צהרייםםם טוביםםםםםםםםםםםםםםםם
א אביחי 33 New member 22/9/05 #51 צהרים טובים../images/Emo13.gif שיעור אנגלית היה כ"כ משעמם ה' ישמור המורה לקחה לי מחברות של מקצועות אחרים. זונע מענין למה ליאון לא כותב בפורום. קרה משהו אני ינסה לברר. מיכל לא התקשרת..אין בעיהה המשך יום מקסים לכולם
צהרים טובים../images/Emo13.gif שיעור אנגלית היה כ"כ משעמם ה' ישמור המורה לקחה לי מחברות של מקצועות אחרים. זונע מענין למה ליאון לא כותב בפורום. קרה משהו אני ינסה לברר. מיכל לא התקשרת..אין בעיהה המשך יום מקסים לכולם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/05 #56 חחחחחח נווו שכחתייייייי../images/Emo110.gif עכשיו הוא יכעס עליי עד מחר
י יעל 13 New member 22/9/05 #63 את תמיד עושה את זה אומרת שתתקשרי ולא מתקשרת ואני גם תמיד עושה את זה....נדחפת לויכוחים שלא קשורים אליי חחחח אבל עכשיו זה יהיה קשור כי גם אלי אמרת שתתקשרי ולא התקשרת! נעל
את תמיד עושה את זה אומרת שתתקשרי ולא מתקשרת ואני גם תמיד עושה את זה....נדחפת לויכוחים שלא קשורים אליי חחחח אבל עכשיו זה יהיה קשור כי גם אלי אמרת שתתקשרי ולא התקשרת! נעל
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/05 #65 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif אני לא התקשרתיייייייי? כי אתת התקשרתת בסוף אליי אז רצית שאני יתקשר שוב מהשיעמוםםם? חוצצמזה שזה שונה כי שכחתי תטלפון בבית מה ציפיייתם? זה שעתת אפס אני חצי מתה ומסטוללללה!
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif אני לא התקשרתיייייייי? כי אתת התקשרתת בסוף אליי אז רצית שאני יתקשר שוב מהשיעמוםםם? חוצצמזה שזה שונה כי שכחתי תטלפון בבית מה ציפיייתם? זה שעתת אפס אני חצי מתה ומסטוללללה!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/05 #68 כי אני בדיוק יצאתי מהשעת אפס../images/Emo110.gif זה מתחיל ב7:25 ונגמר ב- 8:10 ואז יש לי חמש דקות הפסקה עד לשעה הראשונהההההההההההה.. את התקשרת ממש על השנייה שיצאתתתי!!
כי אני בדיוק יצאתי מהשעת אפס../images/Emo110.gif זה מתחיל ב7:25 ונגמר ב- 8:10 ואז יש לי חמש דקות הפסקה עד לשעה הראשונהההההההההההה.. את התקשרת ממש על השנייה שיצאתתתי!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/05 #70 חחחחחחחחחחחחחחח סולחת../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/05 #72 אמרת "באמת סליחה"../images/Emo110.gif מה את רוצה שאני יגיד יא מפגרת?!?!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/9/05 #78 חחח טוב שנזכרתתתתתתת../images/Emo110.gif והיא אמרה נעליים.. נעליים זה ברביםםםםםםםם.. הבנתת יעלל?