בוקרר טוב

בוקר../images/Emo13.gif

כע כע
, בוקר

תראו את האישלג ../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

אני וחברות שלי הכנו אותו בקור לא נורמלי
ותראו את אחותי
היא בכתה בערך כל הזמן

צהרייםםםםםםם=[../images/Emo205.gif

אווווווווווף בתחילו התקופה של המבחניםםםםםםם
מחר יש לי מבחן בערביתתתתתתתת [מיכיייייי
] שבוע הבא יש לנ מבחנים ב: תורה, מדעים והיסטוריה
ויש לנו להגיש עבודות: שורשים, מדעים וגם להמליץ על ספר
ואני צריכה להכין גם מסיכה באנגלית על איכות הסביבה
יואוווווווווו
ואני ועינב בחזרה הביתה ראינו עכבררררר
אמא'להההה זה היה מזה מפחיד הוא כזה רץ אבל על קירות של בית
ועינב כזה אומרת לי תצבטי אותי שזה לא חלום והתחלנו להשתגעעעעעע

יווווווו אמאאאלההה ../images/Emo5.gif ../images/Emo108.gif

זה היה מזה מפפפפחחחייייידדדדדדדד זה היה גשםםם וליולרעות לא היתה מטריה וסתם התחלנו להישתגע ברחוב כזהה ופתאום אני קולטת עכברר רץ על הקירות של איזה בית אז צרחתי "עככבברררר" ורעות חשבה שאני סתם אומרת לה אז היא מחייכת ליי
והמשכתי לצרווךך ואמרקתי לה סתכליייייייי על הביתתתת ואז היא לא הבינה איםה הוא ופתאום היא קלטה אותווו והתחלנו לרווווווץץץ ולצרוךךךךךך "אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא " "אאאאאבבבבאאאאא" יווו ח זה היה מזה מפחידדדד ואיזה איש אחד חשב שאנחנו משוגעוותת ( טוף נו אולי באמת היינו כך
) חחח ואז שאני ורעות הגענו למעבר חציה אז היתה שם משאית שעצרה על המעבר חניה והמכוניות עצרו הם לא נשעו ואני ורעות חשבנו שירוק רק התחלנו ללכתת ואז שהעגנו לצד השני ראיתי שאאדוםםםם ובעצם כולם רק חיכו לנו שנעבורר ח ואז התחתלי לצעוק על הנהג של המשאיתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לוו אני: אע סליחההה אישששש נהגגג למה אתה עוצר במעבר חציה אתה יודע שאתה יכול להרוד מיש'ו??? אל תעצור שם פעם אחרת טוובבב??? הוא: ( במבטא רוסי ) בססדדררר (בפרצוף של כאילו טוב טוב סתמי) יוו היה באלי להרוג אותוו חהחהחה שימו לבבב הצלתי אותכם ממווותתתתת הוא יותר לא יעצור במעבר חציהה
חחעחעחעחעחע
עפתי לאכול ביוש

ויש לי ביום ראשון מבחן באנגלית../images/Emo205.gif

איזה באסההההההה
מי עוזר לי ללמוד למבחן בערבית

צהריים רעים

היה חרא בבית הספר דבר 1 אולי הכיתה שלי לא יוצאת לגדנ"ע כי לא מספיק ילדים הביאו אישורים. אחר כך היה קורע בכימיה. אבל הדבר החרא זה בגלל ידידה שלי.

אביחי 33

New member
ערב../images/Emo13.gif

מחר מבחן במחשבת. צריך להתחיל ללמוד
וסופ"ש בפתחחח אוחחח

למעלה