חחח דרך אגב נזכרתי בדרמה שחוויתי
חחח שלשום תכיננו לעשות מסיבה לחברה בים.... כולנו נפגשנו באוטובוס ואני ניקבתי על כולם בכרטיסיה (חחח זה חשוב להמשך). הנהג שאל לאן אנחנו רוצים אז אמתי לו לים.... היינו איזה 9 בנות. כולנו ישבנו בסוף האוטובוס ופתאום עלה איש קצת לא בסדר וחברה שלי הביאה לו לשבת, אז הוא ניסה להתחיל איתה....הוא ביקש את הטלפון שלה, והיה מזה צחוקים היא הביאה לו מספר שגוי אז הוא מנסה ושואל אותה: "ךלמה המספר לא בשימוש" אז אמרנו לו שהוא בתיקון..חחח אחרי זה הוא לקח לה את היד והתחיל ללטף.....יאוו זה היה כך כל מצחיק ומפחיד.... אחרי זה הגענו להרצליה ופתאום 2 חברות שלי יורדות (ויש עוד בערך 25 דקות להגיע לים) באמצע הרצליה, לא הבנו למה וצחקנו. ואז שמנו לב שיש בכיסא שליד הנהג עם הפנים אלינו נכר, עם כיפה גדולה, בלי נעליים, עם 2 תיקים והיד שלו בתוך התיק.....ישר הוא נראה לנו חשוד. הוא לא הפסיק להסתכל על הכל האוא=טובוס והוא עם היד בתיק....חח ישר כלנו עברנו בבהלה למושב האחורי באוטובוס וכל אחת מנסה להתחבא מאחורי השניה למקרה ויהיה חס ושלום פוצוץ.... מזה נלחצנו אז החלטנו לרדת ולא לכת לים....ירדנו באמצע הרצליה בלי שמץ של מושג איפה אנחנו והנג לא הבין למה ירדנו כי הוא ידע שאנחנו רוצים לים.... ואז ראינו ניידת משטרה אז סיפרנו לשוטר והוא התחיל לחקור ולהזעיר ניידת אחרי האוטובוס...יאוו זה היה מפחיד ומצחיק... אבל כמו שאתם יודעים זה לא היה מחבל....מסכן