בוקר אור חג שמח

מאקי

New member
בוקר אור חג שמח

מנוחה מלאה ללוחמים באשר הם.. מתחת לשמיכה או שם באחד מאי שם.. חג שבועות שמח... אני אהיה ביום בית .. סוף סוף.. לפחות חלקי.. מאחלת לכולכם יום רגוע שלו ונעים מאקי.

בוקר עם הרבה../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

שיהיה לכל החיילים כיף בבית, לאלה שלא שבו לחופשה ש"ישתעממו" באשר הם. לכם, הרבה אושר ושמחה בחג כיופים ומנוחה.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif

כל הילדים בבית
ישנים.... נראה לי שאני הולכת לאמץ את המנהג הזה של סוף שבוע ארוך. מתאים לי....

mikca

New member
בוקר טוב ומאקי..

הבראוניס שלך מעולים
אכלתם הרבה לבן וטעים ? אני כן שימשיך להיות חג שמח ורגוע לכולם

בוקר שבועות שמח ופורח

אנחנו נחים במשמרות כי תמיד יש מישהו שצריך לשעשע את החבלן הקטן. אנחנו לוקחים אותו היום לחברים במושב כדי לראות הבאת ביכורים וכו'.. יהיה כיף. דיברתי עם החייל . קשה לא לא להיות בבית אבל מצד שני כל החברה שם ויש להם הווי משלהם. הוא נשמע מבסוט וזה עושה לי טוב על הלב. שיהיה לכולנו סופשבוע כייפי .

סמדר בנ

New member
בד"כ אנחנו יותר

אומללים מהם כשהם נשארים שבת, במיוחד אם הם נשארים עם חברים וזה הזמן שלהם להיות ביחד בלי הלחץ של היומיום.

בדיוק על זה חשבתי כשקראתי את

ההודעות. זה הזכיר לי את השמחה שלנו כשהם באים הביתה למרות שאני בטוחה שאצל כולם המצב דומה . הם באים הביתה "אהלן אמא" "מה יש לאכול" "אמא יש מלא כביסה" "אמא אני מת מעייפות אני הולך לישון" "אמא איפה המפתחות של האוטו" וזהו לא רואים אותו יותר מחמש דקות ביום אבל לפחות הוא "בבית". אבל כשהם נשארים שם ויש להם בכל זאת קצת כיף עם החברים וזה תורם לגיבוש וכו' זה צובט לנו בלב לא רק בגלל שהם לא בבית אלא בגלל שהם עושים כיף למרות שהם לא בבית. אז נכון זה סוג של פילוסופיה על הבוקר אבל אמרתי לכן כבר שאני ערה כבר הרבה שעות...

בוקר חג לבן שמח. כמה קלוריות

בלעתם אתמול? אה? איך עבר עליכם ערב החג? חייבת להגיד לכם, קיבלתי למייל מתכון לפשטידת תירס עם פטריות מוקפצות, ואני שאני לא מתה על פשטידות, הכנתי ואכלתי טעים בצורה טעימה ביותר. שיהיה לנו המשך יום טוב. אוףףףףף אני בהתקף געגועים .....

לא תאמיני אבל הצלחתי

אני מכורה לשלושה דברים: סיגריות , מחשב והילדים שלי. רק מדבר אחד אין בעייה. מחליטה על "אין אוכל לפה" וזאת ממש לא בעייה. השולחן היה עמוס ממטעמים ואני יוגורט עם סובין, וחתיכת פשטידה קטנה.זהו. המטרה: 10- ק"ג . בטח יקח לי איזה שנה שנתיים.

mikca

New member
בקצב של יוגורט עם סובין ועוד ליד

שולחן חג ?מה פתאום שנתיים, מקסימום שנה ולדעתי אפילו פחות. כל הכבוד על הנחישות.

היי פולניה למה את שואלת שאלות כאלה?

זה חישוב שלא עושים כי אחר כך המצפון מתחיל לעבוד שעות נוספות ומתחילים לחשב כמה ימים צריך לאכול רק חסה כדי להוריד את מה שעלה בארוחה אחת. כמה קלוריות את חושבת שיש בבלינצ'ס, עוגת גבינה, כדורי גבינה,וכו'? לא שאני אכלתי אבל גם בלהסתכל עליהם אוכלים את כל זה הרגשתי איך אני הולכת וגדלה.

פנה - אני לא יודעת כמה. אני אחרי

1000 קלוריות הפסקתי לספור. סתםםםםםםםםם האמת שפשטידות זה דבר מאוד סותם והרגשתי כמו יציקה בבטן, אז כדי להרגיש יותר טוב אכלתי עוגת גבינה. ואגב על הכדורי גבינה ויתרנו אתמול. העברנו את זה למחר.

מאקי

New member
את מצחיקולה את...

אני יודעת שהסובל העיקרי מהעדרותו בבית זה אולי אני.. אבל בית זה חירות.. וסוג של חג בעיני... ואני קמתי מאוד מוקדם.. הכנתי עוד סיבוב של בלינצס.. אפילו לא התאפקתי ושמתי לו ליד המיטה... חחחחחחחח סבתא שלי אם היתה חיה היתה מתגלגלת מצחוק על הענין.. הכנתי עוד עוגת גבינה מ ע ו ל ה.. עם פילדלפיה.. שהחילטה הפעם לעלות ולעלות.. מזל שהיו לה גבולות מוגבהים ופשטידת בטטה ושום שאותה אני לוקחת איתנו לצהרים עם קצת סלטים.. לחמתי. אני מקווה שהילדים שלי יסכימו.. יאותו לבוא גם.. ואצלנו פנה.. הוא שם את התרמיל באמצע המטבח... וכולנו מכירים את המפתחות החברים וכו... אבל ככה זה. בילוי נעים בביכורים.. אצלי הוא לא רוצה ללכת לראות ... אולי בגלל שהוא בן 12??? אז אני מפסידה. חג שמח השמרו בדרכים מאקי.

למעלה