בוקר אורררררררר

בוקר אורררררררר

אתמול היה יום ארוך.. אחרי העבודה לקחתי את האינדיאנים והנסיכה ויחד עם עוד איזה 3 מיליון איש ביקרנו בגן חיות.. הנסיכה פגשה פיל קצת מקרוב ,ניבהלה קלות אז חזרנו הביתה עם השקיעה.. ואז החלטתי שבא לי לקפוץ לכותל.. פסח,אחד משלושת הרגלים לא?.. אז הלכנו לכותל ושם פגשנו עוד איזה מליון וחצי אנשים.. אבל היה נפלא.. .. ככ כייף לראות המוני עם ישראל מתפללים יחד.. .. חזרנו לקראת חצות.. כולם נשפכו מעייפות.. עכשיו כולם עוד נוחרים ורק אני בעבודה.. .. שיהיה יום נפלא מלא חיוכים ובשורות טובות.. ..

בוקר טוב,אוהבת,יופי של הרגל לטייל

לטייל "ברגל", האמת שגם אני אהבתי לטייל עם ילדיי בחגים ובחופשות,גם עם הנכדים(בנים 5 ו8) אני אוהבת אבל בתנאי שאחד ההורה יבוא וגם ורצוי לרתום אותם כי הם שובבים פחד או שאולי זו אני כבר פחדנית? כי ילדים זה תמיד ילדים,אחת!!!!!! מעניין מה עשו מיליון וחצי אנשים בחג
המשך חג שמח ובילוי נעים לכולם,

וואי שוש... איזה מקסימים../images/Emo57.gif

טרזנים את קוראת להם... נו טוף... לי יש אינדיאנים...

טאKילה

New member
בוקר טוב אנשימים../images/Emo20.gif../images/Emo96.gif

יום קסום לכולם
אחלה זה לטייל בגן החיות, אני אוהבת. ויפה לסיים את היום בכותך, תחושה כייפית. העיקר נהנתם ונשפכתם עם חיוך. שוש הנכדים שלך בונבונים מתוקים
היידה מי מכין קפה?

odo13z

New member
בקר טוב קוסמים...../images/Emo66.gif

אשמח אם תכנסו לבלוג שלי.....דרך הכרטיס האישי.... תקראו את "סיפור ארץ אהבתי".....המשתתף בתחרות הסיפורים ב"תפוז"... ואם תאהבו אותו.....הצביעו בעבורי. תודה מראש. אודו.

למעלה