בוקר אור ליום שישי

בוקר אור ליום שישי

שקט עדיין כאן הירוק עדיין בארץ החלומות שיהיה יום נחמד וכייפו ותהנו עם הנסיכים ונסיכות שלכם

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

מנסה להסתגל לחזרה לארץ. ישר שקעתי לצערי בעבודה
ובים המיילים שהצטבר בהיעדרי. שיהיה לכולם שבת שלום.

צהריים טובים../images/Emo140.gif פה יש שריונר ברגילה מאתמול ש

שהספיק לבלוע את כרטיס האשראי שלו. בתחילת שבוע שעבר תרם את הפאלפון שלו,והשבוע את הכומתה וכרטיס האשרי נתרם לבנק. הבעייה היחידה שמתכונן מחר לנסוע לאילת עם החברה שמתגייסת עוד שבוע,יצטרך להסתדר. שבת שלום ורגועה לכולם.

אםפי7

New member
איריס , מה שלומך?

אייך את מרגישה? השריונר שלך אכן נדיב, כומתה , נייד וכרטיס אשראי, אכן נדיבות רבה. לא הבנתי האם זה קרה באילת? או בדרך לאילת או בבית? הבנתי שחיילים לא יכולים לנסוע חינם במדים מעבר לבאר שבע, זה נכון? אז אייך הסתדר בסוף? ומה שלום יוד?

Rוני

New member
במחלקת הפלאפונים יש לנו ותק

שייקח טלפון ישן מחבר ויעביר את הסים הישן על המספר שלו. הג'וניור שלי מאבד ניידים בקצב מסחרר, ואם לא מאבד - מפיל לבריכה, ואפילו כוס תה טובה לצורך העניין הזה. עד שיהיה לו כסף לחדש - שייקח אחד ישן, שכבר לא צריכים אותו, מחבר. תאמיני לי זה עובד.

colibri

New member
צהריים טובים ושבת שלום

איזה כיף שלא צריך להכין שבת
אתמול והיום באמת מרגיש לי כמו חופש. רקמתי הרבה, בבית - עשיתי רק את המינימום הנדרש, בערך. אמרתי לגיסתי שנביא דג, אז רק את זה צריכה עוד להכין. הנסיכה בסופו של דבר נשארת בבית ומארחת אצלה חברות. יותר רגוע לי ככה
המנומר התקשר אתמול באמצע הערב - ממרכזית ירושלים... נסע לבקר חייל שלו שמחלים בבית מאיזושהי פציעה קלה, היה אמור לקבל אפטר ולבוא לארוחת ערב בבית, אבל התבטל - היה צריך לחזור לבסיס
. בכל זאת הספיק להיפגש עם האבא שלו, שקצת פינק אותו וגם הביא אותו לתחנת האוטובוס לכיוון הבסיס. לפחות משהו... שתהיה שבת של שלום לכולם - להורים, לחיילים, לסבתות, לסבים, לילדים, לכל עם ישראל. ורק חדשות משעממות, בבקשה.

בוקר טוב, אצלנו יש חייל בבית, בעצם בחומוס...

ואתמול...היה שיעור בפרופרוציות, בבוקר הוא התקשר אחרי שלא דיברנו כל השבוע, כי היו בשטח, סיפר שהיה שבוע קשה, אבל בסדר, מהטון דיבור, שאלתי אותו, ובכל זאת מה קרה? למה אתה נישמע קצת... טוב, עשיתי משהו לא בסדר, או יותר נכון לא עשיתי מה שצריך, אני - נו.... ג'וני - יכול להיות שאקבל 4 שעות ביציאה או אפילו שבת, אני - במה זה תלוי? ג'וני - ניראה לי שב, כי כל מי שקיבל 4 שעות כבר אמרו לו, ואני הייתי יותר לא בסדר מהם, וגם לא הודיעו לי עוד כלום, אני - טוב, אין מה לעשות, תתגבר, ג'וני - כן, זה מבאס רצח, אבל אין מה לעשות נתגבר. עכשיו - המעשה היה בתחילת השבוע וכל השבוע שטח הוא היה בלחץ אטומי שהעכיר לו את כל ההתנהלות במשך השבוע. בערב, קיבלתי טלפון ממנו - יששש קיבלתי 4 שעות ביציאה, התחלתי לצחוק ואז הוא הבין, ואמרתי לו - אתה רואה זה שיעור על פרופורציות בחיים. וחוץ מזה ממש שקט, בעלי בחו"ל והטיסה התעכבה, והוא יגיע רק לקראת חצות, התבעס, אבל הפך את העולם להספיק להגיע עוד השבת כדי להספיק לראות את הבן. אז בערב אני וחייל סוליקו, אולי נצא לאנשהו לאכול.

ל י ת י1

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

אצלנו שבת ללא האדום. נמצא אי-שם בדרום, באוהלים, עם הרבה אבק זבובים וחום... מספר שיש תחרות גדולה על שיבוץ לשמירה בשעת הצהריים בסיור רכוב - כך מרגישים בשעות החמות כמו מול מאוורר
סמדר - ברוכה השבה השווה
רוזנת - יופי של פרופורציות קיבל ג'וני שלך, תהני איתו היום בערב. רוני - ברכות על השלמתו של טופס הטיולים, הרבה הצלחה בהמשך. שבלולי - יופי ששחור הכומתה שלך בבית, הרבה פינוקים בטוח יאוששו את מצב רוחו. איריס - שיהנה השיריונר שלך ברגילה, וגם את ממנו
קוליברי - יפה לך לא לעשות הרבה בשישי, תמשיכי להנות
לכל מי ששכחתי
שתהיה שבת נהדרת לכל הממשיכים לכל החוזרים ולכל האמהות

Rוני

New member
כבר בחמישי בבקר רציתי לומר לכם שהר הבית

בידנו. כשהגיע הקצין הגבוה הביתה. אבל....טלפון מהדיור המוגן של ההורים שלי, אמא שלי נופלת כל רגע. נסעתי שוב (הייתי גם ביום שני). מיון. לחפש מטפלת. גם אני וגם אחותי היינו שם (גם בעלי והבן החמוד שלי), מצד אחד ננסים לעקוב אחרי הבדיקות, מצד שני למצוא מטפלת, שתהיה בבית ליתר בטחון. בקיצור - סוף השבוע שנראה מבטיח עמוס מאד כרגע ואני מקווה שישתפר וילך. ביום ראשון התייצבות בבסיס בדרום. אני צריכה לסיים כביסות. ואולי הזדמנות אחרונה לישון בנחת. כי מניחה שמיום ראשון אחזור לישון מקוטע ודאוג.

רפואה שלמה לאמא

ממש קשה עומס החזיתות הזה, אמא מלמעלה וחייל מלמטה. מתי נהיה כבר רק לעצמנו???????

למעלה