בוקר אור יום שלישי

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור יום שלישי

פעמיים כי טוב.....גיוס טורקיזים
ל..מ של אמא אילת, ילד מקסים שמיתגייס היום והופך במיידית את אמאלה שלו לבעלת התואר אמא לשני חייליםברכת
....שמור עליך
יום רגוע באשר הנכם

שושנה ו

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב של פעמיים כי טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif

לטורקיזים לגיוסם, ול- מ' של איילת גיוס קל ושיפשוף נעים .....
ולאיילת המקסימה, אמא לשני חיילים הרבה שלוות נפש .....
שה' ישמור על כל יקירינו באשר הם .....
שישמור צאתם ובואם עד עולם !!!!!!!!!!!
יום נפלא, פורה, שקט, מוצלח וקסום לכולם/ן .....

בוקר טוב לטורקיזים החדשים

כמובן ל מ' של איילת החמוד שמתגייס היום. ברכות והצלחה ושיהיה לו כייף ומעניין ומשעמם.... איילת שמעכשיו אמא לשני חיילים, כבוד!!!! שיהיה יום טוב ומוצלח לכולםםםםם

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שלישי

גיוס קל ונעים לטורקיזים החדשים שיש לי מקום מיוחד בלב עבורם, ובמיוחד למ' של אילת, וואו, להיות אמא לשני חיילים, לא פשוט, שיעבור בקלות
דיברתי עם החייל שלי אתמול והוא כן השתתף במסיבת פורים ואמר שהיתה מסיבה ממש טובה. הוא כרגע נמצא שוב בבסיס האם, מאחר והוא בצוות מפסו"ל ולהם יש אימון קצר בערך כל חודש. חוזר היום לחברים שלו במוצב. והוא כרגיל נשמע ממש מבסוט. חטא בת, מקווה שהכל יסתדר לטובה אצל החייל הטרי שלך. צריך הרבה סבלנות! יום נעים לכולם

עפרה ד

New member
../images/Emo221.gif בוקר טוב ../images/Emo221.gif

בהצלחה רבה לטורקיז החדש
. אילת - יום רגוע עד כמה שאפשר
אצלנו - שעת ט"ש הייתה בשתיים לפנות בוקר, עדיין לפני החתימה על ציוד ב', אבל זכינו לטלפון גם בעשר וחצי בערב, שאמר שמחכים לאוטובוסים נוספים כדי לחתום על ציוד ולהתחלק למחלקות. תהינו הבוקר אם באמת יתנו להם 6 שעות שינה, וישאירו אותם לישון עד שמונה בבוקר
? הדברים שרוזנת כתבה אתמול, כל כך נכונים - הגישה של הילדים וההתייחסות לדברים קובעת ב99% האם יהיה להם טוב ועד כמה, ובמקרים מסויימים המסר שאנחנו מעבירים להם יכול מאוד להשפיע. מאוד חששתי איך התמודד הילד שלי עם האכזבות טרום הגיוס, ואצלנו היו ניפוצי חלומות סדרתיים, והופתעתי מאוד לטובה מהדרך שבה קיבל את הדברים (מזל גדול - כי לי יש נטייה להיסחף רגשית יחד איתם, ולהזיק יותר מלהועיל
). יום נפלא

חטא בת

New member
בוקר טוב

עוד לא משופשפת בשפה שלכם...מה זה טורקיזים? ובכל מקרה גם אם לא יודעת בדיוק בהצלחה לכל המתגייסים החדשים. הבן שלי שבור , הוא מרגיש שאכזב את עצמו....ואני נעה בין הצורך לנחם אותו לבין ההרגשה הפנימית שלי שטוב לא יצמח מזה. שיהיה לכולם יום טוב והרבה בשורות טובות

אםפי7

New member
בוקר טוב ליום שנאמר בו פעמיים כי טוב

אמא איילת גיוס נעים למ' ושיהיה לו בכייף עם הטורקיזים, תטא-בת טורקיז אלה התותחנים שצבע הכומתה שלהם לדעתי הכי יפה בצה"ל טורקיז. עופרה אהבתי את מה שכתבת כי גם אני מאמינה שהגישה של הילד היא המובילה וכבר אמרנו כאן הרבה פעמיים שאלה שיודעים לעשות לימונדה שורדים קצת יותר טוב. חטא בת- כמו שכבר אמרו וזה המשפט הכי מרגיז שיש צבא זו לא תוכנית כבקשתך, ויש כאן הרבה חיילים שרצו א' וקיבלו ד' העניין הוא לא לנחם, העניין הוא להסביר שהכי טוב זה להוציא את המקסימום ממה שיש. ואין לבן שלך ממה להתאכזב, שריון הוא חיל קרבי, חיל מעניין עושים שם קווים קרביים כמו גולני ונח"ל, ויש סגל פיקוד איכותי, וכל מה שהוא צריך לעשות זה להרים את הראש מעל למים ולנשום עמוק. וחוץ מזה תני לזמן לעשות את שלו הילדים שלנו לומדים להסתגל לומדים להתבונן וגם מתבגרים. ואם רוצה חנסות יכול לבקש לצאת לגיבוש של הפלס"ר זו הסיירת של השריון באמצע הטירונות הם מוציאים את המעונינים לשבוע גיבוש, הכי חשוב במקום לנחם להראות לו שהוא במקום הכי טוב כרגע ושינסה להוציא מזה את המיטב.

פיטנגו4

New member
מניסיון אישי

כמה שאנחנו, ההורים, אמרנו לבן בדיוק מה שאמרו לך: אתה לוחם, לא משנה באיזה חייל - לוחמים עושים קוים, כולם בערך אותו הדבר. גם אם תעבור לחייל אחר תעשה דברים דומים. תצא למ"כים ולקצונה ויהיה לך טוב. כל זה לא עזר. כאילו דיברנו לקיר. אבל כאשר בני גילו או כאלה שמבוגרים ממנו בלא יותר מ10 שנים אמרו בדיוק אותו הדבר, פתאום זה נכנס. פתאום זז הסוויצ' בראש שלו. נסי לגייס כאלה - בני דודים, חברים וכו'

חטא בת

New member
האמת שאת זה אני מיישמת על הזמן

פונה לבני דודים שלו שידברו איתו..

חטא בת ../images/Emo24.gif

מאמינה שעוד קצת , כשהעשייה תתחיל להיות יותר אינטנסיבית עם פחות זמן למחשבות , החייל שלך יפנים שהוא הגיע לחטיבה משובחת עם מפקדים ואנשים מדהימים. רק מקריאת דברי האימהות כאן בפורום אני מצטערת שגם החייל שלי לא נמנה על אנשי מרכבות הברזל , נדמה שחווית השרות שלו היתה שונה. כך שלפחות את יכולה להתחזק ולהאמין שהוא במקום טוב. אליו זה יחלחל עם חלוף הימים. (יכולה גם להעיד על בן אחותי ,רב סרן במיל בשיריון , וטוחן ימי מילואים באהבה רבה. זה אומר משהו , לא ?) וטורקיז היא צבע הכומתה של התותחנים.

בוקר בצבעי טורקיז

איילת , עשיתי "גוגל" על טורקיז וזה מה שעלה לי : " חלומות בהם מופיע צבע טורקיז מסמלים שהכל בסדר ושאין לכם סיבה לדאוג טורקיז מסמל הגנה, שלווה ורגיעה..." אז מהיום ואילך מאחלת לך לחלום רק בטורקיז (ולא בטורקית
) (ונדמה שכל אימהות הפורום הזה צריכות לאמץ את הצבע הזה לחלומות שלהן : גם לחלומות שבהקיץ...) עוד אם לשני חיילים מצטרפת למועדון (הפתוח). שילך לשלום וישוב בשלום ושביניהם יהיה רק שקט. אמן.

פולי44

New member
אוהבת טורקיז.... ../images/Emo182.gif../images/Emo221.gif../images/Emo89.gif../images/Emo218.gif../images/Emo127.gif|מ

עכשיו נזכרתי שגם וניל טורקיזית

אני רואה אותה רק על מדי ב' (בלי הכומתה על הכותפת) אז כנראה שצבע הכומתה עדיין לא נקלט בתודעה...

49צהוב

New member
7 שנים מה אתן אומרות?

יום עצוב על שהגענו למצב כזה- בו נשיא לשעבר מורשע באונס ושמח על זה שהצדק יצא לאור....

פולי44

New member
אני יכולה לחשוב על עוד כמה עונשים

שמגיעים לאיש הזה, אבל לא פה המקום לפרטם...

שויו

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif עונש קל מדי למנוול גדול מאד

אני הייתי מכניסה אותו לנוה תרצה.. שם יש סיכוי גדול יותר שיקבל את העונש המגיע לאנסים ... בעצם, גם בחדר המעצר של אבו כביר מאד "אוהבים" אנסים

אםפי7

New member
זה אכן עצוב שנשיא מדינה הולך לכלא

ועוד יותר עצוב שהסיבה קשורה לעבירות מין. אחרי שבקרתי בכלא צלמון אני יכולה לדמיין שלא יהיה קל לסוהרים להתנהל מולו, מאמינה שלשב"ס יש ימים קשים עכשיו במחשבה לאחזה כלא לשלוח וכד'. עצוב מאוד.

למעלה