בוקררר

חחחחחחחח../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif

ואיי אני מזה מרחמת עלייך בתפילה
איזה חמודה אתתתת
אבל לא היית דומה לעצמך בתמונה שהראית לי
[שיהיה] נהנת

זיוו2

New member
צהריםם...

קודם כל אביחי תרגיש טוב ולכ מי שנבחן היו בהצלחהה... איזה בלאגן היה היום בבית ספר שלי שאתמול סיפרתי שהיינו בטיול וגנבוו בקיצור היום עשו לנו שיחה עם המנהלת ומלא ילדים הודו וילדיםם שמזה לא האמנתי עליהם כאילו ילדים שלא חסר להם משהו והיה להם כסף איתםם בקיצור הודו מלא ילדים ועדיין לא יודעים אם יפתחו להם תציקק או לא ומסכןןן זה שבדוכןן הוא לא המנהל של הדוכן מעסיקים אותו ופיטרו אותוו והוא אמר שאין לןו כסף וזה מזה בלאגןן... אחר כך הברזתי משעה שמינית אמא שלי אמרה לי שהיא תביא לי אישור... ואזז הטלפוןןן שעשה לי תיוםםםםםםם אחי מתקשרר אליייי זיוו את לא יודעת מה קרה אני אומרת לוו מה הוא אומרר לי מצאו את ליניי כאילו מצאווו את הכלבה שלייי היא חזרהה אחרי שבהוע וחציי הבייתה וכלה הייתה תשושה היא לא אכלה ולא שתתה ואז היא ראתה אותי קפצתי עליהה והיא קפצה עליי והתחילהה לבכותתתת איזהה שושהההה מתה עלייההה ובקיצורר עכשיו היא בסדר הבאתי לה לאכולל הרבהה הרבה הרבהה אוכללל חחח שמנהה היא לא אוכלת אוכל רגיל רק של ביתת וזיהוו... עכשיו אני מאושרתת...
:

זיוו2

New member
חח ../images/Emo13.gif

ידעתי שהיא תחזור אבא שלי אמר שיכול להיות שהיא הפריעה לאחד השכניםם כי היא כל היום מטיילת להה חחח ואז כאילו אחד השכניםם לקח אותה רחוק והשאיר אותה שםם אולייי חח אבל כפרנוני עליהה היא תמיד תדעע לאןן לחזורר איןן אהבתיייי אני מתה עלייה אניי בכיתי בגללהה אפילווו

צהריים:)

חייבת לעוך אני אדבר איתכם בערב:) אני אסביר לכם אחר כך.. יאו ואני פוחדת ממשו
שיר אתמול דיברה איתי והיא הלכה למישי הביתה לקחת כסף (היא עצרה אותה ברחוב) והיא אמרה שהיא תגיע הביתה ונדבר והיא לא עונה לטלפונים והיא לא נכנסה למסן ולא לפורום מאז
יאו אני עפה עוד שניה הורגים אותי
ביווווש:]]

חזרתיייי......=]

היי נשמות..=] תקשיבו היו לי ימים עמוסים בטרוףףף... קודם כל עברתי במתמטיקה היה קשהה רצחח אבל עשיתי הכול נראלי ישלי 2 טעויות משהו כזה מקווה לציון טובב אני מתה לציון טוב לא רוצה נמוךך.. והיו לי התרמות וזה..היה ממש מצחיק איזה אישה אחת חמודה שבאנו אליה היינו 5 אז היא עושה חמסה חמסה חמסה בלי עין הרע שום שום...חחחח..ואנחנו כולם מתפקעים והיא דיברה איתנו וזה דווקא חמודה..=] היום הייתי אצל חברות שלי התאומות היה ממש מצחיק אני ועוד חברה היה סבבה עשיתי גם גבות..אני מאושרת..=] הדסססס אל תתקשרי אבא שלי לקח לי ת'פלאא אל תתקשרי אליו שלא יהיו פאדיחותת...אני לא יכולתי להתחבר הלכתי עם אחותי לרופא שיניים שנה חיכינו חזרתי סחוטהה וזה הייתי מתה לישון..אל תתקשרי לפלאפון שלייי...אני כבר ידבר איתךך... יאוו מחר אני הולכת לסבתא שלי אחרי בצפר אני לא יהיה...חחחח..עמוסה השבוע הא..וההורים שלי אמרו שהם יביאו לי כסףף לבגדים ויום לפני הטיול אני וחברות שלי קבענו ללכת יחד לשופינג כזה..=] התגעגעתי מלאאא סורי לא יכולתי אבל אני גאה קצת בעצמי שיומיים לא הייתי על המחשב הייתי מכורה אליו לא יכולתי באתי הביתה ישר הייתי מדליקה לא הייתי עד עכשיוו במחשב..אני עוברת על הפורום קצת..=] המשך ערב נעים...=]וואי אני מתגעגעת להילה המאמי אני מתה שהיא תחזור כבר...=] אז הדסוש אהובתי את תתקשרי לשם שאבא שלי לא יענה יהיו לי פאדיחותתת ביוש לכולםם..אוהבתותכם!=]

הא..והורדתי שיר של אהבת נעורים למי.

שמכיר שיר מהממם..אהבתי אותי אצל חברה שלי שמעתי..בסדרה אהבת נעורים סדרה מדהימה למי שמכיר.. ואפ'חד לא מגיב..=[ לא התגעגעתם...=[=[

למעלה