בוקר אהבה עאלק!

@tagel

New member
בוקר אהבה עאלק!

אם חג אהבה, למה אני שונאת את כל העולם? למה אני מרגישה צורך לבוא לכאן, לפורום של אהוביי ולנבל את פי, לתפוס קריז ורק לחכות לראשון שיענה לי... יודעים למה, כי איזה ליצן כאן החליט לגרום לי לריב אוהבת אתכם? מה אוהבת, חולה עליכם... אבלללללללל קחו בחשבון שאני פסיכית אבל יודעת גם לענות. אני רשאית לכתוב מה שבא לי, וכל עוד לא פגעתי בכבוד האדם וחרותו לא תמחק שום הודעה שלי...בחיים לא מחקו לי הודעות, ואני כותבת במלא פורומים. טוב, סתם הוצאתי עצבים... אתה!!!!!!! אם היית יודע מה עשית לי אתמול.... טווס ונוצותיו מרוטות אתה... לכל מי שאוהב אותי...אתמול עברתי יום קשה... לא בגלל הריב כאן, אלא משהו בחיי האישיים מוטט אותי. טוב, סליחה שאני נושמת. תגל (ולא להתקשר, אני חיה רק עצבנית - מותר לי)

תגל בוקר טוב ....

תגל תרשי לי לומר לך דבר אחד. למה לך לשנוא את העולם ????? למה לך לבוא בדין ודברים עם אנשים שלא עשו לך מאומה , חוץ מלחזיר ל``חבר`` שלך ....? תאהבי את עצמך חמודה שלי את עוד צעירה ...ושנים רבות יש לך תהיי קצת אופטימית מצאתי שזה עוזר להתסכל על דברים בצורה אחרת . אני לא רוצה שהדברים שלי ישתמעו כדברי תוכחה או דיברי שנאה... קצת קשה לי לשמוע אנשים שאומרים שהם שונאים את העולם. באמת שתמצאי את אהבת חייך , ותחייכי קצת כי זה עוזר המון יום אהבה שמח לך שרון

קשוח31

New member
היייייייייייייי

מה אני מבין ??? לא מבין כלום לא יודע מה קרה, מי זה היה, ואפילו מי את. רק שהצעקות הגיעו עד למחשב שלי, אז משהו הייתי חייב להגיד (תמיד דוחף את האף למקומות לא לו...) אני לא מהמעודדים, לא ידיד לעת צרה ולא כלום. אז איך אני יכול לעזור ? אולי אני לא יכול, בכלל, נראה לי שכל העידוד בסיגנון ``יהיה טוב, אל תדאגי, החיים יפים וכולנו איתך`` הוא נחמד, אבל בינינו, מה זה עוזר ? הכאב נשאר. אני מעריץ גדול של תרופות לא קונבנציונליות כמו זמן. הזמן עושה את שלו, כך אומרים, מי אני שאגיד אחרת (שינה קלה, קפה טוב גם רעיון). אם יש חברים בסביבה - טוב, אם לא, תסמכי רק על עצמך, את נשמעת לי חזקה למרות כל מה שאת אומרת. אז יאללה, מאחל לך רק טוב, ויעבור ... כמו כל דבר.

סינגל

New member
מה זה? פיצול אישיות?

את אמנם כותבת יפה אבל אני רואה שאת מפוצלת

@tagel

New member
את......

לא שווה לריב ביום אבל.... פשוט לא שווה... כתבתי לך בווידויים

למעלה