בוקר אור בנות

גלי ב

New member
בוקר טוב גם לך ../images/Emo42.gif

ויום טוב

מאי26

New member
בוקר טוב ומקסים לכולן ויומולדת שמח

לצוקה! בהמשך להודעתי הנזעמת מאתמול, השכמתי היום והלכתי למשרד הפנים, ודווקא הלך שם די מהר. זהו, שיניתי סוף סוף כתובת, סטטוס וגם שם...
(זה מעצבן אותי, כי בת´כלס שיניתי משם נישואיי חזרה לשמי המקורי, ובשביל זה היו צריכים להנפיק לי תעודת זהות חדשה, כאילו אני מחליפה לשם חדש!). במקרה גם גילינו שם שתוקף הדרכון של ארז עומד להסתיים... טוב שגילינו את זה שבועיים לפני שאנחנו טסים... בכל אופן, גמרנו עם הביורוקרטיה ואנחנו נוסעים לים המלח. איזה כיף!

נופר30

New member
ככה ככה בא והולך

אין מה לעשות נצטרך למשוך את זה עד הסוף ככה

יעלי2

New member
אם ככה אז תמשיכי עם תשומת לב והמון

מודעות לשמור על עצמך. אם זה עוזר, אחות של חברה שלי קבלה צירים בחודש חמישי (גרים בארה"ב) ואחרי הליך רפואי שמטרתו היתה להחזיק את העובר בפנים, היא היתה במנוחה מוחלטת (מוחלטת) במשך 4 חודשים וילדה באמצע תשיעי ילד מושלם שהיום בן 3. זה וודאי מאוד מוזר להתרגל לא לעשות כלום ורק שידאגו לך כל היום כדי לשמור על גוף רגוע ושקט ובלי הפתעות, אבל אין אלטרנטיבה טובה אחרת נכון? אז שיעבור לך בקלות ובשקט...

נופר30

New member
את לא יודעת עד כמה

וכמה זה הפך אותי לעצבנית מזה שאני צריכה לשכב ולא לעשות כלום עד כדי כך שהיום הברזתי לחצי יום בעבודה

מאי26

New member
תרגישי טוב נופר, ותזהרי... אני ממש

יכולה להבין את חוסר היכולת שלך לשכב בשקט, אבל חבל להסתכן סתם.

ניקול3

New member
מצטרפת לבוקר טובים, ונופר../images/Emo70.gif

תרגישי טוב חמודה, וכן, חשוב מאוד שתנוחי. אם את רוצה אני יכולה לתת לך טלפון של חברה שלי שנמצאת בשמירת הריון מגילוי ההריון, אולי יהיו לה עיצות בשבילך מה לעשות כדי להעביר את הזמן

למעלה