בוקר אדיר לכולם

yaely2

New member
מנהל
בו קר קר קר ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם
ראשית בריאות, אין דומה לה בערך ואין ישווה לה. שנהיה בריאים בימים הקרים ובלילות העוד יותר קרים. בריאות ביחסים, הרי בתקופת החורף ממעיטים בנשיקות וחיבוקים שלא יעבירו חלילה איזה חידק או ווירוס קטן, אז הלוואי שתמשיך ותישמר מערכת היחסים הטובה גם בלי נשיקות. בחורף במיוחד עדיף הפורום, מתחבקים פה ומתנשקים פה ולא נדבקים. שנכלכל את מעשינו בתבונה כך שבסיום הדברים תהיה לנו סיבה לטפוח לעצמנו על השכם. מי מבין כל הגולשים צועד הבוקר שיודיענו ניתן לו צל"ש. המשך יום נעים לכולם.

sitvaniyot

New member
מה התוכניות להבוקר? יש הפסקה בגשמים

למרות שטיפה קר, הזדמנות לנער את העצמות ולצאת לטייל ובינתיים לארר את הבית. אני כרגיל בימי שני רצה לעבודה. אבל לפני כן יש לי משהו לעוזי - גלגלי החיים שהתקבל בתיבת הדוא"ל שלי. מקוה שכולכם תהינו ממנו. אז צ'או...

דוביק1

New member
בוקר קר

לפחות הגשם עבר למישור החוף אבל מתמורה קבלנו קור שוויצרי אבל נתנחם שהכנרת עלתה בסנטימטר וואלה אבל איך אמרנו רגב ועוד רגב כך נבנה את ארצנו.

ערפה

New member
תודה

דוביק זה כבר באתר , אבל להבא בבקשה אם יש תמונות מקוריות שהגולשים עוןד לא ראו .

בוקר טוב לכל באי הפורום הנחמד שלנו

יעלי , לשאלתך, מודה ומתוודה,- אני צעדתי היום, ומאד נהניתי,באמת היה קר מאד, קור כזה חותך, אבל התעטפתי מכף רגל עד ראש, וזו לא סתם מליצה, כי חוץ מהפנים הכל היה מכוסה, כולל כפפות על הידיים וצעיף על הראש והצוואר,זה פשוט מזרים אדרנלין ועירנות ליום שלם. עוזי, תודה על המצגת היפה שהבאת אתמול על נחלי ארצנו. עמליה איזה יופי של תמונה , מראה הגשם גדרך החלון. כל כך מתאים לעכשיו. סיפחתי לי את התמונה , אדזה , תוודה שהבאת את האי-מייל שקיבלת לידיעת כולם, האמת שזה כבר רץ מזה זמן ברשת, אבל טוב שהבאת את זה למקרה שיש כאלה שלא מודעים לכך. אף פעם זה לא מזיק לקבל תזכורת. ולומילה – את משהו מיוחד, איך שאת לא מפספסת אף אחד, לכל אחד יש לך לומר מילה טובה, כל הכבוד לך. עוד מעט אני יוצאת מהבית לכל היום, ביום שני אני חוזרת מאד מאוחר הביתה, כמעט לקראת חצות, אז אם לא אהיה עייפה במיוחד, אכנס לומר לכם לילה טוב, במקרה ולא אעשה זאת, נתראה פה מחר. ועד אז, שיהיה לכולנו יום נהדר למרות הקור.

י מ י ת 2

New member
בקר טוב לכלם../images/Emo24.gif

בקר קר.
אזור החוף זוכרים? הכי קר וגם גשום מפעם לפעם. התנור דולק ואני לא מתכוננת להוציא היום את האף מחוץ לבית. כל הכבוד לך רוקסן. יותר אני לא קוראת את הדיווחים שלך על הצעדות והאויר נקי והצלול זה מעביר בי צמרמורת ובעיקר הקנאה אוכלת אותי. על החריצות שלך אי אפשר לעמוד בזה. כשאני חושבת על זה טוב כלם כאן כל כך חרוצים יעלי וסתונית ועוד זו רק אני העצלנית. טוב אז אני מתבישת. אבל לא מתכוננת לשנות ממנהגי. המשיכו ללכת וחשבו עלי. המצגות יפיפיות אז מה אם כבר ראינו אותן או כמותן. דברים יפים נעים לראות שוב ושוב.

אדזה

New member
רוקסן

רוקסן,תודה על כתיבתך הנעימה,אם אני רואה או מקבלת משהו באימייל שלדעתי יכול לשרת אפילו אדם אחד בפורום אני משתדלת להעביר זאת.לגבי החומר האחרון ראיתי אותו פעם ראשונה ואני בטוחה שיש עוד כמוני שהם עולים חדשים בפורום ובמחשבים בכלל.אחרי הכל תמיד טוב לתת תזכורת בדברים חשובים כי אנו נוטים לשכוח לא פעם את העיקר ונהיים חכמים אחרי מעשה.שיהיה לך ולכולם יום נעים וחמים

אדזה

New member
דוביק

טוב לראות אותך שב אלינו מאזור הכפור.היום זרחה קצת השמש ולא היו ממטרים אבל גם כן היה קר.כמה מבורכים אנו במזג האויר שלנו,לא חושבת שהייתי יכולה לחיות באיזושהיא ארץ שרוב ימות השנה יורד שם גשם,שלג וכפור.בררררררר.

אדזה

New member
סיתונית

מאחלת לעצמי להגיע בבריאות עד לשלב המכונית הפרטית ולאחר מכן בשיבה טובה על 2 רגלי ומוח צלול עד בוא היום מבלי תחנות ביניים-כן ועם הרבה אהבה וסבלנות לכולם.

הודה 77

New member
הרבה זמן לא כתבתי

אבל היה לי המון מה לקרוא בפורום.ככה אני מכירה אתכם.לחית לילה נעים לדעת מה מתרחש בשעות היום. אתמול הרציתי על הזיכרון,זאת לא אומרת שאני זוכרת שמי שרוצה לקרוא חייב גם לכתוב ביי

yaely2

New member
מנהל
שלום לפורום הנפלא ../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif

שלום כולם,
היום הייתי אלוף בצל, לבשתי חולצה על סוודר דק ועליו סוודר יותר עבה, קינחתי במעיל. אותו מספר שכבות מתחת למכנסים. גיליתי שלא כל כך קר. כתבתי כאן לפני ימים מספר שיש מחר הרצאה על מיכאל הלפרין. אין לי שום קשר להרצאה, אני פשוט אוהבת נושאים מעניינים וכשאני מגלה נושא כזה אני מיידעת את כל מי שאני מכירה שגם יהנה. פרטים במסר. מנסה לחשוב מה לכתוב ומגלה שהמוחקפא לי, מין בהייה בחלל מקווה שעם הפשרת השלגים בחרמון אפשיר גם אני. המשך יום נעים.

אדזה

New member
הודה

היי הודה נשמח לשמוע פרטים בנוגע לזיכרון,אני בטוחה שככל שנדע ונשמע על נושא זה מפי אדם שעוסק בתחום נשכיל להבין יותר.תודה

עמליה3

New member
ערב טוב

כמה קר בחוץ. חזרתי מסדנת ציור קפואה. מהבוקר יצאתי לצעוד בקור עם מכיל צעיף כפפות ולבושה כבצל.,אבל היה כיף. לאחריו קפצתי לשחות בבריכה המחוממת והיה נהדר ולאחר כל זאת נכנסתי לג'קוזי והפשרתי. לנו טוב -בבית החימום עובד(מיזוג) אבל בעיתון כתוב ששני אנשים קפאו מקור(מחוסרי בית) בקיצור צריך לשמוח על כל מה שיש ולאמור תודה על הכל.

הודה 77

New member
להטעין את המוח

ואת הלב,זהו האמצעי הטוב ביותר לשמירת הזיכרון.איבר שמשתמשים בו נשאר בתחזוקה טובה ביי

אדזה

New member
הודה

היי הודה,רק עכשיו ראיתי את תשובתך,האם אפשר לבקש ממך כמה טיפים כדי להטעין את המוח מלבד לימודים?זה בכל אופן מה שידוע לי.או אולי מישהו מבאי הפורום יש לו מידע רחב בקשר לעדוד הנושא,הנה הוא מוזמן להוסיף.תודה.

למעלה