../images/Emo10.gif
בגלל שמאז שחזרתי לא פתחתי שום הודעה בעלת תוכן חסר משמעות לחלוטין שלא חזרתי לתפקידי כאחת המציפניות הרשמיות של הפורום אני חושבת שזה הזמן לעשות את זה.. (אם לא שמתם לבף סתם בא לי להשתפך, אבל אני לא בדיכי, אל תבינו לא נכון) סתם רציתי להגיד לכולם שאני שונאת את השבוע הזה והוא רק באמצע.. זה התחיל עם המוות של ג'ניה (ילדה מהשכבה) שהפשיע עלי ממש חזק לא יודעת למה, לא היכרתי את הבחורה כל כך.. זה המשיך עם זה שאף אחד משרי הממשלה, ועדי המורים ולא יודעת מי לא טרח להזיז את התחת החזירי השמן שלו ולהגיד בבירור שיש שביתה!! למי אכפת שאנשים מגיעים לבית ספר ב-7 בבוקר אחרי שמפסידים שעתיים של שינה?! את מי זה מעניין בכלל!? ובגלל שזה לא מעניין אף אחד לא מפריע להם גם לתקוע לי דף שכותרתו היא "מבחן באנגלית" מול הפרצוף איך שאני חוזרת.. ולא משנה שיש לי עוד מליון ושניים דברים לעשות אני חייבת ללומד על ארצות הברית בשנות ה-20 (עם הגשה כבדה על ררררר) ולקרוא את ההכתבות בהן המורה שלנו להיסטוריה או קרן לייזר לחילופין מהלל את הנשיא רוזלווט ומתייחס אליו כאל חבר ילדות.. ממש שירתו בפלמ"ח השניים.. גרררר.. שונאת היסטוריה משעממת.. כמה כבר אפשר ללמוד על יהודים!? דיייייי... לא רוצה.... מספיק, אני רוצה ללמוד על משהו אחר.. (על מי אני עובדת , אני לא רוצה ללמוד בכלל). אבל הקטע הכי טוב זה הגאוניות הלא נורמלית של הבית ספר לעשות שיעורי חינוך בנושא מין.. חידשו לי המון, ממש התאכזבתי לדעת שהילדים לא באים על כנפי חסידה.. וכמה שזה היה צפוי מהמורה הפדופילית לתת לעומר להשתתף בנמרצות הכי גדולה בשיעור.. אוף, שונאת אום.. קקאים.. והמשפחה שלי, קטעים איתם, פעם הם רבים כל כך שאני מתחילה לתהות האם הם יוציאו תותחים ויתחילו לירות אחד בשני ופעם כשהם במצב רוח טוב הם מפנים זמן לתחביב הישן שלהם, לדאוג לי, מה זה משנה שהם לא דאגו להסתכל בכלל האם אני לומדת בזמן אחרון או לא, העיקר הם אומרים שאני כל הזמן תקועה מול המחשב (אני?! שמתם לב לכמות התגובות המזערית שלי בזמן אחרון יחסית לזמנים הרגילים שלי!?). טוב נו, הוריי, מגדליי, מחנכיי, מה לעשות, העיקר אח שלי חזר הביתה והכל טוב איתו בנתיים (הבעיות מסתדרות סוף וף) ורק זה עושה מבסוטה ומעלה לי חיוך חצי אוקראיני חצי רוסי על הפנים.. (למרות שזה ממש מפגר מצידי לצפות שהכל יסתדר איתו ולקוות לטוב אבל כזו אני, מפגרת, מקווה תמיד מחדש).. זהו, סיימתי (אני חושבת ברצינות לפתוח בלוג, או שקיריל יתבע אותי על הצפה).. תודה לכם על תשומת ה-
או על חוסר תשומת ה-
.. לילה טוב