בוקר אור ליום טוב

בוקר אור ליום טוב

ונזכרתי בזה .... כל שישים שיניות שאנחנו מבזבזים על להיות מעוצבנים ומרוגזים הם דקה של אושר שלעולם לא נקבל בחזרה החיים קצרים מדי תשברו את החוקים תסלחו בקלות תתנשקו באטיות תאהבו בכנות תצחקו בפראות ולעולם אל תתחרטו על שום דבר שגרם לכם לחייך. החיים הם אולי לא המסיבה לה קיוונו אבל כל עוד אנחנו כאן, אנחנו צריכים לרקוד. אהבתי

emmy5

New member
ים רגוע וכולם בוקר טוב../images/Emo24.gif גם אני אהבתי

יום מקסים לכולם!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo91.gifהמלצה לסרטים../images/Emo15.gif

לא הולכת כמעט לקולנוע , כי לרב נרדדמת עם כיבוי האורות .. אבל הוזמנתי לסרט "מתים על החיים"...וולא נרדמתי!!! בסוף הסרט יצאנו עם דמעות בעיניים אין היה הפי אנד. זה על שני זרים אחד מיליונר השני מוסכניק , שהגורל הפגיש בינהם בבית חולים. יש להם מחלה סופנית ונותר להם חצי שנה לחיות. הסרט עוסק בהגשמת חלומות מתוך רשימה שהכינו. וגם בפספוסים של החיים , במירוץ להספיק כמה שיותר לפני הסוף...סרט מרגש המערב עצב ,קומיות ,והמון המון רגש..
..
..
ממליצה ... עוד סרט שאני החלטי שאלך (לא נרדמתי אז אפשר ...) זה סרט ע"פ ספר שהמלצתי עליו בעבר ואותי מאד רגש, נ.ב. אני אוהב אותך -על האלמנה צעירה שמגשימה 12 משימות ממכתבים שבן זוגה השאיר שמנסה להחזירה לחיים !!!

האיתי בנ.ב אוהב אותך

סרט מרגש מאוד הדמעות לא יפסיקו .וקצת נזכרתי איך יכל להיות גם אצלי.

בוקר קריר ונעים

אני אוהבת את הקרירות באויר אתמול בלילה תליתי כבסים בחוץ נשמתי את האויר הקריר ונהנתי מכל נשימה והבוקר הקרירות של האויר עדיין כאן

היי נסכתי גם אני

נהנתי אמש מהאויר הקריר , חברה שכנעה אותי לצאת קצת לטייל ,הינו על שפת הים אויר קריר ונעים ,מאחר והיה קר מדי הלכנו לשבת במגרש משחקים חדש , במגרש זה עלו על הטרנד החדש של מכשרי כושר בפארקים ..הקיצר מגרש משחקים למבוגרים
היה נחמד ומבדר ,נחזור לשם מדי פעם ..

אין כמו חברות

לפעמים טיולים עם חברות ושיחות נפש עושות טוב לנשמה אטני שמחה שיצאת לטייל בחוף הים זה המקום המועדף עלי לטיולים בלילה פעם היה לי ידיד מהצפון שגר במרכז ואת שיחות הנפש תמיד ערכנו על חוף הים ואילו היו שיחות רציניות מאד האמת חסרים לי הטיולים אילו אל תוך הלילה אבל הוא חזר לגור עם הוריו בצפון , וכמעט אינו מגיע למרכז אז כיום השיחות נעשות טלפונית בלבד

למעלה