בוקר אור בנות יקרות

בוקר אור בנות יקרות

גיליתי אתמול משהו מגניב... אתן מכירות את המשולשי בד האלו עם הפרנזים למטה? יש כל מיני כאלה בכל מיני צבעים והם ממש יפים...יש גם כאלה סרוגים שזה בכלל מגניב....בכל מקרה גיליתי שאם קושרים אחד כזה על קו החגורה של מכנס צמוד והולכים עם חולצה די צמודה שנגמרת בקו החגורה זה מטשטשט את הבטן לחלוטין. כדאי לנסות כי זה גם פותח עוד אופציות לחולצות וגם ממש ממש מחמיא, וזה לא חייב בהכרח להיות צבע כהה, גם בד לבן מחמיא באוצה מידה, מה גם שצורת החיתוך האלכסונית וניגודי הצבעים יוצרים אשליה של ירכיים וישבן הרבה יותר קטנים... אתם רואים שזה שאני קונה המון שטויות זה מועיל לפעמים? ו..תאכלו פאפאיה מיובשת....תמיש פחדתי מזה כי זה כל כך כתום אבל ניסיתי וזה דווקא טעים לאללה....

may24

New member
היי טלטלונת

מה שלומך יקירתי.....??? נשמע מעניין מה שאת אומרת זה כמו חולצה ארוכה ומעניינת נראה לי שווה לנסות... איפה קונים את משולשי הבד הללו...? פאפאיה מיובשת אחלה של דבר יאמי יאמי, אחר הצהרים נפלאים, מאי

שירי1981

New member
יוווווו גם לי יש כזה.....

טלטלונת..... זה אחלה דבר הבד המשולש... יש לי כזה אבל שלי שחור.... כי אני אוהבת שחור... אבל זה בהחלט מסתיר את הבטן.... לגבי הפאפיה.... זה כבר עיניין של טעם.... אני בעד מלון מיובש... טעמתם? ומאי נראה לי שאפשר למצוא בד כזה בשנקין... את מהמרכז? זהו.... שיהיה לנו חד שמח ותחלית שבוע טוב....

may24

New member
היי שירי

מלון מיובש נשמע ממש מעניין חייבת לנסות... נראה לי שאני אקפוץ לי לשנקין אבל מה לבקש מהמוכרת ובאיזה חנות יש?... אני אכן מהמרכז ליתר דיוק ר"ג, שלך, מאי

למעלה