בוקר אור חברים שלי B-)

@tagel

New member
בוקר אור חברים שלי B-)

תגלוש היתה ערה כל הלילה ריכזה חומר ללימודים שלה כן כן, מידי פעם תגוש מנסה ללמוד מהבית והלילה הכי טוב, כי ככה אין סיוטים ויש שקט ושלווה. עכשיו תגוש הולכת לישון. תאחלו לי שינה מתוקה ותעירו אותי בצהריים תתקשרו! אני חייבת לקום! אוהבת אתכם הכי שבעולם תגוש במצב רוח מרומם

תרנגולת

New member
חח.. ההזמנה נקלטה

יקירה:) נהדר. לילה טוב, שינה מתוקה, חלומות מתוקים.. --<-{@ אוהבת אותך גם:)

תרנגולת

New member
ועוד. בוקר טוב לכולם..

היום גולי, אני אשתדל להיות ילדה טובה- כך שלא ברור כמה זמן יהיה לי כאן. אבל אני יודעת שהבטחות שלי שוות לכלום:) אז יכול להיות שאצנח לכאן משום מקום..

אפשרית

New member
פעם ראשונה כאן..אבל מכורה לאוכל.

שלום לך אני מבינה שאת מנהלת הפורום. אשמח מאוד לשמוע על מחלתך במה היא מתבטאת. אני אכליינית כפייתית ומנסה את החלמתי דרך OA אשמח לשמוע ממך

תרנגולת

New member
ברוכה הבאה לפורום

את יכולה לראות למעלה- יש הודעת מנהל הפורום.. תגל מספרת שם על עצמה. בוקר טוב.

רונה44

New member
מאחלת לך בהצלחה

זה לא פשוט אבל אפשרי. האם את סובלת מהשמנת יתר?

אפשרית

New member
אכלנית כפייתית...

שלום לך אני סבלתי מאכילה כפייתית..אכלתי כי כעסתי אכלתי כי שמחתי אכלתי כי היה לי קשה או מפחיד או כל רגש שיהיה... שקלתי עד 100 קילו..שקלתי גם 70. תמיד התנדנדתי...פעם משמינה פעם מרזה..אוהבת אותי רזה..מפחיד אותי להיות יפה..תיכף משמינה...כך היו חיי היום לאחר שנה אני שוקלת 76 קילו פחות 24 קילו משנה שעברה..אני לא נשקלתי כבר חודשיים. לא משנה לי המשקל כרגע..הבגדים יושבים עליי יפה..אני נראית טוב מקבלת מחמאות..ועל זה אני עובדת(לא לבד..יש לי חברות).לדעת לקבל מחמאה.לדעת לקבל יום לא כלכך מוצלח..לדעת לשמור.על האוכל לא על המשקל אני שומרת אלא על האוכל... אני שומרת מה נכנס לי לפה ומה לא. מה שלא צריכה לא נכנס לפה.. כן זה קשה..רגילים לתנועה של היד עם חטיף זה או אחר לפה..עם הפרי שנשאר מהילד וכו`.בין הארוחות לא אוכלת. הארוחות שלי מסודרות מאורגנות..(גם לעבודה אני לוקחת לפעמים קופסא עם אוכל).לא אכפת לי מה אומרים. אני צריכה ארוחה שפויה כדי להיות שפויה... אז אם עניתי לך אני שמחה מאוד אם לא. אשמח לדון איתך שוב ושוב. ולו רק כדי שתדעי שאינך לבד במאבק זה.. יום טוב לך אוהבת ומחבקת.כן גם אם לא מכירים..מחבקת בחום ....

A-naT

New member
בוקר טוב B-)

אני כל כך שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב! רציתי גם לומר תודה רבה רבה על התגובות שלך, הם כל כך מחזקות אותי תודה רבה!!

למעלה