בוקררר

בוקר טובבבבבבב

היום עדו מת אז זה בוקר מצויין
בוקר טוב לכולםםםםם שיהיה לכולם יום טוב . ויש לי בקשה אליכם: מי פה בכיתה י'
מי שבכיתה י' יכול לרשום את המקצועות שהוא לומד
תודה מאגף הגבייה

mazalj11

New member
אני כיתהה י'...

אני הולכתת להתקלחח...... אני יכתובב אחר כךך איזה מקצועות אני לומדת... בייייי

mazalj11

New member
אופפפפ

איזה באסהה גם אני נרדמתיי בפרק האחרון של חברים אתמול...חחחחח איזה כיףף אני מתחילהה היום ב-10..............אבל מסיימתת ב-3.... יש לי מבחן בתנ''ך..והכתבהה באנגלית.... בהצלחהה לכל הנבחניםםם ..(וגם ליי.....חחחחחחחח..) המשךך יום טובב לכולםםםםם אוהבתת

../images/Emo41.gifבוקר / צהריים טובים../images/Emo70.gif

שלא תבינו לא נכון הלכתי לבצפר.. אבל חזרתי חיחי שיחררו אותנו ב-10 אתם קולטיםםם
10.. אני זה כיף זה חחח היה לי היום מבחן באנגלית היה יחסית קל ואח"כ הוא בדק לי והוא אמר שהיה לי 4 טעויות אבל טעויות קטנות ששוות רק 2-3 נקודות ככה שאני יקבל בין 80-90 חח איזה כיף לי.. יומטוב מושלמייםם

hadasile

New member
הרגע קמתי../images/Emo9.gif

ומור כבר חזרה מביה"ס חיחיחיחיחיח (אני חולה
)

אני מתה.....

מישעמום... השעהעשרה ל12 ורק עכשיו היתעוררתי... ואני מתה מכאבים
.
יום שישי היתי צ'כה ללכת לתל-אביב אבל בסוף אני הולכת יום ראשון. ככה שאני לא ילך גם להלויה וגם לקנות בגדים\לים. ויומיים מיתוך שלוש הברזתי מבי"ס. פויה. -קרן-

צהרייייייייםםם.. נטליי כנסיי../images/Emo110.gif

אני אצל אבא שלי מחר רק לשעתיים.. אז אנחנו לא הולכים אליו אנחנו הולכים סתם לקניון או משו.. אז אנלא יכולה מחר
אוקע אז אני יספר לאט לאט מה היה היום
: שעה ראשונה לא מעניין
שעה שניה עיצוב גרפי.. זה במחשב.. תוכנת גרפיקה וזה.. חחח אז המורה שלי שמעה מקום קארין שרית.. וחברה שלי לא הבינה מאיפה היא שמעה והתחילה להפוצץץץץץץץץ.. ואז אני גגםם והמורה מזה התעצבנה עלינו
חח היא לא נתנה לנו לעבוד
בסוף היא נתנה לי
חחחחחחחחחח היא אמרה שזה לא יכול להיות בילדים בכתה ח' לא משתלטים על הצחוק.. וחברה שלי נשפככת לה בפרצוףףףף
אח"כ שעה שלישית היה אנגליתת.. היה מצחיייקק..חחחחחחחח.. ואמרו תציונים שלל המבחניםםםםםםםםם
חח כל קבוצה א' קיבלו 60.. או במקרה הטוב 70-80
וקיבלתי 83
בדיווק כמו שנה שעברה.. איזה יופי לי
ואח"כ היה מורשתתת.. ויום ראשון יש חידון
אז נתנו לנו דף עבודה כדי לגלות מי יותר טוב בחומר וזה.. חח והיא אמרה שכלל אחד יעשה לבד וכולם עשו עם כולם
אח"כ היא ביקשה מאלה שהיא חושבת שטובים לקום.. וגם ממני../=.. ועשו הצבעהה.. ומתוך הילדים ההם אני ועוד אחת נבחרנו
ואז היא אמרה שמחר איזה מורה אחת תביא לנו דף על מה להתכונן
ואני וכווולם נפשכים כי הם יודעים שזאת המורה שאני הכי שונאת
ואנחנו נפשכיםם כי להתקע איתה עוד זה סיוט
ואז שעה חמישיתת היה ביולוגיהה היה בוחן היה בסיידר
וזהווווווווווו.. ושחררו אותנו שעה לפני.. ראיתם חזרו המגילות
אפחד לא גונב לי תתפקיד
יומקסיםםםםםםםםםם

../images/Emo26.gifצהריים טובים../images/Emo36.gif

אמממ סיימתי את המבחן באנגלית
הוא דוקא היה די קל.. והגב שלי שבורררר מכאביםם וזהווו.. אז צהריים טובים
רעות

יעל 13

New member
צהרייםםם

אמא שלי היום באה לבצפר ביציאה..."סתם היה לי משעמם אז באתי לקחת אותך" אחח כפרעלייהההה איזה מצחיק היה היוםםםםםםם המורה שלי זאת שבהריון כל כך מצחיקה יוווווו היא אמרה ששבוע שעבר נתקע בה ג'יפ....ואז יום אחרי זה היא לקחה את האוטו של בעלה ונסה איתו לאנשהו ואז שוב נתקעה בה אוטו...אז אני כזה אומרת לה "תשמעי זה אומר משהו על הנהגת לא?" אז היא אומרת "כן ניסו להתחיל איתי" ואז היא צחקה ואמרתי לה "התכוונתי לקטע של הנהיגה אבל לא משנה" ואז צחקתי והיה עוד דברים מצחיקים אבל אני לא זוכרת מה עוד... איזה ילדים סנובים יש אצלי בשכבה אוווווףףףףףףף

יעל 13

New member
אל תגידי שאת קוראת אנשים כי את לא!

אמרתי לך במסן בגלל זה!

למעלה