בוקר אור ושבוע טוב

בוקר אור ושבוע טוב

זהו נגמר חג החירות , ואנו חוזרים לשגרה , נכנס אט אט לתלם , מאחלת לכולם חזרה לשגרה חלקה וטובה ,ורק אור ואהבה . טלי.
 
בוקר אור ../images/Emo96.gif

כמעט שיגרה היום אנחנו נוסעים לחוף הים בגבעת אולגה לחגיגות המימונה עם מופעים מנגלים וכו' ומחר השגרה חוזרת הילדים לבית הספר ואני מתחילה לצאת כל בוקר לארבע שעות לכל מיני קורסים כאלה ואחרים שיהיה יום נפלא לכולנו.
 
ואין כמו חיוך על הבוקר

ניתוח פלסטי: איש אחד מחליט לעבור ניתוח למתיחת פנים. הוא משלם למנתח פלסטי 5,000 $ ולאחר מעשה מאוד מרוצה מהתוצאה.יום אחד בעודו מטייל ברחוב הוא עוצר לקנות עיתון בקיוסק. לפני שהוא יוצא מהקיוסק הוא שואל את המוכר "תגיד, בן כמה אני נראה לך ?" המוכר בוחן אותו ועונה "בערך 35 ". האיש, מרוצה מעצמו, מצהיר "האמת - אני בן 47 ". האיש , מתמוגג מהצלחת הניתוח, ממשיך בדרכו. הוא נכנס לסופרמרקט השכונתי לקנות מצרכים וכשמגיע לשלם לקופאי הוא מחליט לנסות שוב. "תגיד" הוא שואל את הקופאי "בן כמה אני נראה לך?". הקופאי בוחן אותו מספר שניות ועונה "בערך בן 30 ". האיש מרוצה מעצמו מצהיר "האמת - אני בן 47".כחצי שעה מאוחר יותר האיש נעמד בתחנת אוטובוס בה ממתינה אישה מאוד זקנה. הוא לא מתאפק ושואל גם את הזקנה בן כמה הוא נראה. " תראה בחור צעיר" היא עונה "אני בת 85 ואני לא ממש רואה טוב... אבל כשאני הייתי צעירה היתה לי דרך בדוקה לבחון מה הגיל של גברים. אם תיתן לי להכניס ! את היד! לתחתונים שלך ולמשש לך את הביצים לעשר דקות אני אדע לזהות בוודאות בן כמה אתה ." האיש מסתכל לצדדים, רואה שאין אף אחד בסביבה, ומסכים . לאחר עשר דקות הזקנה מצהירה "אתה בן 47 ". האיש ההמום שואל "וואו, איך עשית את זה?" הזקנה מחייכת ומשיבה "עמדתי מאחורייך בתור בסופרמרקט."
 
בוקר טוב וא ני הערב חוזרת למרכז ל

אחר סוף שבוע ארוך באילת. ומחר לשיגרה היום יומית עבודה היא חיינו וכן בשבילנו. וכמובן להמשך הסריגות שזו טרפיה נהדרת כדאי לכם לנסות. לא לצחוק גם גברים סורגים.ומי שמתקשה אני כאן יעזור. יום נפלא לכולם.
 
למעלה