מלח דק או מלח עבה,, מלח שולחן,, או מתחת לכסא?? מים מנרלים,, או מים רתוחים,,, מים פושרים או מים קרים,,, מה זה ,, זורק הערה ונעלם,,,, כל כך מסובך,, בסך הכל אמרתי ,,, כואב לי הגרון,,,
עם מים לא חמים...יש מחלוקת בעולם הרפואה אם חום בריא לדלקת גרון או שמא עדיפה גלידה קרה ואיכותית... שתי כפיות מלח גדושות לשלושת רבעי כוס.... לגרגר......ררררררררררררררררררררררר........ולירוק...... כך במשך רבע שעה ,בכל שעתיים עגולות...... ומחר כבר תוכלי לדחוף לפיך דברים שלמים ובכייף... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
המחלוקת הינה ברפואה הסינית,, ומאחר ואנחנו גרים בישראל,, האם זה תופס??? שתי כפיות,, בינוניות או קטנות,, אתה יודע אלו של גמדים,, הן קטנות במיוחד,, והכוס,, מזכוכית,, או מאג, או ספל, או קאפ? היריקה,,, לאן,,? לכיור,, חזרה לכוס,,או לאסלה? רבע שעה?????? רבע שעה??????? חחחחחחחחח,,,,,,כל רבע שעה אחרונה,, מה זה סבב שמירות,,,
שוב פעם צ´וטטת בלי גרביים ??? אני הייתי מציע לך תה עם דבש עם שום עם בצל עם כמון עם פפריקה וקצת ברנדי... אחרי שתשתי את זה תאמיני לי שכאב הגרון השלך יהיה זניח...
מאחר ואני נגד אנטיביוטיקות וכל מיני רעלים שאת הגוף רק מחלישים.. יש לי בשבילך תרופה טיבעית...חחחח ולא משהו מיני.. טיפות המכילות ארכינצאה ואפרופוליס.. לשים ברבע כוס מים...(רצוי מינרליים) עשר טיפות ארבע פעמים ביום.. ותשכחי מהגרון ...עד העונג הבא... בריאות שלמה לך... ממני מני...