בוקר אור לכולם

leofur

New member
זה רק אני, או ש...

זה רק אני, או שהפורום שומם היום.... ודווקא כשהכי משעמם לי!! אז אם זה מעניין מישהו, היום עבר עליי בשקט יחסית היום השמיני באוני' (רני עדיין סופר ימים..), אבל האמת כבר דיי נישבר לי מזה (מה שמעוד אותי שנישאר רק עוד 4 שנים פחות שבוע..
) וזהו בערך.., זה היה רגע של שיחת נפש עם עצמי... אם יש לכם משהו להגיב (למרות שאני בספק), אז בבקשה....

bariska

New member
נמנמ אני די

הרבה זמן פה
ועדיין לא ראיתם תמונה שלי,אז נראה לי שהגיע הזמן הצגת בכורה בפורום ישראל ברוסית אני אנוכי גילוי עצמי..
ת-ד-א-ם

wasted years

New member
נוב' 04 עייפים.

כן כן, עייפים, עוד לפני שעלינו על מדים. לא יצא לי בזמן האחרון להראותי ותר מדי נוכחות בפורום. העדכון האחרון הוא שבינתיים אני מסופח לבקו"מ עד לגיוסי נובמבר הקרביים. בינתיים אני נהנה מעבודת רס"ר ורביצה אינסופית בשמש היוקדת. האנשים בינתיים לא מלח הארץ, העבודות לא מהנות או בכלל לא מהנות, אבל אני לא אוהב להתלונן, אינ עושה כל מה שנאי צריך לעשות...גם אם זה לא הרבה אני שמח לקם בכל בוקר ולנסוע לתל השומר, אני לא מרגיש מבוזבז.

AeroSlash

New member
../images/Emo10.gif

בגלל שמאז שחזרתי לא פתחתי שום הודעה בעלת תוכן חסר משמעות לחלוטין שלא חזרתי לתפקידי כאחת המציפניות הרשמיות של הפורום אני חושבת שזה הזמן לעשות את זה.. (אם לא שמתם לבף סתם בא לי להשתפך, אבל אני לא בדיכי, אל תבינו לא נכון) סתם רציתי להגיד לכולם שאני שונאת את השבוע הזה והוא רק באמצע.. זה התחיל עם המוות של ג'ניה (ילדה מהשכבה) שהפשיע עלי ממש חזק לא יודעת למה, לא היכרתי את הבחורה כל כך.. זה המשיך עם זה שאף אחד משרי הממשלה, ועדי המורים ולא יודעת מי לא טרח להזיז את התחת החזירי השמן שלו ולהגיד בבירור שיש שביתה!! למי אכפת שאנשים מגיעים לבית ספר ב-7 בבוקר אחרי שמפסידים שעתיים של שינה?! את מי זה מעניין בכלל!? ובגלל שזה לא מעניין אף אחד לא מפריע להם גם לתקוע לי דף שכותרתו היא "מבחן באנגלית" מול הפרצוף איך שאני חוזרת.. ולא משנה שיש לי עוד מליון ושניים דברים לעשות אני חייבת ללומד על ארצות הברית בשנות ה-20 (עם הגשה כבדה על ררררר) ולקרוא את ההכתבות בהן המורה שלנו להיסטוריה או קרן לייזר לחילופין מהלל את הנשיא רוזלווט ומתייחס אליו כאל חבר ילדות.. ממש שירתו בפלמ"ח השניים.. גרררר.. שונאת היסטוריה משעממת.. כמה כבר אפשר ללמוד על יהודים!? דיייייי... לא רוצה.... מספיק, אני רוצה ללמוד על משהו אחר.. (על מי אני עובדת , אני לא רוצה ללמוד בכלל). אבל הקטע הכי טוב זה הגאוניות הלא נורמלית של הבית ספר לעשות שיעורי חינוך בנושא מין.. חידשו לי המון, ממש התאכזבתי לדעת שהילדים לא באים על כנפי חסידה.. וכמה שזה היה צפוי מהמורה הפדופילית לתת לעומר להשתתף בנמרצות הכי גדולה בשיעור.. אוף, שונאת אום.. קקאים.. והמשפחה שלי, קטעים איתם, פעם הם רבים כל כך שאני מתחילה לתהות האם הם יוציאו תותחים ויתחילו לירות אחד בשני ופעם כשהם במצב רוח טוב הם מפנים זמן לתחביב הישן שלהם, לדאוג לי, מה זה משנה שהם לא דאגו להסתכל בכלל האם אני לומדת בזמן אחרון או לא, העיקר הם אומרים שאני כל הזמן תקועה מול המחשב (אני?! שמתם לב לכמות התגובות המזערית שלי בזמן אחרון יחסית לזמנים הרגילים שלי!?). טוב נו, הוריי, מגדליי, מחנכיי, מה לעשות, העיקר אח שלי חזר הביתה והכל טוב איתו בנתיים (הבעיות מסתדרות סוף וף) ורק זה עושה מבסוטה ומעלה לי חיוך חצי אוקראיני חצי רוסי על הפנים.. (למרות שזה ממש מפגר מצידי לצפות שהכל יסתדר איתו ולקוות לטוב אבל כזו אני, מפגרת, מקווה תמיד מחדש).. זהו, סיימתי (אני חושבת ברצינות לפתוח בלוג, או שקיריל יתבע אותי על הצפה).. תודה לכם על תשומת ה-
או על חוסר תשומת ה-
.. לילה טוב

eMiFrEaK

New member
bariskaaaaaa...... =)))))))

חחחחח ואוו חתיכת הצגת בכורה!!!
עוד מעט יגיע גם זמני!! =))

vk3

New member
לפחות אתה עדיין אדום... ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif

מה עושה רס"ר
כולם אוהבים להתלונן...

הצמיחה הכלכלית בארה"ב

בע"פ: בזמן מלחמת העולם ה-I ארה"ב לא ספגה הפסדים גדולים ויחסית ליבשת אירופה אף יצאה ברווחים וזאת כי מכרה נשק בזמן המלחמה, לאחר המלחמה החלה פריחה בתעשייה בזכות המצאת פס הייצור במיוחד במפעל המכוניות המפורסם של פורד שחלומו היה "מכונית לכל אמריקקה" ואכן מפעלו הצליח מאוד וייצר כ 30 מליון מכוניות בשנה בנוסף נכנסו לשוק סחורות חדשות רבות כגון עטים, רדיו וטלפון... וכל זה הביא לצמיחה במשק, עבודה רבה לפועלים, הגדלת ההכנסות ופריחה כלכלית! היה לי היום מבחן על הבולשיט הזה....בעעעעע ללמוד הסטוריה...דייי

חוץ מזה שהיום כמעט הייתי מעורב

בתאונת דרכים...וזאת פעם שנייה השבוע! לפני שבוע חזרנו עם האמבולנס בדרך מב"ש וליד שדה בוקר בא מולינו איזה בדואי שלקח ברזלים (הם מוכרים אותם בכמויות של כסף) וירד לו הגלגל ונתקע באמבולנס מזלינו שהספקנו כמעט לעצור והגלגל נעצר באורות של האמבולנס כי אם לא הייתי כותב לכם עכשיו מבית לוינשטיין... והיום באותו האמבולנס חסר המזל! חתך אותנו איזה בן זונה עם מיצובישי והצלחנו להתחמק סנטימטר ממנו....יש לו מזל שלא נתקענו בו....לנו היה קורה נזק מינימלי והוא וכל מי שהיה אצלו ברכב 99.9% היה נהרג כי אמבולנס פורד נכנס במיצובישי לאנסר....אין שוויון כוחות! ואז הדפוק עצר...איך שהנהג ירד לכביש....המניאק ברח!! פשוט לקח את עצמו ועף משם כמה שיותר מהר....היינו כל כך בהלם שלא חשבנו בכלל לרדוף אחריו עד שכבר היה מאוחר מדי...

תרשה לי לתקן אותך.

זה "מכונית לכול פועל" ושנית. שחכת לציין אל צמיחת הבורסא האמריקאית בשנים האלה

AeroSlash

New member
בבקשה

דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי‏יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נמסא לי מזה גם ככה... =[

Angel lips

New member
איזה מזל שסיימתי ללמוד היסטוריה

למדתי את זה בעל פה, נישבעת... עכשיו אחריי שנתיים לא זוכרת כלום אבל כלוםםםםםםםם

the freaky girl

New member
אלצ'קה..

יהיה טוב
תהיי כמוני, אל תלמדי..
........... או שפשוט תהיי כמוני, תהי אופטימית..
אצלי המון בעיות בערב-לילה.. אחרי זה אני אספר לך..
בקיצ-קץ, יהיו שבועות טובים יותר, יהיו שבועות פחות טובים, בכל מקרה ממשיכים לחיות (וואי, איזה משפט..
), וחיים :) אצלי גם היה השבוע פחות או יותר כמו שלך, אז אני יודעת איך את מרגישה... אז כמו שאמרתי, יהיה טוב.. :]

SpyKid

New member
בתור מישהי שגם כן סובלת משיעורי

הסטוריה על רוזוולט והיהודים - אני מסכימה איתך 100%! נמאס!!! ויש לי מבחן ביום שישי...
אני הולכת להיכשל

Angel lips

New member
אלצ'קה :)

חחחחחח זה כאילו המזל הרע רודף אחרייך
סתם סתם אל תקחי את זה קשה החיים מלא לא יכולים להיות מולמים תמיד יש פאקיים קטנים, מה זה עזר לי שהשביתה התחילה ב9 כשאני מלא מתחילה ב9?!?! לא יכלו יום אחר... עם הלימודים תסתדרי תכנסי עכשיו למסגרת הלחצים קישטא מאלצ'קה והכל יהיה בסדר :)

למעלה