, לשמור ימי חופש לראיונות עבודה ולנסות איכשהו כן להפוך את מקום העבודה למשהו חביב בזכות האנשים, בזכות דברים קטנים שאתה תעשה למען עצמך שיגרמו לך לחייך, גם אם זה רק חיוך קטנטנן באמצע היום.
לגבי ההורים שלך- להתעלם, להתעלם, להתעלם ולהפנים שאת ההורים אי אפשר לשנות, אבל את החשיבה שלנו ואת דרך הקבלה של הדברים אנחנו כן יכולים לשנות. ולשאלתך האחרונה-כן החיים טובים, רק צריך למצוא את האור בקצה המנהרה, ולחייך אף פעם לא מזיק. אני מאז שהחלטתי לקום בחיוך מידי בוקר וללכת לישון בחיוך, לא משנה מה קרה לאורך היום-אני יותר אופטימית, יש יותר סיבות שאחייך, החיים יותר נעימים. וזה לא שהכל מדהים בחיי, אבל אני פתוחה לראות את מה שכן... בכל מקרה, תזכור שאנחנו פה בשבילך

Bisbal

New member
קיבלתי

תשובות ולא מעט בחיי וזאת הייתה מאוד נעימה לקריאה. את מאוד נחמדה וחשוב שכולם יידעו את זה כאן! ו... את צודקת בהכול אבל תיזהרי אני יודע להתווכח חח סתם
נכון אני אלמד בעתיד שיהיה לי יותר כסף למה אני אמור למהר.. להתחבר לאנשים כאלה אני יודע שזה מה שצריך לעשות אבל כל כך לא בא לי ואני מעדיף שהיא תיסע אליהם לבד בסופ"ש כי אין לי כוח לראות אותם שיישב להם בלב את זה שאני לא בא לשם! לגבי העבודה אני חייב משהו אחר אחותי עוזרת ומנסה בכל מה שהיא יכולה לעזור לי... אבל דיי טוב לי שם ואני מפחד לעבור למקום עבודה אחר אומרים שאם עכשיו "המנהל כלב צריך להיזהר שלא נופלים על בן כלב"... וכן קרה לי בעבר החלפתי עבודות לא מעט .. גרתי בשרון ועכשיו ליד חיפה לא יודע באמת מה יהיה נראה מחר... אני בן אדם שחושב יותר מידי מחושב כזה אני. תודה רבה לך על התמיכה. אני בטוח שהבן זוג שלך זכה במפעיל הפייס =)

לא מתווכחים עם פולניה, לא ידעת../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

והבנזוג שלי כרגע עסוק בלהעלות גירסאות של משהו בעבודה שלו, ורחוק מלהגיע הבייתה, ובגלל זה אני מציקה לך בכזאת עקשנות. תודה על המחמאה, זה נחמד ונעים לקבל הערכה, וזה מעיד הרבה לטובה עלייך
. גם לי אין כוח לסחוב ארוחה במשך 4 שעות ולשמוע את כל המריבות הלא ברורות של ההורים של הבן זוג שלי, ולו אין חשק לשמוע את כל השטויות של ההורים שלי אבל בזוגיות המשפחה היא חלק מהעניין וצריך לקחת את זה בחשבון ולנסות להנות בתוך ה"אין-הנאה" הזה. תנסה להתעלם מהיחס הזה, תעשה אתה את השינוי וזה יביא מצידם שינוי, כי כמה אפשר להתנהג מגעיל למישהו שמחייך ומתנהג אלייך יפה. לא ככה? אפילו הקטקטים שלי בגן (אני גננת) למדו את זה כבר. ולגבי העבודה-לפעמים צריך לקחת סיכונים, אולי לחשוב על שינוי כיוון, אולי להתקדם בתוך מקום העבודה במקום שהאנשים הנלווים יותר נעימים, אולי לעשות שיחה עם האחראים על כך.

Bisbal

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif

שוב פעם את צודקת בהכול =) ובאמת מייאש שהבן זוג שלך חוזר בשעות מאוחרות... מצטער בשבילך. את יודעת בא לי שינוי רוצה זוג חברים שנוכל לצאת איתם לפעמים לא רק פעם ב.. חברות שלה או כל הזמן רק אנחנו לבד בא לי משהו חדש! חבר טוב הבנתי שעל חברים אי אפשר לסמוך אבל אני מוכן לתת צ'אנס לזוג חברים השאלה איפה אני אלך לחפש אני נמשע מיואש לא...? יום טוב.

תנסו לצאת, להכיר ולהתיידד...

וגם אם יש נגיד לחברה שלה חבר, תנסה להתחבר איתו. הנה היום מתארחים אצלנו בבית זוג חברים, שהיא למעשה חברה שלי שהכרתי בפורומים, והוא הבנזוג שלה אבל ממש התחברנו כולנו טוב. הם הוזמנו לארוחה וסרט/מונופול-נראה לפי החשק
.

Bisbal

New member
אני מקנא בך

כי לחברה שלי החברות שלה אין להן חבר לפחות אחת מהן שיש לה אזה וא ביישן או לא יודע מה יש לו... בקיצור אני לא אמשיך להציק לך תודה.

למעלה