בוקרררר טובבב

בהצלחההה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

אורי מאמי יהיה בסיידר
תאמיני לי! תחשבי שעוד כמה ימים את אחרי זה.. וגמלי היה בוחן בספרות! *פשוט לא ידעתי שזה היום
*

חחחח נעל../images/Emo122.gif

ואני לא יהיה אחרי זה אף פעם .. להפך .. אחרי שאני יעבור יהיה לי יותר קשה

../images/Emo187.gifמור כנסי../images/Emo26.gif

קודם תתחדשי
ודבר שנייי... מחר מתחילים הצילומים לקטלוג של החרוף אז דבאי דבאי דבאי

לא מכירה../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

לי יש משו ממנהיגות נוער.. ל"גבעת חביבה"
נכון אתם לא יודעים איפה זה?
*לא שאני יודעת
* חחחחחחחח ההיא סיפרה לנו לאן זה.. כמה צחקתי מהשםםםם של זה
ומורמוריי תהני

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היום היה לי מבחן בנביא והלך אחלה....כתבתי הרבה...למרות שחשבתי שאני לא יודעת כלום!! היום אני הולכת לראות את הבת דודה שנולדה לי אתמול....

יעל 13

New member
צהרייםםםם

איזה מצחיק היה היוםםםםםםםםםםם הביאו לי את המנהל כי לא הפסקתי לדבר
כוס אמק!!! אמרו לי שאני לא ישאר בתולה עד גיל 15! זונותתתתתתתתת אז מה אם חבר שלי בן 20?
חחחחחחחחח היום שהיינו בשיעור למדנו על איזה אחת שלא היו לה ילדים...אז ילד אחד אומר "היא עבדה עם המון ילדים לא יותר נחמד אם היו לה ילדים?" אז המחנך שלי עושה לו "אולי היא לא ידעה איך עושים ילדים?" כולם על הרצפההההההההההההה ואז אמרתי "מזה לא ידעה? שאני יסביר איך עושים?" אז המחנך שלי אמר "את תסבירי מנסיון?" אמרתי לו "אמממממממממ" כוס אמא שלווווווווווווווו מפגררר

חחחחחחחחחחחחחחחחחח יעללל

יעל כוס אמא ,כוס אמא מיסכנההההההההההההההההההההה דבאי דבאי דבאי קט גדילההההההההההההה??????????????????. צהההרים טוביםםםםםםםםםםםם ואני עפתיייייייי להיתכונן למיבחן בעבעבועובעוב תהנווווווווו
אוהבתכם הודיה

יעל 13

New member
הא?

מה נסגר? אה והיה עוד דברים ששכחתי...היה קטע שחברה שלי רשמה על התיק שלה משהו אז המורה שלי לנאגלית לקחה לה את הטוש וכתבה לה על התיק "נו נו נו"

צהריייייייייים../images/Emo110.gif

חח איזה מצברוח היה לי מהלילה
משו מפחיד
יותר מדיי מצברוח
אמממממממממממממ היה לי בוחן בספרות.. משום מה חשבתי שזה יום חמישי.. היה 8 שאלות.. אבל היה בסיידר גמור
והיא בדקה תעבודות על שירת רחל
העבודה שאני וחברה שלי הוצאנו תנשמה לעשות אותה
[נסחפתי קצת..אבל..
] והיא לא הספיקה להקריא ציונים אז עברתי ליד המחברת שלה וראיתי 100 בשם של חברה שלייייי
חחחחחחחחחחחחח איך קפצנו ושמחנוו.. אתם יודעים מזה לקבל אצלה 100 בעבודה?! ועוד היא אמרה לנו שבחרנו שיר קשה
אני כ"כ גאה בעצמי
מחר היא תקריא תציונים בטח
וזהו.. היה אחלה יום..
יומטוב!

אוף איזה חרא יוםם

דבר 1 ה2 שעות הראשונות שלי היו אם הילדה שאני אוהב ולא הספקתי להיות בדיכאון בגלל זה כל היום וחוץ מזה היא ידידה מאד טובה שלי ושל חברים שלי אז אנחנו יושבים בהפסקות תמיד ביחד. בגלל המצב רוח הנורא הזה אני לא הולך היום לצילומים של התוכנית המצעד שהדיימנד'ז צריכות להופיעה

למעלה