בוקר אור, בוקר אפור,

yamkachol

New member
בוקר אור, בוקר אפור,

שיהיה לנו יום טוב. לאחר שלפני כשבועייים עשיתי "הכוונה מקצועית", יש לי היום פגישה , לשמוע את התוצאות. יש לי עירוב של חששות ותקוות. בכל מקרה, זהו עוד פרק ב"חיים האחרים" שיש לי. ביקשתי , עבודה בלי ילדים, אנשים וחיות.... בשיחה עם הפסיכולוגית, הסברתי, שיש לי חמישה ילדים בבית , בגילאי 16 עד 10 שנים, וצריך לשמור כוחות נפש אליהם. נראה מה ילד יום... משער שאעדכן אתכם בהמשך... חגי

ג ל י 35

New member
בוקר טוב

ושיהיה לך בהצלחה בכל מה שתחליט בסופו של דבר. תעשה מה שטוב לך.....וכמובן לילדים. יום טוב - איילת

בשורות טובות

ואומרים שילדים וחיות גונבים את ההצגה מקווה שימצאו לך תעסוקה מקצועית שמתאילה לנטיות שלך ןאני חושבת שאתה אדם חברותי מאד , ומתאים לך לעבוד עם אנשיפ

emmy5

New member
ים כחול מאחלת לך בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

yamkachol

New member
תודה על הברכות,

מדובר ב"ממצאים" שעלו בהכוונה המקצועית. כלומר, אצלי, נאמר לי, שיש לי נתונים טובים ללימודים, כך שישנה אפשרות שהמוסד לביטוח לאומי, יממן לי שתי שנות לימוד. אח"כ יש טבלה. אם לומד 9 ש' שבועיות , מקבל .... , ואם בין כך ...ל.....- אז כך וכך שקלים לחודש.(לפי טבלה). מקבל גם החזר נסיעות וציוד למודי, ע"פ קבלות). מדובר בשיקול דעתם. הם יכולים לא להסכים לבחירה שלי, שאינה מתאימה לממצאים שהם העלו... כמו כן, אני תחת ביקורת מסוימת לגבי רמת ציונים. כלומר, שאם אינם ברמה נאותה (לא נכנסנו לפרטים), אזי הם יכולים להפסיק את המימון - את "עיסקת החבילה". אלה, פחות או יותר, רוח הדברים שנאמרו לי. עכשיו, עלי ללכת שוב ל"מכון ברמן" (להכוונה מקצועית), שבאונ. חיפה, ולחפש מקצועות שלומדים אותם כשנתיים (כי לא עשיתי זאת קודם)... ואז, שוב אבדוק אם נעמי קודר (אחראית על השיקום במוסד לביטוח חיים, בחיפה) והפסיכולוגית - אם זו בחירה "מתאימה", ואז אתחיל לברר לגבי העבודה, ואיפה לומדים.... כמו כן , נעמי קודר, אמרה לי, שזו הזדמנות שאני זכאי לה פעם אחת - לכן כדאי לבדוק היטב בטרם אחלית, ושאני אקח את הזמן הנדרש לכך, בקצב שלי. יצאתי בהרגשה מאוד טובה, במצב רוח מרומם... חגי

התהליך ארוך

אבל מקווה שתמצא את המקצוע שיתן לך סיפוק נפשי ופרנסה בכבוד ותוכל לפתח קרירה נוספת

ים כחול המון הצלחה וסיפוק

מאחלת לך המון הצלחה וסיפוק במה שתבחר לילמוד טלי

yamkachol

New member
תודה לך,

איך את מרגישה כעת. מקוה שאת מחלימה כמתוכנן. כל טוב, חלומות פז. חגי

תודה ים כחול ../images/Emo140.gif

לאט לאט דברים מתחילים להתאזן ומתחילה לראות שיפור תודה על התענינות טלי

למעלה