ערב טוב
היום נסעתי לנאוה, הייתי צריכה להיות שם בעניינים מינהליים, ביליתי איתה בקפיטריה
ובדיוק התחיל לרדת גשם, היה נחמד לשבת בחוץ מתחת לגגון ולהנות מהגשם ובמיוחד מהריח שלו, שאני מאד אוהבת, כשיצאתי משם, החלטתי להמר ולא לקחת מונית, הלכתי לכיוון תחנות האוטובוסים, בדיוק הגיעה מונית שירות והתחילה נסיעה
מאד ארוכה, היו פקקי תנועה בלתי נסבלים, נסיעה שבדרך כלל אורכת רבע שעה
עד חצי שעה אם יש קצת עומס, נמשכה למעלה משעה, מזל שלא לקחתי מונית, כי הנהגים של ביילנסון לא נחמדים ובטוח שהיה מוריד אותי בדרך וחוזר לתחנה שלו
ואם היה ממשיך איתי זה בטח היה עולה לי המון כסף, בדיוק כשנכנסתי לשביל הכניסה הביתה, התחיל לרדת גשם, לפעמים יש כוח עליון שמסדר עניינים, בדרך כלל אין לי בעיה ללכת בגשם, אבל עכשיו בגלל שהמקום שבו היו התפרים בעקב, מאד רגיש ,עדיין לא ניסיתי לנעול נעל סגורה, זה לא נעים ללכת בגשם עם סנדלים שהופכים להיות בריכות,
הדסה, חשבי היטב על ההצעה שלי בענין עזרה חיצונית, אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, יתכן שיציעו לך ללכת לשיקום אחרי הניתוח, קחי את זה בשתי ידיים,
נמאס לי מהטלפונים
עם ניתוב השיחות, צלצלתי לברר משהו בחב' כאל, יש אפשרות להשאיר מס' טלפון ויחזרו אלי, עשיתי את זה, 6 פעמים צלצלו, עניתי וניתקו
ולבסוף שלחו ס.מ.ס שניסו להשיג אותי ולא הצליחו, שאתקשר שוב, מחר אתקשר ואמתין את כל הזמן שיידרש, שלא יעשו טובות ולא יחזרו אלי,
זהו להיום ולהערב,
לילה טוב לכולנו