בוקר אור ושבוע נפלא

נטע לי 38

New member
בוקר אור ושבוע נפלא

חזרנו מהצפון והיה מקסים מזג אוויר נהדר ונופים משגעים. והטבע מסכן קצת התחרפן מהאין חורף של השנה הכל פורח,יש סברסים,אבל נחלים ריקים. ושוב התרגזתי(אבל רק קצת)על בעלי הצימרים שמעלים תמונות שלא קשורות בכלל לאיך שהמקום נראה באמת. גם היה כתוב "קמין שיחממם אתכם בחורף" ,זה היה מפזר חום בצורה של קמין. אבל לא מתלוננת היה כיף.

בוקר טוב ושבוע טוב

אנחנו היינו דווקא בדרום. חשבנו שנצפה במרבדי כלניות אבל לא...כולם קמלו ורק שתיים שלוש ניצפו לפעמים בצידי הדרך. אבל הכל ירוק ויפה והמזג היה נהדר אז גם לא מתלוננת

ואני טיילתי בנחל שורק, עדיין יש בו מים,

והרבה הרבה בעלי חיים וצמחיה. המקום נשמר על ידי רשות שמורות הטבע, פגשנו שם אחד המפקחים והתוצאה - עם ישראל לא מצליח להרוס את המקום. קורמרנים, סיקסקים, ירבועים, צבים, סימנים לחפירה בקרקע של חזירי בר שמחפשים אחרי שורשים, קיני נמלים ענקיים, עקבות רגליהם של צבאים, וחורשה נהדרת לארוחה קלה. מה עוד צריך הבן אדם?

שווה לטייל בדרום כעת../images/Emo10.gif

יש הודנה, רק גראד אחד ליום, פלוס קאסמון על האש, אבל יש גם חיים אחר המוות. לא מצחיק.
NRG: ====== המצב הכלכלי דוחף נערות מהדרום לזנות נערות מב"ש פותו לעבוד במכוני ליווי ולשרת לקוחות שמשלמים כפול על בילוי עם קטינות. בעל מספרה נעצר בחשד להדחת קטינות לזנות. -------------------------------------------------------------------------------------------

מתים רק פעם אחת...

זה הודנה זה?
המראה שהכי הדהים אותי בשבת היה המראה של הרצועה. לא זכרתי כמה זה קרוב. גם לא ידעתי כמה זה התפתח. לא עברתי בכבישים האלו מאז שנת 2000 עת עבדתי בסביבה. נדהמתי לראות את ההתפתחות. בצד שלהם.

דווידו

New member
בשביל גראד אחד ביום יומים לא צריך לצאת לטייל

יש לי ליד הבית אז יש הודנה או לא?

הכי טוב ליד הבית../images/Emo8.gif

למה להתאמץ בכלל
רק תבקש והגראד יגיע אליך
בעצם גם אם לא תבקש...

למעלה