בוקרררררר

בוקרררררר

אוף גם היום יש לי השלמות לפחות זה ב12 ולפחות זה בכימיה שיש מורה שקורעת מצחוק. מסכן חבר שלי לומד מ8:00 עד 18:00 הייתי מתאבד.

בוקררררררררר../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

יואוווו אח שלי הקטן העיר אותי
עדו - בהצלחה

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif התגעגעתי

למי ששם לב וגם למי שלא, לא הייתי פה 4 ימים וזה היה סיטו.....היתה לי בעיה עם האינטרנט וזה היה בשבוע הכי לחוץ מבחינת עבודות שהייתי צריכה.... העיקר שאני שוב פה.....

חופייי

New member
מיכי שלייייי תודה מאמי

אין לך מושג כמה התגעגעתי... עכשיו אני מנסה להשלים פערים...

יש בעיה ברשת הפורומים מאתמול כבר

לי לא עובדיפ םורום הדס מורנו והילה לוי

זיוו2

New member
בוקרר ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בוקרר טובב לכולםםם
מחרר אני נוסעתת לטיוללל אני יתגעגע

יעל 13

New member
בוקר מעצבן!!!!!!!!!!!

עכשיו אני אצל סבא וסבתא שלי... אתמול נסעתי באוטובוס...אז חיכיתי בתחנה איזה 20 דקות...והאוטובוס לא הגיע...הלכתי לתחנה המרכזית של אגד והם אמרו שאין אוטובוסים למקום שאני צריכה בשעה הזאת...ואז הוא אמר שיש לדן אוטובוס שמגיע כל 20 דקות...והוא הסביר לי איפה התחנה...טוב הלכתי לתחנה וזה..פתאום איזה אחת שואלת אותי לאן אני צריכה...אמרתי לה...אז היא אומרת לי שזה בצד השני והסבירה לי איפה...איזה חמודה היא הייתה...חיכיתי וחיכיתי..והגיע האוטובוס..אמא שלי מתקשרת והנהג אומר לי לכבות את הטלפון...למה מה קרה?! סגרתי את השיחה עם אמא שלי אבל לא כיביתי...הוא אמר לכולם לכות את הפלאפונים...והאוטובוס הזה לא מגיע מאותה דרך שהאוטובוס הרגיל נוסע...אז שאלתי את הנהג אם הוא יכול להגיד לי מתי לרדת ואמרתי לו באיזה איזור אני צריכה לרדת...הוא הסכים...אבל לא...הטיפש לא אמר...איזה עצבני הוא היה...לא נחמד בכלל... יווו שיגעו אותי!!!!!!! כמה אוטובוסים?! אחר כך הגעתי לסבא וסבתא שלי...והיום אני אולי שוב אלך לשמור על בני דודים שלי...

למעלה