בוקר אור לכולם

בוקר אור לכולם

והאואו מזמןןןןןןןןןןןןןן לא הייתי זאת שפותחת את הודעת הבוקר מה שלומכם יקירי, סבלתי מנידודי שינה ואני במשרד כבר משעה שבע בבוקר, משוגעת אמיתית. ולבדיחה חמודה שקיבלתי במייל הבוקר יועץ זוגי יקר שלום וברכה אני סוחר קראק וקוקאין ולאחרונה בישר לי הרופא שאני נשא אידס אחת מאחיותי נשואה להומו הורי נעצרו על ידי השלטונות בעקבות סחר וגידול מריחואנה ובכסף שקיבלו היו תומכים ב 2 אחיותי הקטנות כאשר עסקי הזנות לא היו בשמים. יש לי שני אחים גדולים , אחד יושב במאסר עולם בעקבות רצח, והשני לפני משפט על פדופליה. אני עומד להתארס לבחורה ש"עובדת" במתחם הבורסה, ובעייתי היא, שחשוב לי מאוד שהבחורה תכבד את המשפחה שלי,וכמובן שאם אנחנו מתארסים אני רוצה להיות כנה איתה ביחסינו, השאלה שלי היא כזאת, האם אני צריך לספר לה מראש, שיש לי בן דוד שתומך בראש הממשלה ביבי נתניהו ????? *********************************** זהו, מצחיק ? עצוב ? תחליטו בעצמכם, שיהיה יום נפלא וקצת פחות חם לכולםםםםםםםםםםםםםםם עו

ולך ניקולה

בוקר טוב , וכמו שנאמר מוטב מאוחר מאשר אף פעם שא ברכות להצלחת בנך ומי יתן וכל מה שהוא יעשה במהלך שירותו יהיה לנקות את הנשק וחצר הבסיס. המון המון אהבה

בוקר שלישי חביב לכווולם

עומס חם כבד מאד, אתם מתבקשים לנהוג במשנה זהירות. לצאת מהבית רק אם חייבים ולהצטייד בבקבוק מיץ צוף וכובע על הראש. להסתובב בתל אביב זה כמו להסתובב בתוך סאונה רק ששם אפשר להסתובב ערומים
טפייי שיהיה בוקר חביב ונסבל בלחות ובחום הזה יום של עשייה ברוכה רק טוב!!!

optimi10

New member
ניקו .. שיחזרו בשלום ..

המון נחת מהגבר
ושיחזרו בשלום ! לו יהי !

ניקו 45

New member
ותגידי ל"חנילההה" הזאת שלך ../images/Emo8.gif

שתבוא יותר לבקר כאן ולא רק כשיש לה נדודי שינה .

עלווה

New member
בוקר מבורך וחני שמחה לראותך../images/Emo24.gif

למרות החום הגדול והלחות הדביקה בית התקוות מתעורר בכל רגע ובכל תקופה תמיד חוזרים אל הבית המלא שמחה וכולם פה מתקבלים באהבה
שמחה מאוד לראותך חני'לה המתוקה ושיהיה לכולנו יום קריר עם חברנו המזגן היו ברוכים בכל מקום תיהיו ובכל שתעשו

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

אני ממש לא מתחברת למוסיקה מזרחית לא יודעת למה כי סה"כ אני אוהבת מוסיקה בכל מצב ובכל צורה
כמובן שבמידה הנכונה
אבל הסלסולים לא ממש אהובים ברם אולם הבוקר בדרך לעבודה שמעתי את השיר הזה ומאז אני מפזת אותו והוא נחמד לי אני כבר ממתינה לשוב הביתה לחפש את האקורדים על הפסנתר המשך יום נחמד לכווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ואת פה חסרה לי ../images/Emo168.gif

אתה פה חסר לי נורית גלרון מילים ולחן: אביב גפן קיימים 5 ביצועים נוספים לשיר זה : ביצוע: בחר ביצועאביב גפןליאורהנינט טייבהנעמתרוןשירלי נוב גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ומעיני שלי, טפטוף מקומי כי יש סדק בלב אהבה. כשהלכת מכאן, לא ידעת לאן מסגרת פני בחלון אבל גם בתמונות, לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון. ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן, אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי, אתה פה חסר לי. אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שאבוא וארוץ עד אליך וכלום לא קרה כשאתה לא בסביבה כן, הכל די רגיל בלעדייך. הייתי בכיף מחבקת אותך מחכה לך בין הסדינים אני שונאת אנשים, אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים. ואולי אתה פה חסר לי... מה יקרה אם פתאום תבוא אלי ותייפה את הכל רגע של שקט, בחוץ שוב הגשם ממשיך על הכביש עוד ליפול. ואולי אתה פה חסר לי...

optimi10

New member
חני ../images/Emo24.gif עצוב מצחיק ..מה

זה משנה את מחיר הבדיחה נשלם כולנו כל אזרחי המדינה

optimi10

New member
האמת חני תפסת אותי

בדיוק כותב משהו רציני על גנים ותאים בגופיינו הרצאה ששמעתי ואני מחפש את הקשר הפילוסופי כי לכל דבר בטבע יש צד פילוסופי ..
) תוך כדיי כתיבה ומחשבות משוטטות נזכרתי שלבחון אהבה אצל זה שעומד מולי זה להביט בעייניים .... הבעיה אצלי שהתאוריה לא עובדת .. זה בגלל גן דפוק שיש לי ,, כשאני פוגש אישה , התאוריה משתבשת לי אני מביט לה קודם ברגליים אחר כך בעיניים ומיד מביט במרכז הבטן .. למה ? רגליים יפות עיינים יפות נו ! לא הייתי רוצה שדבר יפה כזה דווקה אכשיו יהיה בהריון מתקדם ......

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עד שאני כבר מביאה מנגינה טפיייי הכל אשם החום ואשמה הלחות הזו
אולי עכשיו זה יצליח??? רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
אכן חםםםםם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

היום בצהרים בשעה שתים וחצי בצהרים נמדדו בבית שאן 40.1 מעלות צלסיוס עם 30 אחוזי לחות. באיזור הכינרת נמדדה טמפרטורה דומה עם אחוזי לחות הרבה יותר גבוהים מה שהעמיד את עומס החום בכינרת על שווה ל44 מעלות
\\ אז הדרך היחידה להצטנן מעט היא עם המזגן שהפך ללא כל כך יעיל בחום הזה וגם עם מוסיקה כמובן. בחרתי להערב את "ספינת הזכרונות" שיר אהוב עלי במיוחד. תהנו

optimi10

New member
שרה לה../images/Emo140.gif ..חם חם

בחירה יפה .. יופי של זמרת ,ושיר ..

optimi10

New member
../images/Emo24.gif זוהרת ,, אחלה שיר

את רואה .. גם אצל הזמרים המזרחיים אפשר למצוא שירים יפים ..
)

למעלה