בוקר אור לכולם

בופיק

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo142.gif

לאחרונה הצטרפו לפורום כמה אנשים חדשים אז ראשית אני רוצה לברך אותם.. ואם שחכתי מישהו אז אני מטערת...והברכה מופנת גם אליו כמובן.... אז ... עידן, דניאלה, weini, meirsh40, fef24 ברוכים הבאים לפורום שלנו.. אני ממש שמחה שהצטרפתם אלינו, אני מקווה שתשארו איתנו לאורך כל הדיונים, התלבטויות, הסיפורים ושאר מיני הדברים שאנשים מעלים כאן לפורום הכל כך אוהב הזה.... מאחלת לכם ולשאר אנשי הפורום יום שמש
מקסים .... מלא אושר
שלכם בופיק שלומדת למבחן קשה בשבוע הבא... כמובן, חיבוק
לכולם!

meirsh40

New member
היי תודה בופיק !!

ממש כייף של קבלת פנים, אשמח מאוד אם תעזרו לי בהתלבטויות שיש לי מההודעות האחרונות ששלחתי !!!

tomeriko t

New member
בופיק יא מלכה!!!

תגידי לי מי ההורים שלך שבראו דבר כזה חמוד??????????? לאכול אותך!!!!

בופיק

New member
איך התעגעגעתי אליך, אין לך מושג....

אני מקווה שזה ברור לך שאני ממש אוהבת אותך.... אתה פשוט תמיד מפרגן!!! ועכשיו אני רוצה לדעת מי ההורים שלך
מי בראו את יצירת הפאר הזאת שנתקראת תומר... שלך בופיק

tomeriko t

New member
אפשר שלא לפרגן?

את מדהימה!!!!!!!!! כשאהיה בצפון ברור לך שאת מכינה לי מקום!!!!!! אני לא מחפש צימר אני ישר בא אלייך:) (בע"ה עם החבר החדש חח)

בופיק

New member
אתה לא מאיים אלי !!!

בכיף...אתה יודע שאתה תמיד מוזמן...ואני לא סתם אומרת... והאמת, שחוץ מהג'קוזי הדירה שלי היא סוג של צימר, חמודה וקטנה עם סלון, מטבח קטן, חדר שינה וגינה עם ארסל ועצים... מבטיחה להראות לך מקומות רומנטים:)ליד הנחל, שם שתוכל לעשות אחלה מדורה עם תפוחי אדמה ומרשמלו:) חיבוק ענק ממני בופיק

tomeriko t

New member
מגרה......

טוב תתכונני בקרוב תומר מגיע ואולי גם קובי:) נשיקותתתת

yosef 30

New member
../images/Emo47.gif בופיק ../images/Emo99.gif את באמת מלכה../images/Emo47.gif

תומר צודק את אכן מלכה
ואני כלכך שמח על ההודעה שלך, אני רוצה לומר לך שאת כלכך תורמת לפורום הזה, אני מרגיש שאת ממש ממש עוזרת לי לשמור ולהגדיל את החמימות בפורום. שיחקת אותה עם ההודעה, מאוד התרגשתי. תודה ענקית ממני
ותודה על הפירגון. הייתי אומר שגם אני רוצה לבוא לצפון, אבל.....עד יוני אם יתמזל מזלי אני אולי אצליח להגיע. לא מתלונן, הכל כשורה בעולמי
. פשוט עמוססססססססססססססססססססס יוסף.

בופיק

New member
יוסף, אתה פשוט מקסים!

קודם כל תודה על הפירגון, זה תמיד כיף לשמוע...
אין לי ספק שאתה עמוס, ואתה יודע שאתה תמיד מוזמן אני כאן, לא הולכת לשום מקום מנתיים... עכשיו, ביוני, ביולי מתי שהיה לך זמן...
יום נעים לכולם בופיק שנוסעת לטיול בבת יער עם הילדים של הכיתה...

בופיק

New member
היי, בוקר טוב

תודה רבה, אני אכן מקווה שהמבחן זה ילך יותר טוב... אני לומדת חינוך מיוחד ועיצוב מערכות הוראה טכנולוגיות...
שיהיה יום מקסים
בופיק

למעלה