בוקר אורררר..
ש שמים1 New member 28/5/06 #2 בוקר טוב אנשים יפים ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif שיהיה לכם יום נפלא
א אני ליאור New member 28/5/06 #29 בוקר טוב בעצם צהריים יום כיוף לי קצת ג'יפג'וף כי אני בעבודה מעדיפה לשבת תחת שימשיה בים אבל איפשר אז יאללה ביי ליאור
בוקר טוב בעצם צהריים יום כיוף לי קצת ג'יפג'וף כי אני בעבודה מעדיפה לשבת תחת שימשיה בים אבל איפשר אז יאללה ביי ליאור
P paloma blanca New member 28/5/06 #3 ../images/Emo24.gifבוקר טוב לכל הנחמדים והנחמדות שבוע נפלא לכולם
ב בלונדה 2004 New member 28/5/06 #6 בוקר טוב לכולם..../images/Emo24.gif שיהיה לכולכם בוקר טוב. ושבוע נפלא וקסום.
ט טאKילה New member 28/5/06 #11 נכון עד שהAני לא חוזרת אל תגיד לא אומר בוקר טוב כולם, תגיד בוקר טוב ונחפש אותה נו... רגע איפה היא? היא באמת חסרה. בוקר טוב סולטן
נכון עד שהAני לא חוזרת אל תגיד לא אומר בוקר טוב כולם, תגיד בוקר טוב ונחפש אותה נו... רגע איפה היא? היא באמת חסרה. בוקר טוב סולטן
ה הסולטן מפולין New member 28/5/06 #22 אמרתי לך שאני לא אומר בוקר טוב יותר עד שהיא חוזרת מארצות הברית של אמריקה
ש שמים1 New member 28/5/06 #24 אבל מה יהיה עלי? ../images/Emo171.gif הבוקר טוב שלך תמיד מחייך אותי. אז גם אני בעונש? בוקר טוב סולטנינו
אבל מה יהיה עלי? ../images/Emo171.gif הבוקר טוב שלך תמיד מחייך אותי. אז גם אני בעונש? בוקר טוב סולטנינו