בוקררר

פלורי2

New member
בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

מה יש עדיין לא פתחתם שרשור
עצלנים
. טוב אנשנושים, הגיע היום להיפרד. אני הולכת לטיול שנתי
נתראה מחר מתוקים אני חולה עלייכםםםם
אתם הפורום הכי בעולםםם תאחלו לי בכיף...... ב-7 אני צריכה לצאת אז זה עוד מעט, לבינתיים אני אטייל קצת בפורום. שרשור בוקר טוב הראשון שלי
בוקר טובבב

בוקר טווובבב../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

ניליו'ש תהני מותקקק
אני התגעגעע
אנשים מאתמול בצהריים אני עם חום
... קמתי היום ב6 בבוקר כי לא הרגשתי טוב... בכל מקרה לבית ספר אני הולכת... כי יש לי בגרויות השנה.. ואסור לי להפסיד חומר... אני כניראה יסע ויחזור באוטובוס... לא קרה כלום... שיהיה לכם יום מוווווושלםםם
אוהבת אותכםםם רעותת

בוקר-מעולה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אני בחופשת מגן
יש לי מחר מגן בתוש"בע תאחלו בהצלחה

בהצלחה מאמו'שש..../images/Emo23.gif

לא להיכנס ללחץץץ... רעותת תשלחי לי אחר כך גם מסר מה היה... כי גם לי יש בגרות השנה בזה... כאילו כמובן שזה לא אותו במחן אבל בכל זאת... איזה כיף לך שהכל מתחיל לך מעכשיו... לי זה מתחיל רק מאמצע מאי..

צהריים טוביםםם../images/Emo13.gif

זה יום הפאדיחות שלי
חחחח קמתי על רגל שמאלל אתם לא יודעים מה קרה לי באוטובוס.. פאדיחה לא נורמלייייתת
אני מכניסה תארנק שלי לילקוט.. פתאום האוטובוס עשה עצירה כזאת ממש חזקה ואני לא החזקתי בשומדבר ונפלתי על איש אחדדדדד.. זאת היתה כזאת פאדיחהההההההה
נפלתי עליו עם התיק ועם הכלל ולא ידעתי מה לעשות מרוב שהתפדחתיייי חחחחחחח והאיש הזה ירד דקה אחרי חחחחחחחחחחחח תחנה לפנינו (אני וחברה שלי) ואנחנו נשפכותתתתתתתתתתת מצחוווקקק
חחחחחחחחח ממש נפלתי עליוו... בואו נגיד שאתם לא הייתם רוצים שזה יהיה אתם
ובבצפר היו לי עוד איזה 3 פאדיחות.. זה נוראאאא
נילייי
תהני בטיוללל
עותיי
תרגישי טווףף
רעותתת
בהצלחהההה
שיהיה לכולם המשך יום מדהיםםם
עוד 24 ימים

Honey432

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחח זה כל כך מצחיקקקקק זה קורה לי הרבהההההה..אני נופלת על אנשים באוטבוס חופשייי...

Honey432

New member
חחחחחחח גמלייי זה קורה

וגמני צוחקתתת.. כאילו לפני כמה ימים באוטבוס נפלתי על השכן שלי שבמקרה היה שםם..הנהג הזה עוצר כל שניה ואז נפלתי עליו ונפלתי לצד אחר כמו איזה שיכורההה חחח איך נשפכתייי

../images/Emo113.gifצהריים טובים+כתבה על אגם../images/Emo70.gif

היום היו לי 2 בחני פתעעע
כתבה קטנה על אגם: http://e.walla.co.il/?w=/1000/697071 יומטוב

טל גבסו

New member
צהריים טוביםםםםםם

הצילו כמה זמן לא כתבתי פה...אני נכנסת מידי פעם אבל לא כותבת הודעות! מעכשיו אני יתחיל לכתוב..אני מקווה!!!! והיום קיבלנו 3 מבחנים! מיומנות שפה 87 ספרות 93 ותנ"ך 94 ו...עוד 5 ימים יום הולדת!!!! זה יוצא יום שלישי

למעלה