בוקר אור לכוולם

בוקר אור לכוולם

החזאים אומרים: סתיו! נו, שיגידו, אני אמנם מצליחה לקחת שוונג רציני יותר בטיסות הבוקר, אבל עדיין לא מה שאני מייחלת לו
ואם יש למישהו מכם טיפת זמן, והוא רוצה לשחק איתי בכדור - הוא מוזמן!!! רק טוב!!!

ומשהו נחמד שקיבלתי בדואר../images/Emo3.gif

מכתב מאמא פולניה לבנה הנשוי לבני היקר, וגם לדבר הזה שאיתה הוא התחתן שנה טובה ואל תדאג לי. אני בסדר גמור, בהתחשב בעובדה שאני לא יכולה לנשום או לאכול. מה שחשוב זה שיהיה לך חג שמח איפה שאתה נמצא עכשיו, רחוק מאוד מאימא שלך. אני מצרפת את עשרת השקלים האחרונים שלי למכתב, אני מקווה שתבזבז אותם על הנכדים שלי, אלוהים יודע שהאימא שלהם אף פעם לא קונה להם משהו נחמד. הם נראים כל כך רזים בתמונות, הילדים המסכנים. תודה רבה לך על הפרחים ששלחת לי ליום ההולדת, שמתי אותם בפריזר, כדי שהם יישארו טריים כשנצטרך לשים אותם על הקבר שלי ובכן בני, הגיע הזמן שאני אזחל למיטה לישון, איבדתי את המקל הליכה שלי בשבוע שעבר, כשרדפתי אחרי ג'וקים, אבל אל תדאג לי. גם התרגלתי לקור, מאז שאמרו לי ללכת בלי כובע, והמיטה הקפואה בבית אבות כל כך קרה, שאני לא מרגישה את הכאבים בעצמות אל תחשוב אפילו לשלוח לי כסף, אני יודעת שאתה צריך אותו בשביל החופשות המשפחתיות היקרות האלו, אליהן אתה נוסע כל שנה תמסור את כל אהבתי לנכדים המתוקים שלי וד"ש לאיך שלא יקראו לה, הזו עם השורשים השחורים, שבגללה אתה לא גר איתי יותר שנה טובה, אימא נה נייי נהההה ננההה נה!!! רק טוב!!!

kessem

New member
ועוד משהו מהמייל, ויום נהדר גם לך,

סייח רוקד. יומני היקר, יומני היקר, מעולם לא הבנתי מאיפה נובעים הוויכוחים הקשים שבין גברים לנשים. מעולם לא הבנתי את כל הקטע של מאדים ונגה. מעולם לא הבנתי מדוע גברים חושבים עם הראש ונשים עם הלב. מעולם לא הבנתי לאן נעלם הגן האחראי על החשק המיני, ברגע שנשמעות המילים אני מסכימה. ערב אחד בשבוע שעבר אשתי ואני נכנסנו למיטה, העניינים התחילו להתחמם, רק שכעבור כמה זמן היא אמרה: "אין לי חשק לעשות את זה, אני רק רוצה שתחזיק אותי". מהההההההההה, אמרתי. ואז היא אמרה את המילים מהן חושש כל גבר על פני האדמה הזו: אתה פשוט לא מחובר אל הצרכים הרגשיים שלי כאישה. לאחר רגעים ארוכים של מחשבה מאומצת הגעתי למסקנה שכנראה שום דבר לא יקרה הלילה, והלכתי לישון. ביום שלמחרת הלכנו לעשות קניות באיזו חנות גדולה שאת שמה אני לא זוכר. הסתובבתי לכאן ולשם, בעוד היא מודדת שלוש חליפות בגדים יקרות למדי, היא לא יכלה להחליט איזו מהן היא רוצה. אז אמרתי לה לקחת את שלושתן, היא רצתה גם נעליים תואמות, אז אמרתי לה שניקח זוג תואם לכל חליפה. כשהגענו למחלקת התכשיטים קניתי לה עגילי יהלום. היא היתה פשוט מאושרת. התחלתי לחשוש שאולי היא בוחנת אותי, כאשר היא ביקשה מחבט טניס. אשתי מעולם לא שיחקה טניס. אין לה מושג איך משחקים. אני חושב שהוצאתי אותה לגמרי מדעתה כאשר הסכמתי. נראה לי שהיא ממש כמעט והתרגשה מינית מכל העסק. הייתם צריכים לראות את פרצופה המאושר, כאשר לבסוף אמרה זה הכל יקירי, בוא נלך לקופה. בקושי יכולתי להחזיק את עצמי, כאשר אמרתי : לא חומד, אני לא חושב שאני יכול לקנות את כל זה עכשיו. חבל שלא ראיתם את פניה, היא החווירה לגמרי. ואני אמרתי: באמת יקירתי, אני רק רוצה שתחזיקי את הדברים קצת. וכאשר היא הסתכלה עלי במבט שיכול להרוג, אמרתי לה: את כניראה לא מחוברת לצרכים הפיננסיים שלי כגבר. אני חושב שלא יהיו לי יחסי מין יותר, לפחות עד האביב של 2008

למעלה