בוקר אור..יום שני עדיין ללא גשם..

הדסהש1

New member
בוקר אור..יום שני עדיין ללא גשם..

יעלי אני הזכרתי את התאריך..אך באף תוכנית חדשות לא הוזגר ולא
התיחסו לזה כלל...אני חושבת שלא צריך יום מיוחד לציון שצריך לתמוך ולעזור לפצועי צה"ל..זה דבר שיום יום צריך להעשות.

מינהר

New member
הבוקר פגשתי את הצפורים האלה בחצר.

כנראה מאינות.מקסימות. הופ המחשב הופך התמונות.

בוקר טוב

מינה, לא צריכים להפוך את התמונה בחזרה, זאת התעמלות בוקר נהדרת, עומדים על הראש ורואים,
גם היום אין לי משהו מיוחד לשתף, חוץ מזה שסיימתי ארוחת בוקר טעימה,
שיהיה לכולנו יום טוב

הדסהש1

New member
קיבלתי הזמנה לפגישה עם בעלי להסברים

מקיפים על ניתוח הברך..זה יקרה ב 20 לדצמבר..שישתתםו בה מנתח.אחות וע"ס
ולאחר מכן יש לי בינואר פגישה לארום ניתוח עם כל הבדיקות..
נראה לי שזה ניתוח לא פשוט....נקווה לטוב..

ערב טוב

היום נסעתי לנאוה, הייתי צריכה להיות שם בעניינים מינהליים, ביליתי איתה בקפיטריה
ובדיוק התחיל לרדת גשם, היה נחמד לשבת בחוץ מתחת לגגון ולהנות מהגשם ובמיוחד מהריח שלו, שאני מאד אוהבת, כשיצאתי משם, החלטתי להמר ולא לקחת מונית, הלכתי לכיוון תחנות האוטובוסים, בדיוק הגיעה מונית שירות והתחילה נסיעה
מאד ארוכה, היו פקקי תנועה בלתי נסבלים, נסיעה שבדרך כלל אורכת רבע שעה
עד חצי שעה אם יש קצת עומס, נמשכה למעלה משעה, מזל שלא לקחתי מונית, כי הנהגים של ביילנסון לא נחמדים ובטוח שהיה מוריד אותי בדרך וחוזר לתחנה שלו
ואם היה ממשיך איתי זה בטח היה עולה לי המון כסף, בדיוק כשנכנסתי לשביל הכניסה הביתה, התחיל לרדת גשם, לפעמים יש כוח עליון שמסדר עניינים, בדרך כלל אין לי בעיה ללכת בגשם, אבל עכשיו בגלל שהמקום שבו היו התפרים בעקב, מאד רגיש ,עדיין לא ניסיתי לנעול נעל סגורה, זה לא נעים ללכת בגשם עם סנדלים שהופכים להיות בריכות,
הדסה, חשבי היטב על ההצעה שלי בענין עזרה חיצונית, אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, יתכן שיציעו לך ללכת לשיקום אחרי הניתוח, קחי את זה בשתי ידיים,
נמאס לי מהטלפונים
עם ניתוב השיחות, צלצלתי לברר משהו בחב' כאל, יש אפשרות להשאיר מס' טלפון ויחזרו אלי, עשיתי את זה, 6 פעמים צלצלו, עניתי וניתקו
ולבסוף שלחו ס.מ.ס שניסו להשיג אותי ולא הצליחו, שאתקשר שוב, מחר אתקשר ואמתין את כל הזמן שיידרש, שלא יעשו טובות ולא יחזרו אלי,
זהו להיום ולהערב,
לילה טוב לכולנו

אודיק6

New member
ערב טוב

ברוכים הנמצאים.
אספר מעט על עצמי. אין לי עדיין כוחות. חלשלושה מאד. שבוע עם חום ללא סיבה ניכרת. הבוקר צלצלה הרופאה והודיעה להתחיל אנטיביוטיקה. מצאו חיידק , כנראה בדרכי השתן. אז בעוד 48 שעות אתחיל להרגיש יותר טוב.
מלבד זאת הברך עדיין מציקה. השבוע יש לי מיפוי עצמות. כבר אמרו להתכונן לפחות ל-5 שעות. טוב, אח"כ נהיה יותר חכמים.
מקווה שכולכם בקו הבריאות. קוראת מעט והולכת לשכב. כך לאט לאט אעבור על כל מה שכתבתם.
בטוחה שבעוד יומיים אחזור בגדול. תודה למתעניינים. ליעלי, לציפי להדסה ובמיוחד לרוזהלי שדיברנו ארוכות. וסליחה אם שכחתי מישהו.

אודיק

מזל שסוף סוף מצאו מה גרם לחום הגבוה, מקווה שבאמת מהר תרגישי טוב,
בעניין המיפוי עצמות, אני עברתי את זה כמה פעמים ולא עשו עם זה כלום, סתם טרטרו אותי,זה באמת אורך כמה שעות, מזריקים חומר וצריכים לשתות כמה כוסות מים, אני כבר לא זוכרת כמה, במשך שעתיים וחצי עד שלוש שעות, אפשר בזמן הזה גם לטייל בבית החולים, למשל בארומה או סתם בחנויות במרכז המסחרי, אבל רצוי להיות בקרבת שירותים, כי זה גורם להשתנה מרובה, "ראי הזהרתיך",
שיהיה בהצלחה

מינהר

New member
אודיק, גם לי עשו מיפוי עצם לכבוד הברכיים,

והציעו ניתוח מיניסקוס. לא הסכמתי, והכאבים חלפו בעזרת מדרסים מתאימים. לכן אני אומרת לא למהר לניתוח מסוג זה.

אדזה89

New member
מינהר

היה כף לראות את התמונה ההפוכה שלך זה גרם קצת לחייך,אחרי שרואים כל בוקר את החדשות המזעזעות ,ואחרי מה שמעניין את ישראל זה מי ליטף את מי ומי נישק את מי,אני יודעת שלא ישמעו לי אבל הייתי מבקשת שיפסיקו להתעסק בזה ויטפלו בעיקר.שישמשו קודם כל דוגמא אישית כי אף אחד לא מושלם,ולא כל כך מעניין לכבס את הכביסה המלוכלכת בפרהסיה.מי שצריך לבדוק את זה שיעשה זאת ודי.יש לנו כל כך הרבה מה לעשות במדינה הקטנטונת שלנו,שלמרות הכל ועל אף הכל כף לחיות בה,בריאות טובה לכולם וטוב שאתם פה.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לחברים פה

אני מקווה שכולם בקו הבריאות ומאחלת רפואה שלימה לאלה שצריכים שיפור.

הדסה, מאחלת לך הצלחה בניתוח.

אודיק, מקווה שעכשיו לאחר האיבחון יהיה קל להתרפא ואת תשובי אלינו בריאה
וחזקה.

שלום אדזה, תמיד אמרתי שאת כותבת יפה.

היום הייתי בטיול עד שעה 5 בערך, היינו בתל אביב יפו עם שחקן שהעביר לנו

דמויות מן העבר הוא עשה זאת בכישרון רב, ולאחר מכן נסענו למוזיאון הספורט.

מעולם לא הייתי במוזיאון הזה, למעשה בכלל לא ידעתי על קיומו, המקום הוא

לא תצוגה של חפצים אלא הרוב זה סרטים מקוריים על ארועים בספורט. מדדו

לנו את הכוח והסבירו (לא בסרט) כיצד מזנקים בריצה לטווח קצר. 100-400

מטר.

יעלי

למעלה