בוקרררר טוב

בוקרררר טוב

אוף יש לי ביום מבחן במתמתיקה בהצלחה לי וכל מי שצריך מעצבן שהבית ספר שלי עושה מבחנים ביום כזה.
לזכרו יצחק רבין ז"ל

בווקקקרר../images/Emo110.gif

עדוו
בהצלחהה.. ולכל מי שיששש
לי אין היום.. ואמור להיות לי יום קצר
אבל משעמם..
לזכר רבין
היום אולי יגידו לנו תציונים של ערבית
שלא נדע.. לפני שאני רואה תציון אני מבקשת מבחן חוזר
יומושששללם

בוקר טוב../images/Emo9.gif

עדו בהצלחה
ובהצלחה לכול מי שיש מבחן או בוחן .. יאאאאאאאא אני מתחילה היום ב 10
ישששששששששששששש
ישר לבוא לטקס ולא ללמודדדדדדדדדד יששששששששששש
שיהיה לכולם יום מקסים

a b u y a

New member
בוקר../images/Emo42.gif מעולה../images/Emo70.gif

4 שעות ראשונות חופשיות
...ואני ב
יש לי עבודה במתמטיקה להיום
...25 עמודים...אין לי כח להתחיל
יום טוב לכולם

אני מחר מתחילה ב 9../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישששששששששששששש
אבל יש לי מבחן בספרות
עוד שבועיים

צהרררררייים../images/Emo110.gif

אמממממממ היה לנו שעה ראשונה מחשבים.. משיעור אנגלית.. היה פסדר
שעה שנייה מתמטיקה.. המורה שלנו בדק תמבחניםם!! [איזה מהיר הוא.. פעם שנייה שהוא בודק אחרי יום
] והוא אמר שהממוצע ציונים היה יותר גבוה מהמבחן שעבר [קיבלתי בו 96 בקודם
.. ואנחנו הקבצת מצטיינים.. שזה הכי גבוה. והיו כאלה שקיבלו 20 ו..
] אז הוא הראה על הלוח דברים וכמעט מתתתתתתתתתתתי!! הייתי כ"כ בטוחה שאני יקבל איזה 60.. כל מה שהוא הראה לא חשבתי שעשיתי ככככה בכלל.. אח"כ הוא חילק תמבחנייים
אז הילד שהביא לי תמבחן קילל אותי אז הבנתי שקיבלתי משו טוב
ואז ראיתי 90!! איך אני גאה בעצממי
הייתי כ"כ בטוחה שאני יקבל לא טוב אחרי מה שהוא הסביררר.. שעה שלישית גם מתמטיקה.. היה פסדר שעה רביעית ערבית.. המורה לא בדקה תמבחנים בכלל
וכל הכתה בקשה מועד ב'..[מבחן חוזר] ואז בסוף השיעור הלכתי אליה וביקשתי מבחן חוזר.. כי הלך לי חרא.. וזה היה קשה.. וכנראה שאני יעשה מבחן חוזר
ואז הייתי אמורה לסיים אבל השאירוא ותנו שעה לטקס רבין.. וזהו.. חזרתי
עוד שעה ומשו אני הולכת לחברה שלי לעשות עבודה.. שיהיה לכולם המשך יום מדהייים!

יו איזה חרא היום שיעבור כבר כמה

שיותר מהר. דבר 1 קבלתי חזרהמבחן בכימיה קבלי רק 63 שזה המקצוע שאני הכי טוב בו תמיד הייתי בטוח שאני מקבל 90-95 ואחר כך היה לי מבחן במתמתיקה והלך לי חרא ולקינוח אבא שלי אמר לי שהוא צריך עוד שבוע שבועיים לעבור ניתוח יו אני שונא את היום הזה

עדדדו../images/Emo110.gif

לא נורא על כימיה.. תמיד אפשר לשפר.. חוצמזה שאם אתה טוב לא ישאירו אתזה 63.. ועל הניתוח יהיה בסדר.. גם אבא שלי עבר ניתוח לפני שנה
יהיה בסדר אל תדאג

../images/Emo113.gifצהריים טובייםם../images/Emo70.gif

איזה יום
בבוקר שעתיים היה לנו הרצאה + שתי סרטים על יצחק רבין ואז טקס עליו ואח"כ שעה טכנולוגיה וקיבלתי במבחן 86 ואח"כ לשון שקיבלתי בבוחן 94
זהו.. ומחר יש לי מבחן בהיסטוריה אז אני לא יהיה פה כל היום
יומטוובב

יעל 13

New member
צהרייםםםםםם

איזה יום היה היום...מוזר לאללה... היה טקס לרבין...והיה עצוב כל כך... אחר כך היו לנו שעתיים חופשיות כי המורה למתמטיקה לא באה...ובשעה הראשונה ייתה את המורה המצחיקה שהייתה לי שנה שעברה..כמה צחקנו איתההה חברה שלי עושה לה חברה שלי: דבי אני לא מבינה מה עושים פה המורה: חמודה לא קוראים לי דבי חברה שלי: אה אופס ואז המורה שלי הסתובבה שניה אז חברה שלי אומרת לי "הא נכון דבי זאת המורה היפה הזאת" והמור שלי הסתובבה ואמרה "כן דבי באמת יפה" ואנחנו על הרצפההההההההההההה למי שלא הבין חברה שלי אמרה שכאילו המורה הזאת מכוערת אבל היא ממש לא איך צחקנוווו אחר כך הבן של המנהל בא...להיות מורה מחליף...כוס אמא שלו!!!!! הוא אמר לי חוצפנית!! ולמה!? כי הוא רצה שאני יעשה משהו בחוברת של מתמטיקה ולא הבאתי כי אמרו שהמורה הזאת לא תהיה! אז אמרתי לו "מה אתה עצבני?!" אז הוא אמר "חוצפנית!" ואז אמרתי בשקט בלי שהוא שמע "חוצפנית סבתא שלך" הוא עיצבן אותיייייי אחר כך הייתה לי פגישה עם אחת המורות
יעל השובבה
יום רביעי אני עושה בדיקות דם...תהיה לי מחט תקועה ביד שעתיים וכל רבע שעה יוציאו לי דם
בהצלחה לי

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היום היה לנו טקב על רבין....הפסדנו ספורט...בעע עכשיו אני חורשת למבחן בהיסטוריה שיהיה לי יום חמישי עדו החלמה מהירה לאבא שלך. לפחות עברת את המבחן...

למעלה