בוקרררר טוב

../images/Emo39.gifheloooo ../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

שלום לקולקולם מה שלומכם
סופסוף עברתי את המבחנים ואת הפרויקט שלי באינגליש
אתם יודעים כמה געגעתי אליכם
ה=מ=ו=ן
ראיתי ת'איקוניים החדשים איזה יאפיםם
אני מקווה שאני יוכל להיכנס יותר אחרי שאני ישלים את כל השעורים.
אוהבת'תכם -
-
נופר.

צהריים טוביםםםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

היום היה לנו יום תורה
העיקר שלא למדנו
יום נעים לכולם

יעל 13

New member
צהרייםםםם

ואייי יש לי שכנה...שיש לה ילדה מזה יפה!!!! הילדה בת שנה וחודשיים....היא ממש אבל ממש ילדה יפהההההההה קוראים לה גפן
פעם ראשונה שאני שומעת על השם הזה...אבל שמתרגלים אליו הוא שם נחמד מאד

לבת דודה שלי קוראים גפן ...

בהתחלה היסתלבתנו עלייה. אבל בשבת זה קטעים ... "בורא פרי הגפן".............

הא...

שם נחמד גפן מוזר אבל יפה..!כיף לה שהיא יפה..חח...בטח גם ההורים שלה! יש לי בת דודה היא בת 4 וחצי 5 אני חושבת ואני חולה עלייה היא ילדה כל כך מהממתתת....יש לה שיער בלונדיני יפה ממששש...עיניים כחולות מהממות..ואומרים שלא כל בלונדינית עם עיניים כחולות זה יפה נכון אבל היא ילדה מהממת ויש לה אח קטן בן 3 וחצי 4 משהו כזה והוא מהממם מאודד גם..הוא עיינים חומות ושיער שחרחר והוא מ'זה מתוק אין אני חולה על שניהם אני ובת דודה שלי..תמיד שהיא מביאה מצלמה בחג היא עושה לטליה בואי נעשה לך בוק תעמדי ככה וככה והיא מראה לה והיא יוצאת מהממת בתמונות.. וחברה שלי אמרה שיש מורה אחת בבצפר שהיא הלכה לבקר בו שקוראים לה גלובוס..האא..ו..לא תאמינו אבל חברה שלי דיברה פעם עם ילדה צרפתייה אחת בבריכה..היא כאילו הכירה אותה קצת ואז היא שאלה איך קוראים לה..לא תאמינו מסכנה הילדה אבל היא צרפתייה בטח לא יודעת ת'פירוש..קוראים לה.. שרליל..ששמעתי את זה התפקעתי מצחוקק מסכנה הילדה בטח ההורים שלה לא יודעים בעברית מ'זה מסכנה..איך מכנים אותה שרלילוש,שרלילה,מסכנה באמת חשבתי היא עובדת עליי והיא הייתה מ'זה רצינית חבל על הזמן מסכנה הילדה באמת!..בטוחח הם לא ידעו מ'זה בעברית טוב צרפתייה..לא ממש תדע!..אבל צחקתי כל כך שרליל חחח...

יעל 13

New member
ועלינו לא?נחמד שאתה כותב פה שאתה

חולה עליהם ולא עלינו
כפרעלייך

רק אני לא שמתי לב להבדל?../images/Emo110.gif

ראיתי ששמו תמונה של הישן והחדש ואחד מהם מסמיק ואחד לא.. אבל זה כ"כ קטן ולא רואים! וגם לא הבנתי מה היה מסמיק ומה לא היה

למעלה