בוקרר

יש לי עדשות../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

יופי היייייייייייייי
חחחחחחחחחחחחחחח
מחר מלון
מחרתיים מלוןו
אחרי מחרתיים מלון
ואחרי זה מלון
אני לא אהיה בפורום
חפיף
אני צריכה את ההפסקות האלה לפעמים
חחחחחחחחחחחחחחחחחח והעדשות
, אני לא מרגישה ואתם
וזה מזה לא טוב
עשיתי שלינק לעיין
(שמנגבים אותה כזה בכל הוכח
) ואחרי חצי שעה מצאתי אותה מרוחה על המראה

אייללוש

New member
מזל שאני לא צכה עדשות../images/Emo12.gif

תמיד חושבים בגלל שיש לי עיניים תכלת\כחול יש לי עדשות ואין לי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת מזל
חחחחחחחח ואין לי עדשות צבע
יש לי עדשות מגע
(הרגע הודתי אותם כי שמתי ואתם כבר שעתיים
)

היללי 2

New member
לי יש עדשות מגע..

לא מרגישים בזה..רק בהתחלה זה כמו ליכלוך... הדסוש תחדיי נשמההה=]

תוווודעעע! וחחחחח../images/Emo26.gif

העדשות מרגישות כמו לכלוך
ואני הוצאתי את העדשה לבדוק אם יש לי ריס או משו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה מאמוש שלי

היללי 2

New member
היי לכולםםם../images/Emo9.gif

היום לא הייתי בכלל בפורום!!!! נסעתי בספונטניות עם אחותי לת"א
היה מממשש כיףףף
היה פול צחוקות וזה... קניתי גם בגדים..היה מזה כיף אני יספר חוויות אחר כך אולי...
ודרך אגב-ראיתי את השער של פנאי פלוס בענק ואגם מזה יפהה שם
יאאלה אני עוברת על הפורום...
הילה

וואייייי אתם לא מבינים מה היה לייי

הלכתי לעשות גבותת עם חוטטט ונועה הפחדנית הייתי אמורה לבוא איתי ולעשות גבות ושפם אבל היא פחדהההה!!! התחלתי לצחוק עליהה! כי זה פעם ראשונה שלה כל הזמן היא פחדה והיא רק בת 11. אז אני אומרת להה "נועה יה פחדניתת זה כואב אבל עוברים את זה" בקיצור ממש ממש בכיתי עם של דמעותתתת בכיתי טובהה אני מזה רגישה אני תמיד בוכהה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא עוצרת את הבכי ותמיד במכון יופי כולם מסתכלים עלי כי אני בוכה זה ממש בושות

גמני עשיתי גבוווווווות../images/Emo70.gif

וגמני בכיתי
חחחחחחחחחחח לא בכיתי
אני דמעתי
כולם דומעים..
זה כמו שתקבלי מכה באף וישר ירדו לך דמעות מהעיניים בלי שתרגישי זה בגלל הכאב

ערב!!=]

אני בבית סופסוף..אחחח איזה יוםם עמוססס..מחר גם עוד יותר פי מיליון ממחר אני בכלל לא פה! בבוקר עד 3 בערך הלכתי לסבתא שלי חזרתי ראיתי קצת טלוויזיה עד 4 וחצי וטסנו לקוסטיקאית..היא עשתה לה גבות אבל לא ביקשתי גם לי כי אחותי עושה לי כמו שאני אוהבת ולא רציתי שתעשה לי דק.. הקיצר הלכנו אח"כ לבגדים קניתי מכנס שחור וחולצה כזה צבע אופוויט אבל ממש בהיר יפה זה מהממם יחד..=] ואז הייתי מתה מצמא אז הלכתי לעבודה של אבא שלי והוא לא היה אז חזרתי וצלצלתי אליו והוא היה בחנות טוב ואז חיכיתי והוא חזר לעבודה אז הלכתי אליו שוב שתיתי תה ואכלתי עוגיות דיברתי איתו כזה סתם ואז ביינתים אחותי ואמא שלי בחרו בגדים לאמא שלי והן קראו לנו אז באנו ואז הלכנו לקניון כי חנינו בגג שם ואז קניתי שרוכים היינו בהום-סנטר ואז חזרנו וגם קניתי בושם של אמור אמור המוכרת חוצפנית היה מצבע 2 ב-200 אז לקחתי אחד שזה היה אמור אמור והדפוקה אומרת זה יותר לא במצבע וזה עולה 400 ואז ראיתי שיש תווית של 209 אז קניתי ז"א אמא שלי קנתה לי וישלי בושם משלי..למרות שהיה לי והוא נגמר ועכשיו יש לי וגם אתמול קנינו את הבושם של בריטני ספירס החדש..אבל אני עמדתי על שלי שאני רוצה אמור אמור וקיבלתי..=] ומחר שוב יהיה יום סיבובים אצל סבתא שלי וזה..הרבה דברים.. הדסי הרגת אותיי...חחחחחח.."שניה אני אקרא לכולם"חחחחח..תתחדשי על העדשות ודברי איתי במסן.. הילה שמחה שנהנת!=] לילה טוב ומחר אני אשתדל לכתוב לפני החג כי אני לא פה..=]

לילההההההההה../images/Emo29.gif

חזרתי מהמספרה
עשו לי גבות בלי שאמרו לי
סתם התעניינתי
שאלתי על גבות אם יש מישו שעושה שם.. ואז היא התחילה לדקות ואתי בגבות
עכשיו בקושי יש לי גבות
חחחחחחחחחחחחחחח חפיף:]] יותר חמוד ככה
וגם הסתפרתי
יותר מדייי
חפיף=] יאללה
ביוווש:]] ולילה טוב לכם

למעלה